De Sims FreePlay: trouwen en baby’s trailer

Onlangs is er voor De Sims FreePlay een patch online gekomen (2.0); het is nu mogelijk om te trouwen en ook baby’s te krijgen. EA heeft deze leuke trailer ervoor online gezet.

465 reacties

  1. Hoe moet je tieners ouder laten worden, ik heb al een verjaardagstaart gemaakt, maar dat werkt niet. Weet iemand hoe ik dit kan doen?

   1. Idd hoe laaat je tieners ouder worden????? Raar dat ze dat niet aan geven :-:-(

  2. Hoe kan je een sim laten oefenen met schilderen. Dit is een opdracht.??

   1. Door een schildersezel in de dumpwinkel te kopen. Moet je wel eerst de dumpwinkel gebouwd hebben…..

  3. Hoi.
   Weet iemand toevallig hoe ik tieners volwassen moet laten worden. Of kan dat helemaal niet.
   Groetjes en alvast bedankt.

   1. Je moet eerst zorgen dat ze partners worden dat doe je door veel romantische acties uittevoeren, daarna als ze partners zijn staat er trouwen daar klik je op dan moet je de duurste ring kiezen want dan zegt die gene nee ik wil niet , dus als je dat hebt gedaan moet je wieg kopen en dan op ’t wieg klikken en je hebt een baby!

 1. Hoe kun je ze laten trouwen ik heb er nu 3 samenwonen maar ik weet niet hoe ik ze verloofd krijg

 2. Ik heb nu twee samenwonende stellen. Toen kocht ik een wiegje, en toen ik een kindje wilde toevoegen kwam er te staan:
  ”Babies need a family to care for them! A married couple needs to live here to have a baby.”
  Maar ik heb echt geen idee hoe ik ze moet laten trouwen.
  Want in dat filmpje staat iets van Propose to Marry, maar dat komt er bij mij helemaal niet te staan. :S

 3. Ik heb ook helemaal geen propose to marry .. Ik heb een stel en een wiegje maar ik heb geen idee hoe ik dan moet trouwen en een baby krijgen ? ;(
  Kan iemand ff zeggen hoe het moet???

  1. Je moet ze laten trouwen door eerst ggoede vrienden te worden en dan met paarse dingetjes. Als je dan o jaa kan doen staat er op een gegeven moment ook trouwen als je daar op klikt kan je een ring kopen. Hoe duurder de ring hoe sneller ze ja zeggen.

 4. Verliefde stellen veel laten daten ed, dan komen ze verder in hun relatie

 5. Ik heb een stel dat samen woont een wiegje…….
  Maar geen baby je moet ze laten teouwen door een ring te kopen….. Maar waar? Help me AUB ik weet het echt niet! Verder is het een supper spel!
  XD

  1. Je moet eerst heel romantisch tegen elkaar gaan doen en als je dan op een sims klikt dan staat er aanzoek doen.

 6. Ik snap er niks van .. Iemand help!!! Hoe koop je een ring en ga je trouwen ???

  1. je moet heel veel be romantic doen enz…. op slot kan je kiezen als je op de andere sims klikt staat er links boven iets dat je ze kan laten trouwen ! 🙂

   1. Dag lieve mensen ik speel het spel.ook maar nu heb ik de opdracht voor met 2 sims “O Jaa!” Uit.. Hoe doe ik dit

    1. Je moet 2 sims romantische dingen laten doen, en op gegeven moment staat er bij acties o jaa!.

  2. Ze moeten eerst een echte relatie hebben dan kan je ze een aanzoek laten doen en dan kan je in 1 keer de ring kiezen 😉

 7. Moet je die ring in een winkeltje kopen die je zelf moet laten bouwen?

 8. Ik zit nu echt vast in het spel ik heb nu de opdracht om een verloofd stel samen te laten worden als ze zich dan verloven hun dan gaat mijn geld of lifestyle punten eraf van maar ze zijn niet verloofd en dit is nu meerdere malen gebeurd dus begin er nu wel van te balen! Hebben meerdere mensen daar last van?

 9. Ik zit ook met de zelfde vraag.. ik heb ze als stel.. en samen woonend.. en een wiegje gekocht.. maar dr komt geen zin bij van trouwen.. alleen Whoohoo :S..
  Iemand die het al heeft uit gevonden??
  Laat het ff weten!
  groetjes en bedankt alvast

 10. Ik heb een stel samen wonen er komt wel vraag ten huwelijk ook keuze van ringen en dat is het dan kom niet verder

 11. Ik kan wel al woohoo maarik kan ze niet laten trouwen.Help me AUB!!!

 12. Je moet in level 20 zitten om een baby en krijgen..
  je moet zowieso eerst een koppel hebben die samen wonen gaat.. en dan een wiegje kopen..
  daarna kan je sim tenhuwlijk vragen… en in level 20 kan je op het wiegje klikken dan kan je voor 15 gele muntjes een baby kopen(nemen)..

  (hoe ik de sims moet laten trouwen weet ik nog niet)

 13. Nou ik zal even voor iedereen die niet is getrouwd uitleggen hoe het moet. Eerst doe je heel vaak be romantic doen. daarna moet je ze verloofd laten raken. dan trouwen als je gaat trouwen komt er een schermpje met ringen op het beeld. je neemt een ring en je trouwd. als je dan op het bedje klikt dan kan je een baby krijgen. Zo simpel is het. maar ik moet nu kijken hoe ik de baby goed verzorg. Maar daar kom ik nog wel achter.

  1. hey..

   ik heb 2 sims bij elkaar in wonen..
   als ik die 2 met elkaar wil laten praten staat er married boven in beeld.. maar hoe laat ik ze dan trouwen??
   een baby kost 15 gele muntjes ??

 14. Je moet wel eerst aan al je goals hebben voldaan, dus als je bijv je rc bootje nog moet laten varen kun je dat trouwen wel ff vergeten. verder errug uitkijken met wat voor ring je koopt, je aanstaande kan ook nee zeggen als de ring te goedkoop is.

 15. Hoe krijg ik zoon ring.
  Ik heb zes Sims en dus drie paartjes.
  Ik heb me al gek gezocht naar een ring en ik heb een wegje geregeld
  Wie kan mu helpen?

 16. heel simpel . gwn goals blijven doen totdat er staat propose sim. dan kun je trouwen . dan moet je zeg maar nog veel woohoo en romantic doen als het is gelukt want je bent verloofd . niet getrouwt. en als je trouwt dan staat er automatisch dat je ring kan kopen. het kost rond de 5 tot 20lp dus veel sparen. je hdb zo ie zo kans met een ring van 10 lp en 20 lp .anders wijst ze je af en ben je je lp kwijt

 17. Als ik eenmaal de wieg heb staan, geeft die aan dat het huis te vol is en ik de sim moet verwijderen. Een sim verwijderen lukt vervolgens niet. Wie kan mij helpen?

 18. Ik zit vast in het spel. Zit in level 18. Heb 3 getrouwde stellen due bij elkaar wonen. 2 hebben een baby. Maar hoe vaak ik ze ook laat romantic, Nice, whoo whoo, dance en zelfs rude complain doe, er veranderd niets aan hun status. Ze blijven op het begin van getrouwd. Is er wel een vordering in het getrouwd zijn of gebeurt dat pas in een hoger level dan 18

 19. Je moet zorgen dat ze nog niet samen wonen. Als je dan de opdracht krijgt om te verloven zorg je dat hun relatie top is en kun je ze laten verloven. Daarna krijg je de opdracht om samen te wonen. De volgende opdracht is trouwen. Zorg dat je verloving top is, dan kun je de ander ten huwlijk vragen. Na het trouwen krijg je de opdracht voor een baby. Kribje kopen en sim toevoegen, moet je wel plaats hebben voor een sim.

  Nu heb ik een probleem, baby is vies en moet plassen, hoe doe ik dat?

  1. baby in broek laten plassen, dan is dat streepje weer groen, en dan pas luier verschonen.

   maar iemand enig idee wat max level nu is, ben pas 32 en ben benieuwd hoever ik nog kan 😀

 20. Ook opgelost, net zo lang wachten tot hij heeft geplast en dan verschonen.

  1. Als je sims Partners of best friends zijn, dan kunnen ze gaan samenwonen.

 21. Worden je baby’s ook ouder? Of blijven het voor altijd baby’s? Weet iemand dat?

 22. Kunt Gé nu nog is uitleggen hoe Gé trouwt ! Ik heb die laten Samen wonen ! Die zyn nu ok partners en ik heb al een babywiegje !

 23. (samsung galaxy s2) ik ben nu op level 20 heb wel de optie om te laten verloven maar de enige keuze die ik dan krijg is een ring voor lp de rest van de vakjes zijn grijs gekleurd iemand een oplossing?

 24. hallo allenmaal,
  ik heb 2 koppels ik zou ze graag laten trouwen bij mij staad er ookk al tenhuwlijk vragen maar als ik daar op druk moet ik eerst alllen opdrachten hebben gedaan maar ik snap mijn opdracht niet :”why not warm op with a quick show before the big event. als je desen opdracht al hebt gedaan of je snapt hem laat het dan ff weten dan mag 4 lp hebben van mie

 25. Ik ben mijn punten kwijt, omdat ik een ring heb gekocht, maar er gebeurd verder niks en een baby komt niet, omdat ze geen stel zijn. Hoemverdien ik vlug punten?

 26. Ik heb ook een vraag; ik heb nu een baby en nu moet ik een Children’s store bouwen in de town map. Maar die kan ik nergens vinden! Hoe kan dit? Moet ik dan eerst nog meer baby’s hebben?

 27. Ik heb een vraag: Ik heb nu 2 poppertjes en zit in level 5. Hoe krijg ik meer poppertjes?

  1. Als je bijnaalle opdrachten hept ge Daan dan zie je een zwat rontje met een wit huisje en een plusje en dat moet je aan tikken

 28. Wie kan mij helpen aub!!!
  İk heb een stel samen wonen en ben bij level 21,
  İk heb ook al een wiegje gekocht, maar kan nog geen baby krijgen omdat de stel eerst moeten gaan trouwen, lukt maar niettt !!! Hoe krijg ik een ring , er staat wel propose mariage, maar ik kan er niet opklikken helpppp aub

  1. op blijven klikken en het kan ook zijn dat je ze allebei naar een ander huis moet laten gaan, dan pas kunnen ze trouwen..

 29. Help!
  Ik heb al een man en een vrouw samenwonen en als ik op ‘propose marriage’ klik dan zegt hij: “Hold up there, your Sims would like to spend a little more time together before getting married! Continue trough the goals until you reach ‘Get Engaged'”.
  Wat moet ik nu doen??

 30. Sharon, je moet in leven 16 of 17 zitten om te trouwen. Dan krijg je vanzelf een opdracht om te trouwen. Je hebt wel 20 van die punten nodig voor de ring.

 31. Ik heb 5 samenwonende stellen en 2 wiegjes gekocht. Als ik daarop klik zegt ie dat een baby verzorgt moet worden door een getrouwd stel. Als ik een stel wat met elkaar wil laten doen staat er wel Propose Marriage maar dan zegt ie dat ze eerst moeten verloven en dat ik de goals moet volgen tot ik Get Engaged krijg. Maar dit laatste lukt me dus niet. Hoe krijg ik ze verloofd? Ik heb al heel vaak Woohoo, Dance, Be romance, Be nice en zo gedaan maar ik krijg maar geen optie verloven. Ik ben bij level 18 en de goal is Grow a baby into a Toddler maar het is zo onmogelijk baby te kopen. Hellep!

  1. Ik kon na heel vaak woohoo , dance en be romantic al een level 7 trouwen iedereen zegt dat je pas heel laatkan trouwen( dacht ik eerst ook) maar het kan dus ook vroeg

 32. bij mij staat er’verloven’maar als ik er op klik staat er dat ze elkaar beter moeten leren kennen hoe kan je daar voor zorgen?

 33. Help pleaseeeee !
  Lieve mensen. Ik zit op niv 18 en al een paar dagen terug heb ik een sim toegevoegd(gekocht) en het huisje-tekentje knippert steeds en dit betekent dat t af is, maaaar als ik erop klik dan word ik uit t spel gegooid en wordt het spel afgesloten !!!!! Ik word er gewoon gek van !!! Help me alsjeblieft. Alvast bedankt .

  1. He Fleur, ik heb precies hetzelfde probleem, kan ook geen sim meer toevoegen en wordt dan uit het spel gegooid. Iemand die weet hoe je dit kan verhelpen?
   Thanks!

  2. Sorry ik bedoel noush ook ik wordt steeds uit het spel gegooid als ik de nieuwe sim wil toevoegen. Weet jij al hoe je dit kan verhelpen???

 34. Hoe kan je ze laten trouwen ?
  : Je moet eerst een opdracht krijgen voor dat je kan gaan trouwen.
  Als je die opdracht hebt, dan kan je op de poppetjes klikken waar je een stel van wilt maken. En dan klik je op Propose marriage dan kan je een ring kopen.

  Opdracht = marry two sims

 35. Inmiddels zijn ze getrouwd en er is een baby. Nu krijg ik de opdracht Practice Painting. Daarvoor moet ik artikelen in de hobbyshop kopen. Ik heb alleen geen hobbyshop en kan deze ook niet meer bouwen…. Deze komt gewoon niet meer voor in mn stad. Nadat ik een of andere update had waarbij ik een partyboat kreeg is dit allemaal weg. Heeeelp!

 36. Ik hep 2 Sims samen wonen ze zijn bijna over “parthner” heen maar ze gaan maar niet veder en er staat bij mij ook:aanzoek doen
  Als ik erop klik staat er:Deze sim wil je eerst nog wat beter leren kennen voor dat hij met je in het houwlijks bootje springt
  Weet iemand hoe dit zit?
  En hoe krijg je kinderen?

 37. Wia de hobby shop enzo moet je vrij spelen door opdrachten te doen volgens mij

 38. Ik wil ook mijn Sims laten trouwen maar als ik op wees romantisch klik en ze zijn al parners dan gaat de roze balk weer weg en komt hij daarna weer terug hoe kan dat.
  Verder kan je ook een lesbisch stel laten trouwen en kunnen die ook een kind krijgen”? X

 39. Ik heb ook propose marrieage maar dat willen ze niet? Ik ben nog maar in level 10! Ik heb 4 Sims alleen toen ik in level 10kwam stond er dat er een nieuwe Sims mocht komen alleen nu staat die er niet meer ? Help please!

 40. Ik heb drie meiden in een huis wonen en eentje heeft een relatie. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze samen met haar vriend gaat samenwonen in een ander huis?

  Heluup

 41. Eerst ervoor zorgen dat ze heel goed met elkaar bevriend geraken en totdat je de melding krijgt “vragen om samen te wonen”.
  Indien de vriend een huis heeft krijg je de keuze waar je wilt samen gaan wonen. Zo niet gaan ze automatisch samen wonen in het huis waar de drie meiden wonen. Achteraf kun je nog altijd verhuizen naar een ander huis.

 42. Hallo. Wie kan mij helpen? Met het huidige doel moet ik scheten en stroomstoten geven. Hoe moet dat?

 43. Ik had ze al samenwonen toen het nog niet moest. Nu heb ik 3mannen bij elkaar. En 3vrouwen bij elkaar. Komt er dan ook nog te staan dat ze moeten samenwonen? Ze hebben allemaal al een relatie!

 44. Ik heb de Sims nu verwijderd. En dan doe ik hem er weer opp.

 45. Hey allemaal, ik heb een vraagje.
  Hoe kan ik een sim verwijderen? Ik kan het echt niet vinden … Please help me ? Xo

  1. OM EEN BABY TE KRIJGEN: -moet je eerst trouwen (vervul alle doelen tot er ga trouwen komen en je kan meteen trouwen-
   -dan kun je je baby krijgen

   en die ring kan je gewoon op dat moment kopen

 46. Ik heb een probleeeeeeem
  Hoe moet ik sims laten verhuizen??
  Help mee pleass

  XXxXxXX lisa

 47. Je klikt op het mobieltje in de inventaris. Zeer simpel, de rest wijst zichzelf.

 48. Ik heb 1 baby en 2 peutertjes, maar hoe en wanneer worden die peutertjes ouder/ groter?

  1. Dat kan je instellen bij opties. Je kan daar de leeftijden van de sims instellen 😉

 49. Alhoewel.. Ik heb het maar 1x gespeeld dus weet het niet meer zo heel goed 😛

 50. Ik hen een baby en ik blijft haar verschonen maar het toiletje is al helemaal rood. Wat moet ik hieraan doen?

 51. OM EEN BABY TE KRIJGEN: -moet je eerst trouwen (vervul alle doelen tot er ga trouwen komen en je kan meteen trouwen-
  -dan kun je je baby krijgen
  EASY GUYS

 52. Ik heb ook een probleem: ik heb een getrouwd stelletje en ze hebben ook al een wiegje. Maar als ik op de wieg klik krijg ik de melding dat ik ‘eerst op mijn nieuwe sim moet wachten voor ik een nieuwe sim kan toevoegen’. Ik snap er helemaal niks van!

  1. Als je je sim met een andere sim laat praten. Staat er ergens be funny dan kun je scheten laten en stroomstoten geven als het de eerste keer niet lukt moet je het nog een of twee keer proberen.

 53. Ik heb een stel en daar staat dan boven aanzoek doen maar het duurt heel lang voordat ik kan trouwen hoe kan dat????

 54. Ik heb net een baby en hij blijft maar op rood staan, ik weet niet hoe ik het wctje gevuld krijg. Als ik op verschonen klikt gaat het rijtje niet naar groen

  . Wie kan me helpen?

 55. 3 sims op de bank zetten en dan “speculeren” aanklikken!

  Ik heb ook peuters die maar niet opgroeien, iemand een idee hoe? Werkt die verjaardagstaart wel daarvoor? Of alleen voor baby’s?

  Over de baby’s.. je moet ze laten gaan tot ze hun luier volplassen en daarna pas de luier verschonen!

 56. Ik heb hetzelfde probleem met het speculeren als ik 3 sims op een bank heb.
  Zou ik alsnog niet weten waar ik speculeren moet aanklikken..
  Heeft iemand iets betere uitleg?

 57. Je kan het aanklikken bij een woonkamer stoel (feauteil, of hoe je t ook schrijft!) Heb toen 3 van die stoelen gekocht en dan kan je speculeren aanklikken. Zou wel screenshot willen sturen, maar kan niet hier. Werkt bij mij dus niet op bank maar alleen op die stoelen!

 58. Beste
  Ik heb kwenie hoeveel keer op doe romantisch gedrukt maar de lijn waar partner staat gaat niet eens vooruit en me stel wil niet trouwen (( vertel me HOE

 59. Ik ben getrouwd heb een kind maar een opdracht is om een luier te verschonen maar alle Sims willen dat niet doen hoe moet ik verder?!!!

  1. Hoe kan ik mn baby verschonen ,eten geven of knuffelen. Komen steeeds twee voetjes bij ” de ouders”

 60. Dan is er niet voldoende ruimte bij het wiegje denk ik..

  Weet iemand hoe je je tiener een hobby kan geven terwijl deze naar school gaat?

 61. Hallo,

  ik ben nu bij de opdracht: stuur 6 sims naar het park. Weten jullie hoe ik dat kan doen??

 62. Ik speel al een tijdje THE Sims freeplay op de iPhone. Nu heb ik als doel verschoon de luier van de baby. Iemand enig idee hoe je dit moet doen? Ik heb al van alles geprobeerd maar ik kom er niet uit. Help!

 63. Weet er iemand hoe ik een baby moet verschonen? Heb hem al in bad gestoken en naar toilet laten gaan, maar daarmee is hij nog niet verschoont

 64. Bij mij weigeren de Sims dubbel shot koffie te makrn hoe kan dat ? Het hoort bij een opdracht.
  Hoe kan ik dit veranderen ? Dat ze wel gaan maken
  Snell reactie terug aub !!

  1. Waarschijnlijk staat het koffiezetap. Niet goed even draaien en opnieuw proberen.

  2. De volwassen Sims moeten de baby verschonen, gewoon op de baby klikken en op verschonen druken.

  1. Die vraag is hierboven meermaals gesteld. Heeft het zin om deze vraag nog eens te stellen? Kijk asjeblieft voordat je een vraag steld of die niet al gesteld is.

 65. Heb inmiddels een kind op school. Als opdracht moet hij huiswerk maken, maar hoe doe ik dit? In de kast is dit niet te vinden en ook niet op het bureau. Wie weet dit?

 66. ik heb mijn sims al 3 keer gevraagt om te trouwen maar ben nog steeds niet getrouwt hoe kan dit

  1. Zorg dat je een goede ring koopt, dan zullen ze eerst verloven en daarna als het balkje weer vol komt kunnen ze trouwen..

  1. Een bad kopen! Zorgen dat een volwassene vrij is. Ga dan met de peuter naar het bad, dan gaat de vrije volwassene met m mee.

  1. Zoals hierboven: Een bad kopen! Zorgen dat een volwassene vrij is. Ga dan met de peuter naar het bad, dan gaat de vrije volwassene met m mee.

 67. Hoe moet ik een tiener volwassenen maken??? Snap er echt niks van!kan ik sims ook laten verhuizen??

 68. Ik heb nu als opdracht verschoon de luier, maar ik weet niet hoe dat moet. Kan iemand me helpen???

 69. Hier dezelfde vraag over het verschonen van de luier.
  HOE DOE JE DATTT??
  Er staat geen optie bij ‘luier verschonen’.
  HELPP

  1. Als je een baby hebt kun je gewoon zijn/haar luier verschonen. Ik denk dat jij al een peuter hebt. Dan moet je leefstijlpunten sparen en een nieuwe baby maken.

 70. Hallo dames en heren.

  Ik lees veel dubbele vragen, dus ik hoop dat de mijne niet dubbel is. Ik heb een baby gekregen, maar voordat ik het wist had ik al op ‘verjaardag vieren’ geklikt en was het een peuter. Bij mijn doel staat nu nog: Verschoon de luier van de baby’. Maar dat kan bij een peuter dus niet? Wie weet wat ik mort doen? Een nieuwe baby kan ik niet maken want daar moet je leefstijlpunten hoor hebben en die heb ik niet, want daar moet ik doelen voor halen. Wie kan me helpen?

  X

 71. heb het antwoord nog niet gevonden. Hoe kan ik mijn tiener een hobby geven. heb hem al uitgeschreven bij school.

 72. je moet eerst 13 sims hebben of meer dan kan je een sport school bouwen enzo en daar kan je dan een hobby kiezen. Hij moet wel gewoon naar school.

 73. En om een sims te laten trouwen moet je wel een mooie ring kopen bij de goedkoopste zeggen ze nee. Dan ben je verloofd en dan weer heelveel romantische doen dan ben je opeens getrouwd. Om een sims toe te voegen moet je op een bepaald level zijn dus dan ook bij een baby. De baby kan je gewoon in zijn broek laten plassen en dan luier verschonen. Peuter kan alleen in bad niet douche als er een volwassen vrij is.

 74. Hoi allemaal,

  Ik heb een doel en die luidt: ga verstoppertje spelen.
  Maar mijn kind is al een tiener en daar kan ik geen verstoppertje mee spele
  Ik kom 1 levensstijl punt tekort om het doel over te slaan.

  Wat nu?

  1. Nu moet je wachten tot je hond een leefstijlpunt opgraaft of je een leefstijlpunt bij de partyboot als cadeau krijgt. Anders lukt het niet. Je kunt ook veel geld sparen en een nieuw gebouw bouwen. Dan krijg je soms ook een leefstijlpunt. Of je laat je sims veel acties uitvoeren waar je veel XP vor krijgt. Na een tijdjw kom je een level verder en bij ieder level krijg je ook een leefstijlpunt.

