Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime en Site Nieuws

Fransor en Hikari-desu spelen vandaag De Sims 3 Showtime

Het is een spannende dag vandaag voor Fransor en Hikari-desu want om 12.00 uur gaan zij 4 uur lang De Sims 3 Showtime spelen op het kantoor van EA Benelux. Vandaag en morgen zijn er 8 verschillende nederlandse fansites die het spel gaan testen en spelen.

Jullie zullen echter nog even moeten wachten op alle verslagen want er zit een embargo op alle informatie tot aanstaande dinsdag. In ieder geval mogen we wel screens maken van het spel dus dat is wel erg leuk!

We willen Fransor en Hikari-desu en alle andere fansites teamleden veel plezier wensen. En EA Benelux willen we bedanken voor de uitnodiging en veel sterkte wensen met al die De Sims fans bij hun op kantoor!

31 gedachtes over “Fransor en Hikari-desu spelen vandaag De Sims 3 Showtime”

 1. miran

  Bedankt voor het luisteren naar hiki damian, nu is Fransor openbaar goed geworden en hiki zei nog dat Fransor dat waarschijnlijk niet leuk zou vinden. Beetje respect voor je helden zou beter zijn.

 2. Hikari-desu

  Ik ben net thuis, het was echt superleuk maar we mogen helaas verder weinig vertellen tot dinsdag. 😉 (hiki, misschien moet je dat ff aanpassen in het bericht, aangezien 6 maart op een dinsdag valt. 😉 )

  Van Fransor heb ik overigens nog niets gehoord sinds ik naar huis ben gegaan. 😉

  1. hiki

   Mooi dat je het naar je zin hebt gehad: toch wel spannend zo voor de 1e keer naar EA. Fransor gaat wel vaker dus die heeft meer ‘ervaring’ ermee. Ik heb bericht aangepast nu trouwens.

   Nog vette roddels gehoord?

   1. Hikari-desu

    Het was idd erg spannend 😮 Ik heb btw net een smsje van Fransor gehad. Ze was wat langer gebleven (ik had thuis wat verplichtingen dus ben ik gelijk weggegaan… Helaas T.T) Ze zei dat het iig erg gezellig was. 🙂

    En nee, geen leuke roddels helaas :p

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>