Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Showtime: 2 gameplay video’s

SimsVIP heeft deze 2 gameplay video’s online gezet van De Sims 3 Showtime. De kwaliteit is matig en de 2e video vind je in de ‘Klik hier om verder te lezen….’.

26 gedachtes over “De Sims 3 Showtime: 2 gameplay video’s”

  1. yanyo111

    nog één bericht erachteraan wat hier ook niet thuishoort maar wel denk ik heel belangrijk is! 😀 : bij de spel tips stond: kijk uit naar wie je hebt aangenomen via de telefoon. niet iedereen werkt zo hard voor zijn salaris! (ik weet wel zeker dat we nog geen uitbreiding hebben waar je een bedrijf ofzo begint of dat je mensen kunt aannemen?) (misschien een aanwijzing naar een nieuwe uitbreiding ofzo) het kan natuurlijk ook zijn dat er wel al iets is daarmee maar dat ik het niet wist 😉

  2. Cassandraa ! x

    awesome ! Echt super grappig , ik zei toen ze in ’t fotohokje gingen zei ik : Waah , een foto hokje ! & Toen , owh , ze doen hele andere dingen in dat hokje & nou die foto’s zouden wel raaar zijn ! x

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>