Lunar Lakes: een nieuwe officiële wereld voor De Sims 3

Op het officiële Amerikaanse De Sims 3 forum is een nieuwe wereld aangekondigd die later op De Sims 3 Store te koop zal zijn.

Wanneer deze nieuwe wereld te koop zal zijn is nog niet bekend. Wel is het logo van de Lunar Lakes online gezet.

I’m very excited to announce Lunar Lakes, a brand new world coming to the Sims 3 Store! This is just the logo sneak peek! Want to see more of the world?

SimGuruTaterTot

Lunar betekend maan of planeet volgens mij; het klink in ieder geval wel erg spannend! Wat vinden jullie ervan?

| Sims Nieuws forum: Alles over Lunar Lakes: nieuwe officiële buurt |

24 reacties

 1. oeeehoeeee nieuwsgierig! lunar… wat betekend dat, maar volgensmij is het net zo iets als die stad van sims 2 waar aliens waren! 😀

  1. Planeet of maan volgens mij: ik weet het niet zeker.

   op de maan heb je toch van die oude zeeën en meren waar ooit water is geweest?

   1. luna betekent maan dus waarschijnlijk gaat het inderdaag om een planeet of gewoon de maan als je kijkt zie je ook een beetje krater achtige dingen in die wereld

 2. wauw, dat ziet er veelbelovend uit 😀 Hopelijk moet je er niet voor betalen, dat zou ik wel weer erg teleurstellend vinden..

 3. Omg, zo cool dat er een wereld komt waar mijn naam in voorkomt! *easily amused* :p Ik denk dat ‘Lunar’ buitenaards ofzo betekent, maar ‘maan’ kan natuurlijk ook 😀

  Ik ben erg benieuwd!

 4. Nieuwe wereld: YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

  nieuwe afklopperij: BOEEEEEEEEEEEEEEE

  Neh, ik kan niet eens dingen kopen in de store =S

 5. Het was ook wel te verwachten na die aparte bomen en terreingrond van patch 1.29 en de poll over “What would you name this World with this description? “Stranded on an alien world your Sims must utilize the power of science to thrive create a utopian civilization!”
  Ik ben in ieder geval benieuwd. Vreemdvoort vond ik altijd wel leuk in De Sims 2, maar ik speelde toch vaker in de meer ‘groene’ buurten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *