8 maart 2012: 3 jaar Sims Nieuws

8 maart 2012 is niet alleen de release datum van De Sims 3 Showtime maar ook de verjaardag van onze site. Op 8 maart 2009 ben ik begonnen met een Sims 3 Nieuws Blog en nu, bijna 3 jaar later, is Sims Nieuws een van de grootste (internationale) fansites.

Deze verjaardag hadden we willen vieren met een Feest themaweek en we hadden voor elke dag van die feestweek allerlei leuke dingen gepland. Maar toen we hoorde dat 8 maart ook de definitieve release datum werd van De Sims 3 Showtime, hebben we besloten onze feestweek even uit te stellen. Veel van onze bezoekers en forumleden zijn fanatieke Simmers en die gaan natuurlijk liever de nieuwe uitbreiding spelen. En voor ons als team is zo een release datum ook een erg drukke tijd.

In die 3 jaar hebben we als Sims Nieuws team – in wisselende samenstellingen – onze site en het forum langzaam maar zeker opgebouwd, eerst als blog maar in de zomer van 2009 hadden we al een echt site met een forum erbij. Waren we in het begin al blij met 50 unieke bezoekers per dag, inmiddels zitten we op een veel grotere aantallen. Voor februari 2012 geeft onze Google Analytics teller aan dat we alleen op op onze homepage 33.158 unieke bezoekers hebben gehad. Dat is ruim 1000 unieke bezoekers per dag. Voor ons forum gelden hele andere cijfers maar we hebben inmiddels ruim 5700 forumleden en dat is ook niet mis.

Sims Nieuws heeft in de internationale (fansites) community vanaf dag 1 wat nieuws brengen betreft een goede reputatieย  en dat maakt ons ook uniek, zelfs binnen de Nederlandstalige De Sims community. Maar in die 3 jaar zijn we natuurlijk veel meer gaan doen dan alleen maar nieuws brengen. Het langzaam maar zeker opbouwen van Sims Nieuws, zonder dingen te forceren en vooral ons eigen ding te doen, heeft gewoon gewerkt en met dat langzaam maar zeker doorbouwen gaan we ook gewoon door.

In al die jaren hebben we jullie veel nieuws en specials kunnen brengen, geregeld leuke trips kunnen maken in Nederland, Europa en zelfs Amerika, leuke prijzen kunnen weggeven en nog elke dag kunnen we jullie wel leuke nieuwtjes brengen. En op ons forum hebben we een grote groep zeer actieve Simmers die het forum maken tot wat het is: informatief, behulpzaam en reuze gezellig.

De komende jaren hopen we door te blijven gaan met dit alles. Uiteraard hebben we als site onze ups & downs maar daar leren we elke keer veel van en we groeien en bloeien nu als nooit te voren.

Ik wil daarom bij deze alle teamleden ongelofelijk bedanken voor hun inzet. Alle teamleden werken vrijwillig mee, krijgen er geen rooie cent voor en doen dit allemaal naast hun opleiding of werk en andere sociale activiteiten om. Petje af; zonder jullie was Sims Nieuws nooit zover gekomen!

Verder wil ik ook alle bezoekers en forumleden bedanken voor hun support. Vooral het laatste jaar merken we dat een grote groep vaste bezoekers en forumleden echt betrokken is bij onze site. Ook zonder jullie was Sims Nieuws niet geworden wat het nu is. We hopen dat jullie ons blijven bezoeken, blijven posten op onze homepage en forum. En vooral feedback blijven geven op alles wat we doen!

Er gaan geruchten dat de wereld zal vergaan op 21 december 2012: eigenwijs als Sims Nieuws nu eenmaal is trekken we ons daar niets van aan. Ook de komende jaren gaan we gewoon door met wat we leuk vinden: van alles en nog wat doen rondom ons geliefde spelletjes. We hopen dat jullie daar ook bij zullen zijn!

Hiki – webmaster Sims Nieuws

Sims Nieuws: je kunt gewoon niet zonder!

24 reacties

 1. Ik zit nu bijna een jaar op SN, en heb het echt super naar m’n zin :D. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik de site niet eerder ontdekt heb. Hopen dat het nog vele jaren blijft bestaan en dat het net zo gezellig is als nu! ๐Ÿ™‚

 2. Ik vind dit team hartstikke fijn (wat wil je ook met zo’n leuke site ;p). Ik hoop, net als Snaat, dat Sims Nieuws nog lang zou mogen bestaanen dat we vooral al die jaren in een groei mogen blijven zitten.

 3. Ik wil hierbij alle teamleden van Sims Nieuws bedanken voor hun inzet en bijdrage aan deze geweldige site. Ik ben elke dag weer benieuwd naar nieuwtjes en forumonderwerpen en reacties. Ik begrijp niet, net als Imme, waarom ik deze site niet eerder heb ontdekt, maar nu dat eenmaal zo is, voel ik me hier thuis en ben blij met de positieve instelling die alle teamleden en leden/bezoekers hebben. Laten we met z’n allen nog lang zo doorgaan, dan hebben we nog een hele tijd plezier van elkaar.

 4. ik ben nog niet zo lang hier op sit maar ik heb echt naar mijn zin hier op sit ik was best lang op zoek naar mooi sit tot ik deze sit tegen kwam toen was ik verkocht zo leuk en gezelige sit als dit bestaat er niet ik hoop dat we lang blijft bestaan

 5. Ik kijk hier bijna vanaf het begin mee op de site en ik ben nog steeds dik tevreden en ik hoop dat ik nog heel wat jaartjes mee kan kijken hier.
  Webmaster en teamleden bedankt voor alles wat jullie doen voor de site .En ga vooral zo door ๐Ÿ˜€

 6. Ik zit hier al anderhalf jaar, en ben nog niet van plan te stoppen daarmee.

  Ik heb echt nog nooit een community gezien waar de mensen zo hecht zijn.
  Echt, ik hoop dat deze site nog wel JAREN mee zou gaan en dat het nog de eerste stappen van Sims 4 meemaakt.
  Ik kan er niet op wachten!
  Gefeliciteerd allemaal!

 7. Leuk zeg!
  Wat mij vooral opvalt is de bescheidenheid en het charakter van de site, niet te veel en niet te weinig.
  Ik wens jullie verder nog veel succes en ga zo door ๐Ÿ™‚

 8. Ik zit hier ook al weer een tijdje en ik vind dat de site steeds beter wordt (: mooier, overzichtelijker en gezelliger. Gefeliciteerd met jullie jubileum en ga zo door ๐Ÿ˜€

 9. Precies zoals Hikari zei, dat het team van SN super fijn & aardig is, maar eigenlijk had ik niks anders verwacht. En natuurlijk hoop ik ook dat deze site nog lang kan blijven bestaan en nog veel simmers plezier kan geven. ๐Ÿ™‚

 10. Na 2 en half jaar al rond te sluipen hier ๐Ÿ˜€ , draait SN nog steeds op volle gang.
  Geef jullie zelf maar een stevige schouderklop en ga zo door!

 11. Ik zit hier nou iets langer dan 1 jaar, en ik heb nog nooit spijt gehad dat ik me heb aangemeld! ๐Ÿ˜€ Het forum is supergezellig, ook als je vragen of problemen hebt kan je het daar kwijt… En natuurlijk houdt Simsnieuws je gewoon op de hoogte omtrent het laatste Sims nieuws ๐Ÿ™‚

  Echt, ik hoop dat Simsnieuws voorlopig blijft bestaan, ik kijk hier een paar keer per dag. Beste teamleden, forumleden en bezoekers, bedankt voor de leuke tijd die ik hier heb mogen doorbrengen! ๐Ÿ˜€

 12. Wat fijn om deze vele en vooral positieve reacties te lezen! Natuurlijk ben ik supertrots op het team, want nu ik er al bijna twee jaar bij zit kan ik wel zeggen dat we door een aantal dingen zijn gegaan zeg! Maar we kwamen er steeds sterker uit. En hoewel ik soms mopper op de leden moet ik wel zeggen dat jullie voor mij in ieder geval een grote inspiratie en motivatie bron zijn om dingen te doen voor Sims Nieuws.

  Op naar 4 jaar!

 13. Ik vind dit wel een goede reden om mijn dankbaarheid uit te spreken aan jullie. Hiki, het Simsnieuws-team, jullie hebben een prachtig site. Ik ken Simsnieuws al vanaf dat het nog een blog was. Hoewel mijn mening over EA en over De Sims enorm is veranderd in de afgelopen jaren, is mijn mening over deze site, over jullie, onveranderd gebleven. Keer op keer blijven jullie het laatste en beste nieuws bieden en laten daarmee concurrentie ver achter jullie.
  De dagen van elke dag bezig zijn met De Sims zijn alweer een tijd achter me, maar deze site blijft het bezoeken waard!

 14. Aangezien ik eigenlijk niets orgineels weet te verzinnen (omdat de mensen boven mij dat al hebben gezegd), zal ik het maar bij een gefeliciteerd houden ๐Ÿ™‚
  Ik kom hier elke dag wel even kijken en vind het nog steeds een topsite! Bedankt voor al jullie harde werk en op naar de 4 jaar! ๐Ÿ˜€

 15. Prima site, ik vind het prettig dat er veel te lezen is .Veel en snel contact net anderen , en alle leeftijden .
  Gefeliciteerd met het jubileum, ga zo door …

 16. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn enthousiasme voor het spel door de vele bugs en dingen die mis gingen met de nieuwe patches etc. wat achteruit is gegaan, maar evengoed blijf ik dagelijks jullie site bekijken. Gefeliciteerd en blijf vooral doorgaan.

 17. ik zit hier ook nog niet zo lang maar ik vind deze site erg gezeleg zijt en ik lees veel hier en ik heb al wat vrienden gekregen voor mijn sims en ik blijf iedredag kijken op deze zijd hartelijk geveliciteerd en nog veel jaaren

 18. Langs deze weg wil ik iedereen die meegeholpen heeft met deze site feliciteren voor de inspanning die ze geleverd hebben en nog zullen leveren.

 19. Gefeliciteerd ๐Ÿ˜€
  Ik vind dit een hele leuke en gezellige tijd. Ken deze site pas sinds ongeveer begin september en in oktober werd ik lid. Sinds dien kom ik hier erg vaak met veel plezier. Je kunt hier de nieuwtjes lezen over uitbreidings- en accesiorepakketen, over patches en andere dingen en over andere leuke dingen. ๐Ÿ˜€

 20. heel erg gefeliciteerd! ๐Ÿ˜€
  dit vind ik echt de beste site over de sims. je kan er echt alles vinden, blijft altijd op de hoogte en je hoeft je er nooit te vervelen!!!
  nog vele jaren allemaal!!!:D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *