De Sims 3 Showtime: 2 gameplay video’s

SimsVIP heeft deze 2 gameplay video’s online gezet van De Sims 3 Showtime. De kwaliteit is matig en de 2e video vind je in de ‘Klik hier om verder te lezen….’.

26 reacties

 1. Haha, awesome! Ik heb precies dezelfde jukebox in mijn echte slaapkamer staan. Kan ik eindelijk me kamer namaken. ^-^

 2. dit bericht hoort hier niet thuis maar wist niet waar ik het moest plaatsen: waar kon je aangeven als er een spelfout in de sims 3 zat?

 3. nog één bericht erachteraan wat hier ook niet thuishoort maar wel denk ik heel belangrijk is! 😀 : bij de spel tips stond: kijk uit naar wie je hebt aangenomen via de telefoon. niet iedereen werkt zo hard voor zijn salaris! (ik weet wel zeker dat we nog geen uitbreiding hebben waar je een bedrijf ofzo begint of dat je mensen kunt aannemen?) (misschien een aanwijzing naar een nieuwe uitbreiding ofzo) het kan natuurlijk ook zijn dat er wel al iets is daarmee maar dat ik het niet wist 😉

 4. Dat bericht staat er al vanaf de basisgame. Het zegt niks, betekent gewoon dat sommige sims je die aanneemt over de telefoon (zoals schoonmaakster etc) lui kunnen zijn. :/

 5. Leuke filmpjes.
  Toch jammer dat we de foto niet te zien krijgen.
  Hopelijk krijgen in het spel de keuze tussen houden en deleten van de genomen foto.

 6. Ik denk eigenlijk dat je hiervan geen foto krijgt (ook niet heel erg wazig) :p
  Ze verscheurde hem ook he en ik denk dat alle sims dat zullen doen 😛

 7. awesome ! Echt super grappig , ik zei toen ze in ’t fotohokje gingen zei ik : Waah , een foto hokje ! & Toen , owh , ze doen hele andere dingen in dat hokje & nou die foto’s zouden wel raaar zijn ! x

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *