Fransor en Hikari-desu spelen vandaag De Sims 3 Showtime

Het is een spannende dag vandaag voor Fransor en Hikari-desu want om 12.00 uur gaan zij 4 uur lang De Sims 3 Showtime spelen op het kantoor van EA Benelux. Vandaag en morgen zijn er 8 verschillende nederlandse fansites die het spel gaan testen en spelen.

Jullie zullen echter nog even moeten wachten op alle verslagen want er zit een embargo op alle informatie tot aanstaande dinsdag. In ieder geval mogen we wel screens maken van het spel dus dat is wel erg leuk!

We willen Fransor en Hikari-desu en alle andere fansites teamleden veel plezier wensen. En EA Benelux willen we bedanken voor de uitnodiging en veel sterkte wensen met al die De Sims fans bij hun op kantoor!

31 reacties

 1. Wie zijn de andere 7 nederlandse fansites? Naar mijn weten is SN de grootste. ( en mijn favoriet naast TSR en MTS)

  1. Er mag over de speelsessie van vandaag door niemand getweet worden en ik weet ook niet of Fransor wil dat haar Twitter Account zo openbaar wordt.

   🙂

 2. Bedankt voor het luisteren naar hiki damian, nu is Fransor openbaar goed geworden en hiki zei nog dat Fransor dat waarschijnlijk niet leuk zou vinden. Beetje respect voor je helden zou beter zijn.

 3. Ik vraag me af of dat bericht van Damian met die twitterinformatie niet beter weggehaald kan worden ivn privacy?

 4. Volgens mij wil die Damian een dikke vette IP ban, en die kan hij (of zij als ik het email adres bekijk) zo krijgen! Dus Twitter naam blijft verwijderd worden!

 5. Ik ben net thuis, het was echt superleuk maar we mogen helaas verder weinig vertellen tot dinsdag. 😉 (hiki, misschien moet je dat ff aanpassen in het bericht, aangezien 6 maart op een dinsdag valt. 😉 )

  Van Fransor heb ik overigens nog niets gehoord sinds ik naar huis ben gegaan. 😉

  1. Mooi dat je het naar je zin hebt gehad: toch wel spannend zo voor de 1e keer naar EA. Fransor gaat wel vaker dus die heeft meer ‘ervaring’ ermee. Ik heb bericht aangepast nu trouwens.

   Nog vette roddels gehoord?

   1. Het was idd erg spannend 😮 Ik heb btw net een smsje van Fransor gehad. Ze was wat langer gebleven (ik had thuis wat verplichtingen dus ben ik gelijk weggegaan… Helaas T.T) Ze zei dat het iig erg gezellig was. 🙂

    En nee, geen leuke roddels helaas :p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *