‘Prestaties’ voor De Sims 3 op PC en Mac

Let op: deze nieuwe functie is pas vanaf maart 2012 beschikbaar!

Samen met de aankomende uitbreiding De Sims 3 Showtime wordt er een nieuw onderdeel geïntroduceerd voor De Sims 3 op PC en Mac. Het gaat om de nieuwe ‘achievements’, een letterlijke vertaling hiervoor is prestaties (of dit ook de vertaling in het spel zal zijn is onbekend), deze ‘prestaties’ zullen hun werk verrichten in de online functies van het spel.

Door bepaalde opdrachten, denk aan 20 goochel-trucs uitvoeren of 80 boeken schrijven, te volbrengen wordt er een nieuwe badge beschikbaar gesteld voor jouw eigen ‘My Page’ op DeSims3.com. Zo zal iedereen kunnen zien wat jouw Sim bereikt heeft.

Dat het tegelijk met De Sims 3 Showtime geïntroduceerd wordt betekent niet dat deze uitbreiding hiervoor vereist is, het basis-spel zal een update krijgen waardoor ook zonder Showtime deze functie te gebruiken is. Echter, heb je met Showtime wel meer ‘prestaties’.

SimsVIP heeft een hele lijst met de ‘prestaties’ online gezet, in het Engels. Hier kan je alvast kijken wat er allemaal te behalen valt, en zo ontdek je misschien ook nog wat mogelijkheden in De Sims 3 Showtime die je nog niet kende. Bekijk de lijst via de link hieronder.

| SimsVIP: Sims 3 Achievements (PC) |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

21 reacties

 1. Dat is een lang rijtje, niet allemaal gelezen. Ik kan hier dus bij opmaken dat als je geen shotime koopt dat je dan toch achievement kan krijgen.

  1. Seizoenen komen er wel.

   Had gelezen op een site dat ze al in februari 2011 begonnen zijn met Showtime, ze plannen dus gigantisch vooruit. Er werken ongeveer 60 man aan 1 uitbreiding stond er ook nog ergens. Wel leuk om te weten.

   Waarschijnlijk komt seizoenen hierna! I hope so iig!

   1. Ze zijn inderdaad lang met dat soort dingen bezig. Bijvoorbeeld, ALS er een sims 4 o.i.d. komt, zijn ze daar al wel een jaar of 3 aan bezig denk ik.

 2. De mensen die deze online dingen verzinnen en maken zijn andere mensen dan de mensen die aan de games werken. Er is een apart team in The Sims Studio voor online features, dus wat dat betreft maakt het niet uit. Een heel ander team werkt namelijk aan het spel zelf.

  🙂

 3. Goh, er komt bij showtime dus ook een leuk pel voor onze simouderen. Domino. Zou er ook een bingo komen ooit? Bij een ouderen uitbreiding of zo?

  En yes, er komt toch seizoenen. ik wist het wel. Geduld is een schone zaak, dus.

 4. Er vielen me een aantal achievements op:

  -Something to Write About (Silver)
  Description: Have your Epitaph Writer Sim get mauled by a bear-

  sinds wanneer hebben we beren in de sims??

  -Bestest Bicycle (Bronze)
  Description: As a Paper Boy or Paper Girl, boast about your bicycle-

  En sinds wanneer kunnen we met de krantenjongens/meisjes spelen? is dit/ of word dit een nieuwe hobby die kinderen kunnen doen?

 5. ik denk dat even heel rustig moeten afwachten want er nergens iets te vinden over seizoenen ik verwacht verloopig dus geen seizoenen

 6. seizoenen komt voorlopig niet snap niet wat er leuk aan is aan slecht weer in een spel maar goed
  de volgende uitbreiding is een variant op abracadabra
  iets met elfjes weerwolven tovenaars en kabouters

  ff terug naar topic
  leuk en aardig die online prestaties
  maar met een ambitie die je moet doen + tuinieren + je beesten onderhouden + een act opvoeren als goochelaar acrobaat of zanger wordt het nog drukker en dat x 4 sims in je huishouden niet te doen lijkt me

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *