Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten en SimCity

Curtis Paradis: Simcity en De Sims 3: Katy Perry Sweet Treats accessoires

https://youtu.be/nbP3QRbLm-I

5 gedachtes over “Curtis Paradis: Simcity en De Sims 3: Katy Perry Sweet Treats accessoires”

 1. steefjee90

  Omg, ik vind Curtis zo arrogant… Net alsof wanneer hij een stuff pack niks vind, iedereen het niks moet vinden.. Mij lijkt het wel leuk ^^ vooral voor mensen die de gewone showtime hebben gekocht, want dan hebben ze toch een beetje een Katy Perry aanvulling 🙂

  1. Mich.....

   Maar misschien zijn er meer mensen, zoals ik, die de gewone editie hebben gekocht, omdat ze helemaal niets hebben met Katy Perry? En daarom zit ik ook niet echt te wachten op een extra SP met Katy Perry objecten. Ik heb niets tegen Katy Perry, maar ik vind inderdaad dat Curtis wel een punt maakt en dit een raar SP zou zijn… Straks krijgen we nog het Lady GaGa SP, P!NK SP etc. Dat zou ik ook niet willen 😛 Geef mij dan maar Seizoenen 😀

 2. Geurtvdb

  Wat hij zegt klopt helemaal EA wil gewoon geld verdienen en omdat veel mensen fan zijn van Katy Perry maken ze er maar een pakket over die extra duur is.

  Slimme truc EA maar ik heb hem door.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>