7e uitbreiding voor De sims 3: effecten video

https://youtu.be/-5oZefGqwDA

Zoals al gemeld in deze post op onze homepage zitten er in de laatste patch(es) voor De Sims 3 allerlei aanwijzingen voor de 7e uitbreiding voor De Sims 3. Het zou gaan om een uitbreiding vol met elfjes, weerwolven, heksen / tovenaars en zombies.

Een aantal effecten uit die patch(es) codes heeft de Russische fansite Sims Mixei gebruikt om deze video te maken.

Het gaat hier nog steeds om een gerucht: niks is zeker wat de volgende uitbreiding betreft voor De Sims 3.

[UPDATE] De video van Sims Mixei is nu privé en niet meer te bekijken. Waarschijnlijk is de video op verzoek van EA dus weggehaald.

89 reacties

 1. Wow! ziet er best wel vet uit. Maar als deze aanwijzingen in die patch zitten is het wel bijna zeker dat het om elfjes etc. gaat

 2. Het ziet er inderdaad niet echt heel erg EA uit.. En als ik het zo bekijk, lijkt het meer op seizoenen dan op een fantasy pack..

 3. Met video bewerking kan je tegenwoordig een hoop. En ik vind het er niet EA uitzien, maar als ik goed kijk.. Vrij nep.

 4. ik hoop dat de sims seizoenen komt voor de sims 3 want dat missen we toch??? en abracadabra is ook leuk in de sims3 als dat komt:D

 5. ìk hoop dat dit nep is. De uitbreidingen die ik nog wil hebben? Seizoenen, iets met sporten (volleybal, voetbal, hockey, tennis, etc.) en een uitbreidingspakket waardoor je zelf winkels kan maken en dat je echt kunt studeren maar dan niet zulke dingen als bij levensweg. Dat je ook echt op kamers kunt gaan en dat je van buurt naar buurt kunt reizen om dan je ouders te bezoeken.

 6. ik hoop dat het echt is. ik vind het er niet zo neppig uitzien, hoor, dus mocht het echt zijn dan ben ik best tevreden. 🙂 vind die bijen bij die mailbox wel grappig, ben benieuwd wat voor situaties dat op zou gaan leveren. ;p

 7. Hoe kan het er fake uitzien dan? Ik vind het er juist helemaal niet “fake” uitzien. Je vergeet dat dit waarschijnlijk nog pas vroege ontwikkelingen zijn van de animaties, mocht het waar zijn. Jullie zijn gewoon zo gefixeerd op het hele seizoenen gebeuren dat niets anders meer goed genoeg is.

  1. Ik ben niet zo heel gefixeerd op Seizoenen, t zou leuk zijn maar t hoeft niet. Plus ik vind het gewoon niet realistisch er uit zien. En “als het in een vroeg stadia is van ontwikkeling” zouden ze het niet toegevoegd hebben in een patch.

   Ik vind het er gewoon erg bewerkt uitzien 🙂

 8. Kan, maar het lijkt me gewoon vreemd dat je zoveel dingen in de store zou kunnen kopen qua magie. Het is best wel veel wat er in de nieuwe patch is meegekomen. Voor mijn gevoel zou het meer zijn voor een uitbreiding, in plaats van dat het allemaal naar de store verdwijnt.

   1. Trouwnes in sims 2 zaten toch weerwolven in huisdieren? Dus ik denk dat er wel seizoenen komt en dat ze dan er een weerwolf toevoegen, in plaats van bij Beestenbende. Bovendien kan dat elfje ook zo iets kunnen zijn als de geest uit de lamp bij showtime.

 9. Zoals Ansjj2 ook al aangeef store spullen, daar zat ik naderhand ook al aan te denken, aangezien er nog niet eens begonnen is met het maken van een uitbreiding pakket, lijkt het me al ongeloofwaardig dat er nu al dingen uitgelekt gaan worden, en de tekst volgende EP eraan plakken is niet zo moeilijk.

  Denk dat we met zijn allen maar eens moeten wachten in plaats van allerlei speculaties rond verspreiden.

  En voor de mensen die de woorden fake al rondbazuinen zouden eens verder moeten lezen, het zit toch in een patch, dus hoe kan het fake zijn?

  1. Ze zijn al lang bezig aan een andere uitbreiding. The sims studio bestaat uit 2 teams. Het team dat Levensweg/Generations maakte is grootendeels het zelfde team als dat Showtime maakte. Dan zou het team van Pets/huisdieren al met een andere uitbreiding moeten zijn. Maar iedereen die hier roept “Bullshit typisch niet EA,Sims is altijd realistisch”. Zijn allemaal sims spelers die de sims 1 niet hebben gespeeld…Anders zouden ze weten dat 1 van de meest populaire uitbreidingen van de Sims 1 sims abracadabra was. Ik ben teminsten erg benieuwd naar deze EP

 10. ik vind het wel grapeg uit zien dan hoop ik ook wel dat er een elfen feilij er bij zit wel leuk met die eenhooren

 11. Ik hoop niet dat de nieuwe uitbereiding zoiets als dit word, dan wordt het weer neppig, en de sims 3 is juist zo’n spel dat ik leuk vind omdat het zo op het echte leven lijkt. Met elfjes enzo is dat alweer helemaal weg. Ook lijkt het me gewoon een dom in elkaar geflatst idee.

  1. Maar er zijn juist heel veel mensen die de Sims spelen juist omdat je daar dingen kan doen dat in het echt niet kan. Sims 1 Abracadabra was een populaire uitbreiding en net zoiets als dit. En aangezien alle dingen hierin wijzen naar magie, lijkt het me niet zo’n “dom in elkaar geflatst idee.” Ik snap ook niet hoe je daarbij komt. Magie heeft vele uitgangspunten en is een sterk onderwerp.

 12. Typisch niet EA en ik geloof er niks van maar als er zoon uitbreidingspakket komt ga ik hem tog niet kopen,
  Ik hou het liefst De Sims zo realistisch mogelijk.

  (Sorry voor dubbelpost)

  1. EA heeft dit al eens eerder gedaan in de sims 1 en in de sims 2 ook. Dus typisch niet EA is een verkeerde uitspraak.

 13. Kan me nog herinneren dat we dachten dat Showtime fake was en zeker niet de volgende uitbreiding zou worden.Ik denk dat we gewoon even rustig moeten afwachten en als dit de volgende uitbreiding wordt dan is dat wel even iets heeeeeeeel anders.

 14. Ik denk dat dit wel écht is hoor.. alleen ik zit hier totaal niet op te wachten. Ik heb geen zin om mijn Sims om te ”toveren” tot een compleet sprookjesland.. Remember de vampiers in na middernacht, de hele buurt vol met die krengen. Nee danku. Ik wil seizoenen, maar weet ook dat EA daar 100% aan werkt. De effecten zijn er al, nu alleen de andere dingen nog. Wel jammer dat ze zo’n onrealistisch ding maken. Kopen doe ik het toch wel, daar ben ik een te groot fan voor, maar ik sta er niet om te springen.

 15. Ik hoop dat het NIET echt is..een heleboel simsfans zullen teleurgesteld worden als ze een Fantasy pack uitbrengen. en @chancake, er zijn juist heelveel mensen die sims spelen omdat het op de werkelijkheid lijkt.

  1. Tuurlijk, daar ben ik van overtuigd. Toch moeten de spelers rekening houden met dat EA beide kanten van fans willen tegemoet komen. De één houd van fantasie en de ander van realistisch. Dus waarom niet beide? Precies hetzelfde als bij de Sims 1. Besides, als je je spel realistisch wilt houden, koop je het toch niet? Al ben ik ervan overtuigd dat als het wel een Fantasie pack word, dat veel mensen (niet iedereen) die nu lopen te klagen, het toch wel kopen.

 16. @Markiewong, niet iedereen over een kant scheren…ik heb de sims 1 wel gespeeld en Abracadabra ook…maar er zijn simsfans die fantasie gewoon niet leuk vinden.

  1. Oke mischien was ik een beetje ruig. Bedoelde het niet negatif. Maar ik bedoel. Iedereen zeikt altijd dat ze seizoenen willen. Niet iedereen wil bijvoorbeeld ook seizoenen? Ik heb dit toch liever dan seizoenen. Laat EA gewoon zijn werk doen en zeik niet bij elke uitbreiding dat er seizoenen in moeten zitten…Die komen der wel

 17. Oooh! Me likes! Sims mag wel weer wat minder serieus worden 😀 Abracadabra was al geniaal, dit móet dan wel gewoon epic worden! Hoe lang nog wachten? 3 maanden?

    1. Yep EA released meestal een game rond maart en oktober. Echter vind ik dat EA dit jaar wel erg vroeg is begonnen…Namelijk met al 1 ep en 1 sp en dis pas maart?

 18. Het ziet er nog niet EA uit omdat er nog geen interacties bij zitten en het word altijd wel nog iets verandert, dit hebben ze er gewoon ingestopt zodat ze het makkelijk kunnen uitvissen en hebben hun een deel al af, heel slim 😀

 19. Dit zou mij eerlijk gezegd heel leuk lijken.. Al moet ik wel zeggen dat ik een saai filmpje vinden. En die mensen hier wie zeggen dat het er wel fake uit vinden zien en blabla.. en dat ze realistisch willen. Vinden jullie eenhoorns en vampiers wél realistisch?

  Ik kan me niet herinneren dat ik hier thuis ooit een eenhoorn met verlichting heb gezien.

  Al met al, dit zou mij leuk lijken. incl tovenaars e.d. 🙂

 20. @Chanien, Eenhoorns en Vampieren zijn inderdaad ook niet realistisch maar deze kun je vermijden tijdens het spelen…en ik heb beestenbende al sinds de dag dat hij uitkwam en nog NOOIT een eenhoorn gezien gelukkig. Maar als er een Uitbreiding komt dat Alleen maar fantasie inhoudt worden er wel wat simsfans teleurgesteld. Maar aan de andere kant begrijp ik ook dat simsfans dit juist willen maar er zijn ook Vrouwen en vooral mannen die sims spelen en niet van Elfjes en heksen enzo houden.

 21. Nou, seizoenen vind ik toch wel belangrijk. Want het nu echt altijd zomer, bovendien seizoenen is wel realistischer. Trouwens dat wil nog niet zeggen dat ik een uitbreiding met fantasy dingen flut vind of zo. Ik wil ook wel weer seizoenen terug, maar die twee dingen kunnen ze toch ook combineren in een uitbreiding? seizoenen met sprookje/fantasy dingen. Winter wonderland, je weet wel.

  Bij Sims 2 zaten bij appartementsleven toch ook heksen in? Wat ik ook een leuke toevoeging vond. Een pakket met alleen fantasie vind ik te veel van het goede, maar gecombineerd met seizoenen, waarom niet?

 22. Vogens mij zijn elfjes dan het nieuwe wezen in EP 7, Mischien heeft het wel echt iets te maken met seizoenen?
  Elfjes en lente Gaat volgens mij wel goed gamen?
  Maar ik ben maar aan het gokken, :p
  Ik bedoel maar, Want we weten nog niks.

 23. Ik denk niet dat deze effecten bij spullen horen die in de Store komen. Anders zouden ze er echt geen ‘ep7’ bij zetten. Ik denk trouwens dat dit best wel een echt uitbreidingspakket zou kunnen worden. Ik bedoel, die weerwolven moesten sowieso een keer komen aangezien iedereen zo boos was toen er een eenhoorn in Beestenbende zat. EA pakt het slim aan; mensen willen huisdieren en weerwolven? Dan doen we toch huisdieren in het ene en weerwolven in het andere pakket? Des te meer verkopen we.

  Ik vraag me trouwens wel af of dit pakket dan iets met seizoenen word… Ik zou het erg gek vinden als ze 4 monsters én seizoenen in 1 pakket gaan steken.

 24. Er is nog niets bekend van EP 7. Dus dat elfjesgedoe kan ook iets worden wat je binnenkort uit de simsstore kan kopen.

 25. Meer fantasy lijjkt me wel leuk, beetje in de stijl als abacadabra. Ik heb zo’n gevoel dat seizoenen de laatste ep gaat worden zodat EA de fans nog wat meer kan uitmelken/in spanning houden.

 26. ik zou het niet leuk vinden als seizoenen + die elfjes in 1 pakket zouden zitten want ik wil seizoenen heel graag en dit juist helemaal niet, dus dan word ik eigenlijk gedwongen ook een fantasy uitbereidingspakket te kopen omdat daar ook seizoenen bij zit. Dat zou mij dijn erg teleurstellen ven EA

 27. Ik geloof best dat dit de volgende uitbreiding kan worden. Veel mensen vinden iets met fantasie leuk maar ook veel mensen niet. EA wil iedereen tevreden proberen te houden en daarom komt er dus ook misschien zo’n uitbreiding. Vind je het niet leuk koop je hem niet en vind je hem wel leuk koop je hem wel. Dit lijkt mij persoonlijk geen leuke uitbreiding dus als dit waar is zal ik deze niet kopen.

 28. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom seizoenen en elfjes, etc. niet goed samen zouden kunnen gaan. Voor beide is natuur het uitgangspunt.

  Voor de mensen die perse seizoenen willen zonder monsters: wacht 2 weken, dan is er wel een mod beschikbaar waarmee je ze uit kunt zetten verwacht ik. Dit was bij NM ook het geval.

  Persoonlijk was abracadabra mijn lievelings-uitbreiding, en ik ben een groot voorstander van realiteit (vreemd hè? :P)

  1. Ja maar bij seizoenen kun je toch ook bepaalde sporten doen. Bijvoorbeeld volleybal en voetbal. En dat je tijdens de winter sneeuwbalgevechten kunt doen, pinguins XD voor je deur lopen (zoals bij sims 2). Dus er zijn genoeg andere dingen te verzinnen. Ik heb liever dit en seizoenen apart, dan maar langer wachten

 29. Het klopt wel. Heb je de easter-egg ook gezien? Op de begraafplaats van Starlight Shores staat een feeën standbeeld xD kan een hint zijn.

 30. Sorry voor de PP, maar om even te reageren op het gerucht van Hiki: Ik vind het belachelijk dat EA sites dwingt om content te verwijderen, het is nou eenmaal eigen domme schuld dat ze deze dingen ‘per ongeluk’ naar buiten brengen. Ze weten donders goed dat mensen door de bestanden gaan snuffelen bij iedere uitbreiding. En dit was niet zomaar even wat, hier was vrij veel ”gelekt”. Aghja, ze doen maar. ik wacht wel even af. Ik heb trouwens eens gekeken naar de releases maar tussen sommige uitbreidingen zitten maar 4 maanden dus dat zou betekenen dat we juli ofzo de nieuwe krijgen ongeveer. xD

 31. video niet meer zichtbaar 🙁 nouja ik heb hem tog al een paar keer gezien, nu maar hopen dat alles klopt, en daar twijfel ik eigenlijk niet aan

 32. Waren beelden uit beestenboel ook niet al uitgelekt op youtube, VOORDAT levensweg nog uit moest komen? Die beelden van beestenboel werden toen ook door EA verboden. Dus dit elfjesgedoe kan ook pas voor EP8 zijn ipv EP7.

  1. euhm.. de 2 gelekte trailers kwamen ongeveer tegelijk uit. en dat waren trailers, geen codes die al echt in het spel zaten. maar we zullen zien. ik hoop egt dat deze EP, EP7 wordt,

  2. de effecten die werden toegevoegd door de patch hadden ‘ep7’ in de naam van het effect staan. Hoogst waarschijnlijk is het mogelijk dat het toch ep7 wordt. De easter egg in Showtime (een standbeeld van een fee), wijst opvallend genoeg ook op deze uitbreiding.

 33. ik denk/weet dat het klopt want ea heeft dan wel een bepaalde stijl maar misschien dat ze een deel van het team hebben vernieuwd of vervangen wegens de kwaliteit klachten en ik zie de pool over showtime en ik denk dat ea het anders aan gaat pakken

 34. Als EA vraagt om de video weg te halen moet het wel echt zijn, anders maken hun zich daar niet druk over… en er moet toch eerst nog een AP komen voordat EP 7 komt?

 35. [UPDATE] De video van Sims Mixei is nu privé en niet meer te bekijken. Waarschijnlijk is de video op verzoek van EA dus weggehaald.

  1. Dit moet een SP zijn btw lol. Maar is dit niet heel verdacht xd. EA russia was ook degene die sprak over Ep6 als eerst lol

 36. @Anna ik ben het met je eens…, Als het een SP is kan het er misschien nog wel mee door maar een EP? :S.

  Soms begrijp ik het niet, EA begrijpt toch wel dat als ze de video claimen ze toch al de helft bevestigen ?.

 37. Ik vind beiden leuk fantasy en werkelijkheid, als je je buren haat verander je ze toch gewoon in kikkers 😀 (acracadabra Rock’s! :D)

 38. Ik denk het niet want sommige zeggen ook dat seizoenen in de “hints” te vinden zijn 😉 dusja zo kun je veel vinden..

 39. Jullie lopen wel bijna allemaal te klagen over deze uitbreiding. Voor de eerste keer FEEEN waar iedereen al lang op zit te wachten en WEERWOLVEN,ZOMBIES,HEKSEN wordt er zo lang om gevraagd krijg je het is het niet goed nou dat is best wel slecht… :/ ik vind de weerwolven wel super awesome mega cool and so the rest of this expansion to. 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *