De Sims 3 Showtime: Keulen presentatie verslagen (Nederlandstalig)

Op 8 februari 2012 zijn een groot aantal internationale sites naar Keulen geweest om De Sims 3 Showtime te bekijken. Een flink aantal verslagen van deze presentatie hebben we al gemeld, maar inmiddels zijn er een paar nieuwe bijgekomen.

De 5 Nederlandstalige previews hebben we daarom nog even op een rijtje gezet.

De Sims 3: Showtime zal een leuke uitbreiding worden. Mensen die altijd al hebben gedroomd om beroemd te worden, zullen zich zeer gaan vermaken om hun Sim dat pad te zien bewandelen. Heb je niks met sterren, maar houd je wel van optreden, ook dan zit je helemaal goed met Showtime. En ben je gewoon een Sim fan in het algemeen, dan kan je dit deel in de serie natuurlijk ook niet missen!

| EA Benelux: De Sims 3: Showtime producer tour Keulen |

Het was een lange, koude dag, maar het was gezellig. Ik heb veel interessante dingen ontdekt en weet inmiddels goed hoe het spel in elkaar zit. Wil je graag een superster worden? Koop dit spel dan. Mis je een online spelfactor? Dan zou ik je dit spel ook erg aanraden. Baal je juist van het online aspect? Nou, het kan uitgeschakeld worden. Er zijn genoeg nieuwe dingen die een toevoeging zijn voor je spelbeleving. Ik moet bekennen dat ik nu ook veel enthousiaster ben dan ik dacht te zijn toen ik hoorde wat de nieuwe uitbreiding zou worden. Dus als dit artikel je nog niet overtuigd heeft, koop het spel dan toch maar en raak overtuigd.

| Simview: Preview · De Sims 3 Showtime |

Ik vind De Sims 3 Showtime een heel tof uitbreidingspakket. Het is leuk en voegt zeker veel nieuwe gameplay toe aan het spel. Ik vind het leuk dat je momenten met vrienden kunt delen, of met de hele community. En ik vind het ook superleuk dat er veel oude items terug zijn gebracht. Ik moet alleen wel toegeven dat ik, net als met De Sims 3 Wereldavonturen, het niet zie gebeuren dat ik de hoofdzakelijke features veel zal gebruiken op mijn Sims. Alleen een paar Simmetjes zullen gebruik maken van de nieuwe carrières en proberen supersterren te worden.

| Simsnetwerk: De Sims 3 Showtime Preview |

De uitbreiding is zeker een goede uitbreiding, ook voor de mensen die niet zo zijn van de sterren. Dit alleen al door de objecten die het pakket bevat. Ook voor mij geld dat, mij spreekt het sterrendom me echt niet aan, misschien dat ik het 1 of 2 keer gaan doen maar daar houd het dan ook mee op. Ik vertel liever normale verhalen en ga geen uren steken in het worden van een ster. Maar Showtime is zeker een goede uitbreiding. Voor de mensen die twijfelen of ze hem gaan kopen moeten bedenken of ze van het sterrendom houden, zo ja kopen. Hoe je van bouwen/inrichten, kopen.

| Simlicious: Preview de Sims 3 Showtime |

We begonnen de middag met een demo en een presentatie van Michael Cox, wat ik heel raar vond is dat het filmpje en het praatje hetzelfde was als degene die we hebben gezien tijdens de broadcast een paar weken terug. Hierna hadden we de tijd om te spelen. Allereerst schoot ik supersnel door het spel om te zien wat er nieuw was en wat ik aan jullie moest vertellen. Na te hebben gekeken kwam ik erachter dat ik nog veel meer tijd had, en dus ben ik mij gaan verdiepen in het beginnen van een zangcarrière. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gevonden in het spel? Lees het allemaal in deze preview!

| Sims Nieuws: SN preview: De Sims 3 Showtime |

Die van Simsplanet2 kan ik niet vinden: wel wat andere topic over Keulen op hun forums.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *