De Sims 3 Showtime zal snel een patch krijgen

Hi Simmers. I wanted to let you know that we are releasing a Game Update very soon that will provide a solution to prevent any custom, user-created content from being installed in the host’s game when using SimPort. Additionally, this Game Update will ensure any files associated with a visiting Sim are not saved to a player’s system permanently.

Thank you for bringing your concerns to our attention. We are reading all of your posts and will continue to provide solutions as quickly as possible.

SimGuruSnelson

Op het Amerikaanse Sims 3 forum heeft SimGuruSnelson laten weten dat De Sims 3 Showtime al snel een patch zal krijgen. Het blijkt namelijk dat Custom Content bij het gebruik van Simport toch meekomt.

Custom Content zijn downloads gemaakt door fansites en het is niet de bedoeling dat die meekomt. Met spullen uit De Sims 3 Store gaat het wel goed: die komen niet mee met het gebruik van Simport.

We houden jullie op de hoogte.

10 reacties

 1. Dit is nou precies de reden waarom ik nooit meteen bij release de uitbreidingen koop… Liever een goed werkend spel,dan haantje de voorste! xp

  1. De amerikaanse Simmers hebben het spel meestal 2 dagen eerder dan de europese Simmers; dat scheelt ook.

   Hopelijk komt deze patch nog voor het weekend!

 2. Nou,dit is niet de enige fout let maar op.Wij als fans waren er zo bang voor en EA heeft altijd gezegd dat dit niet zou gebeuren omdat ze er bovenop zaten.Sinds de patch voor Showtime heb ik problemen met mijn startprogramma.Nou valt daar omheen te spelen maar vervelend is het wel.

 3. Haha dit is wel een dikke vette blunder. Dit zijn toch de eerste dingen die je gaat checken als team?! Aghja, gebruik het toch amper, dus het maakt me niets uit. Zelf gebruik ik 0,00 custom content in mijn spellen.

 4. Als ze dan ook gelijk al die andere bugs fixen.. Ik heb een hele herinstallatie moeten doen vanwege inlogproblemen, en nu heb ik weer stilstaande beelden waarna hij vervolgens vastloopt. Anderen zullen weer andere problemen hebben. Raar hoor, dat het spel zo bug gevoelig is, testen ze dat dan niet van te voren?

  1. Soms heb ik wanneer mijn Sim zo’n zing-o-gram ofzo gaat doen, de animatie van de sim waarbij je het gaat doen vastloopt. xD Ik snap ook niet waarom ik niet ingelogd blijf.. heb gekozen voor: ‘Ingelogd blijven’ maar telkens als ik het spel opnieuw start ben ik alsnog uitgelogd….

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *