5 reacties

 1. Omg, ik vind Curtis zo arrogant… Net alsof wanneer hij een stuff pack niks vind, iedereen het niks moet vinden.. Mij lijkt het wel leuk ^^ vooral voor mensen die de gewone showtime hebben gekocht, want dan hebben ze toch een beetje een Katy Perry aanvulling 🙂

  1. Ik vind hem niet arrogant, hij heeft aan de ene kant gelijk, en het is nog altijd zijn show met zijn mening.

   Daarentegen vind ik Katy Perry Sweet Treats wel leuk :$

  2. Maar misschien zijn er meer mensen, zoals ik, die de gewone editie hebben gekocht, omdat ze helemaal niets hebben met Katy Perry? En daarom zit ik ook niet echt te wachten op een extra SP met Katy Perry objecten. Ik heb niets tegen Katy Perry, maar ik vind inderdaad dat Curtis wel een punt maakt en dit een raar SP zou zijn… Straks krijgen we nog het Lady GaGa SP, P!NK SP etc. Dat zou ik ook niet willen 😛 Geef mij dan maar Seizoenen 😀

 2. Wat hij zegt klopt helemaal EA wil gewoon geld verdienen en omdat veel mensen fan zijn van Katy Perry maken ze er maar een pakket over die extra duur is.

  Slimme truc EA maar ik heb hem door.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *