De Sims 3 Showtime: nieuwe Nederlandstalige fansite preview

Het is al weer even geleden, althans zo voelt het, dat een aantal internationale fansites naar Keulen in Duitsland zijn geweest om De Sims 3 Showtime te bekijken en te spelen.

In dit bericht op onze site hadden we al een aantal Nederlandstalige fansite previews neergezet en SimsPlanet2 heeft nu ook hun preview online gezet.

De nieuwe buurt heet Starlight Shores. De sfeer is geïnspireerd door Zuid Californië, met het beroemde Venetië strand en Hollywood Boulevard. Het is een geweldig leuke buurt met allerlei moderne huizen en een beetje over de top allemaal. Er zijn veel disco’s en andere uitgaansgelegenheden. Er lopen diverse grote wegen door de buurt en er zijn veel stranden met leuke tenten. In Starlight Shores wonen ook nieuwe gezinnen waarmee je kunt spelen.

| Simsplanet2: De Sims 3 Showtime preview door Athina |

1 reactie

  1. Blijf het wel jammer vinden dat de limited edition alleen te download is. Ik heb dus de normale editie maar bij Wehkamp besteld voor 28.99 ofzo in de aanbieding. De Katy Perry editie koop ik bewust niet, omdat deze duurder is, plus dat ik de hoes van die uitbreiding enorm uit de toon vind vallen bij de rest van mijn Sims collectie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *