De Sims 3: Katy Perry Sweet Treats (SP6) 12 juni 2012 in de winkels?

We hebben in dit bericht op onze homepage al gemeld dat er geruchten zijn over het 6e accessoires pakket voor De Sims 3: Katy Perry Sweet Treats. Inmiddels zijn er enkele preorder sites die dit accessoires pakket nu ook melden. Maar sommige preorder pagina’s zijn inmiddels alweer offline gehaald.

CD Universe heeft nog steeds een preorder pagina online met daarbij ook een release datum: donderdag 12 juni 2012. $28.95 is wel erg duur voor een accessoires pakket voor De Sims 3.

Officieel is er nog niks bekend gemaakt maar we houden jullie op de hoogte!

Bron: Simsvip

31 reacties

 1. In Amerika is de adviesprijs altijd 20 dollar geweest tegenover 15 euro bij ons. Dat hebben ze ineens met De Sims 3 veranderd naar 20 euro, terwijl in Amerika de prijs 20 dollar bleef. Volgens mij is dat nog steeds een fout, maar goed.

  Vorige keer verschenen er ook al pre-orders boven de adviesprijs, maar zijn die later gedaald. Ik zie het in ieder geval niet gebeuren dat een stuffpack voor 25 euro in de schappen ligt naast een uitbreiding van 30 euro (adviesprijs is 35, maar ik zie ze liggen voor 30 of minder). Sommige winkels zitten zelfs op 25/26 euro mét gratis verzending voor de uitbreidingen.

 2. Ik voel me echt zwaar genaaid..
  Koop je de collector’s edition van Katy Perry en dan komt er daarna een stuff pack ervan uit. :S Sorry, maar hier maken ze zich echt niet geliefd mee.

  1. Volgens mij vang je het helemaal verkeerd op. Deze stuff pack gaat niet de meubels krijgen van de katy perry showtime edition. Het is een aparte stuff pack op zich. Mensen let niet op de naam…Ik ga eigenlijk best wel hard lachen als dit de mooiste stuff pack word maar niemand hem koopt omdat de naam katy perry er in zit lol. Stiekem moeten ze het spel The Sims 3 Justin bieber seizoenen gaan noemen…Kijken welk effect dat heeft lol

   1. Het heet toch Katy Perry sweet treats, dat zou er op wijzen dat er allemaal van die zoete kleren in zitten. En waarschijnlijk ook nauwelijks dingen voor mannen

    1. Maar sims is nooit gericht op mannen…Tenslotte hebben wij super snelle accesoires al. Betekent niet dat een uitbreidings pakket met allemaal snoep niet voor mannen kan zijn?

    2. @ Markiewong, bericht onder dit bericht
     Ik denk dat zo’n pakket als deze toch meer voor vrouwen zal zijn. Ik zie geen mannen in Katy Perry achtige kleren lopen.
     Sims is ook heus wel gericht op mannen maar veel minder, wat ik persoonlijk wel jammer vind omdat er voor mannen veel minder kapsels beschikbaar zijn. Maar wat wel is, vaak zijn de kapsels van mannen leuker dan die van vrouwen in de sims (behalve bij die van showtime).

    3. @Loungefan
     (bericht weer onder die bericht).
     Is ook zo dat het ook gericht is op mannen. Maar als voorbeeld is CAS bij vrouwen veel uitgebreider dan bij mannen. en in feiten betaalde je voor de katy pery editie maar 5 euro extra. Niet 10. (limited edition was 5 euro extra + katy perry = 10)
     Maar wat ik wilde zeggen Stuff packs draaien bijna nooit om kleding… Toevallig was master suite stuff met zoveel kleding bij vrouwen. Maar normaal zijn het meer meubels. Ik vind het tenminste niet erg als ze een stuffpack maken met Candy. Tenslotte zullen de spullen altijd anders zijn dan in de Katy perry edition..EA is nou net niet zó zielig.

   2. Dus? Je betaalde wel 10 euro extra voor die paar spulletjes, terwijl als je gewacht had en de normale had gekocht, je waasrschijnlijk dezelfde soort crap in de stuffpack kon krijgen. Al met al, waste of 10 bucks.

   3. Justin bieber koopt helemaal niemand xD (trouwens, in juni komt hij pas, duurt nog best lang. Waarom doen ze geen 5 pakketten in een jaar? Scheelt toch iets!)

    1. Als ze 5 pakketten in een jaar doen dan zal er heel weinig inzitten en dan zal niemand ze meer kopen

    2. Het gaat niet om de naam..Maar om de inhoud remember? xd. Tenslotte doet EA er gemiddeld een jaar over om 1 uitbreiding te maken. 5 in een jaar zou nooit lukken of het worden nog kleinere pakketten.

 3. Eigenlijk zit ik helemaal niet te wachten op een Katy Perry accesoire pakket :/ Ze kunnen me dus beter maar verrassen x3

 4. Beetje jammere keuze, ik denk dat er genoeg sim fans zijn die niks met Katy Perry hebben. Ik zelf vind haar wel ok, maar ik kan nou niet zeggen dat ik een fan ben.

 5. Wow O__O Als hij duurder is dan normaal, koop ik hem SOWIESO niet.

  Ik ga hem alleen kopen als er leuke spullen bijzitten die ik óók kan gebruiken voor mijn alledaagse simmies enzo 🙂

 6. Tja. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Heb de Katy Perry Edition al, maar als het nou erg leuke spullen bevat…

 7. zowiezo laten ze ons bij Sims 3 teveel betalen vind ik.. wel jammer want na showtime koop ik denk ik geen andere pakketten meer hoor.

 8. Ik vind ook dat alles te duur is! En wel.omdat Katy Perry erop staat vind ik het minder aantrekkelijk! Ik heb alles, maar wat ik mis en waar ik eigenlijk al een jaar op loop te wachten is SEIZOENEN!!!
  Die hele Showtime is wel leuk maar ik had liever seizoenen gewlid!
  🙁

 9. ik koop zoiezo geen accessoirespakketten meer ik vind dat je bij die gewoon te weinig krijgt voor je geld die paar spulletjes voor 20 euro dan download ik liever wat ik koop dus zoiezo alleen nog maar de EP’s

 10. maar dat katy perry er in staat maakt het voor mij niet minder aantrekkelijk groot eten en felle kleuren juist leuk ik vind echt alleen dat je er te veel voor betaald (sorry voor dubbelpost)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *