TV Tip: National Geographic Channel over EA Sports

Vanavond om 21.00 uur zend National Geographic Channel een documentaire uit over EA Sports. Dit heeft niks met De Sims 3 te maken maar het is wel leuk om te gaan kijken: het zal wel een goed beeld geven van wat er zo allemaal komt kijken bij het maken van een game.

Als je op de onderstaande link klikt kun je ook de promo bekijken van deze National Geographic Channel special over EA Sports.

National Geographic-camera’s onthullen in een gloednieuw seizoen van ‘Megafactories’ de ins en outs van de productie van wereldberoemde iconen, waaronder FIFA12, Porsche, Bacardi, Aston Martin, Williams F1 en Boeing 747. In negentien nieuwe afleveringen neemt National Geographic een kijkje achter de schermen van de grootste, snelste en meest exclusieve merken. Van het begin tot het einde worden de wetenschap en technologie van de productielijnen onthuld. FIFA12 is het spectaculairste voetbalspel ter wereld en nu wordt het naar een hoger level gebracht! Niet voor niets worden de makers als rocksterren behandeld. FIFA12 komt zo dicht bij de werkelijkheid dat zelfs de voetbalprofs het gebruiken om hun vaardigheden te oefenen. In Burnaby staat de EA SPORTS studio van gameproducent Electronic Arts. Bekijk de uitdagingen die het ontwikkelteam van aangaat om de gameplay zo realistisch mogelijk te maken. Kijk 1 maart om 21.00 naar National Geographic Channel.

| FIFA 12 in Mega Factories |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *