Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Sims Nieuws genomineerd voor Sims 2011 Web Awards

We zijn door een aantal Poolse fansites genomineerd voor een Sims 2011 Web Awards in de categorie ´best foreign sims site´ samen met Simprograms, Simway en SimFans. We zijn er trots op om in dat rijtje te mogen staan.

Op deze pagina van Simowie vind je trouwens meer genomineerden in allerlei andere categorieën.

Wil je op ons of op 1 van de andere genomineerden stemmen ga dan even naar de onderstaande link. Je hoeft geen email in te vullen want dat geldt alleen voor Poolse stemmers die prijzen willen winnen. Je klikt gewoon op Potwierdź e-mail naast het email adres hokje en dan kun je stemmen op de genomineerden. Je kunt tot het eind van de maand februari je  stem uitbrengen.

| Klik hier om te stemmen |

9 gedachtes over “Sims Nieuws genomineerd voor Sims 2011 Web Awards”

  1. jpelgrom

    Zo ingewikkeld is het niet; bij de vragen staat er ook overal een Engels stukje (rechtsboven). De knop naast het balkje is “Volgende”, en de knop onder het balkje is “Deze vraag leeg laten”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>