 75. Ik heb ze al een ring laten de duurste geven en Zijn klaar voor trouwen deuk ik op trouwen en dan staat er niks en gaat het niet verder omhoog als E o jaa doen wat is er mis

  1. Eerst die roze balk maximaal vullen met aardig doen, en oooohh ja, etc. Goed douchen wil ook helpen 😉 en dan pas trouwen. Wel goed opletten, want het duurt maar 6 seconden……

 76. Heb het doel een voetbal te kopen in de dumpwinkel , weet iemand waar je dit kan of waar ??

  1. Heb je al een dumpwinkel gebouwd? Naast de dierenwinkel, onder het park? Daar kun je bij de atleten een voetbal aanschaffen.

 77. Bedankt simsalabim , had de dumpwinkel al , maar wist niet dat het da was. Heb het gevonden !!

 78. Hoi ik zit in level 11 en heb een sportschool.
  Maar hoe moet ik mijn Sims laten sporten??
  Help me aub!

 79. hey mensen ik zit nu bij een lastig doel er staat altijd’verschoon de luier vande baby’ als ik op de baby klik en dan op ‘luier verschonen’ dan komt er boven de volwassene sim een tekstballonetje met daarin 2voetjes dus ik kan de luier van de baby niet verschonen.
  weet iemand wat die 2 voetjes zijn of hoe ik de luier moet verschonen??
  Bedankt voor het antwoord .

 80. Bij 2 voetjes kan je sim jou opdrachten niet doen, omdat iets verkeerd om staat of omdat iemand anders het al doet.

  Ik heb een sportcentrum gekocht. Ik weet alleen niet hoe je Sims een sport laat doen. Weet iemand hoe ?

 81. Hoi hoi, ik heb als doel mijn peuter laten spelen met één theepot, waar vind ik die?

  1. Gewoon in doelschop onder peuters het is een tafeltje met thee servies erop zie je niet echt goed

 82. Hoi,
  Ik heb sims freeplay op de ipad en heb ook al een baby,
  Maar de baby moet heel nodig naar het toilet.
  Hoe doe je dat?

  Groetjes
  Hoop dat iemand snel antwoord

 83. Ik kom nie verder met mijn nieuwe doel?
  Het heet: Laat 2 sims o jaa bedrijven
  Hoe laat ik 2 sims bedrijven?
  Ik loop het vast kan iemand me helpen?

 84. Ik heb een vraagje…

  Hoe krijg ik mijn sim in een slaapstand? Heb al overwinteren en lange slaap geprobeerd…

  Hopelijk kan iemand me helpen!

  En Robin als je wilt dat je sims dat doen moeten ze een relatie met elkaar hebben

  1. Dat wil ik ook weten, moet je die peuters ook nog verjaardags taart geven??????

    1. Ja, je moet een verjaardagstaart bakken om peuters op te laten groeien,
     En door dingen te planten krijg je meer geld

  2. Werk krijg je meer geld, em diepngen planten.
   Van de gebouwen krijg je meer ep.
   Je moet een taart bakken om de verjaardag te vieren van je baby en dan klik je op de baby “verjaardag vieren”
   Dan word je kind groter

  3. Een peuter wordt ouder als je op verjaardag vieren drukt en een verjaardagstaart koopt, die kost wel 5 EP

 85. Hoe moet je 3 sims mensen een enscolopedie laten lezen?
  Waar kun je die kopen?

 86. Kan je een doel overslaan?
  En wat kan je doen in het zwembad,balletschool,… Ik heb al deze gebouwen maar weet niet wat ik daar in moet doen?

  1. Je moet je sims naar het zwembad laten gaan en dan kan je zwemmen
   Als je tieners naar het sportcentrumbrengt kunnen ze daar aan ballet en karate doen

  1. Je moet uitnodigingen versturen voor de sims freeplay, en als die dat gaan spelen heb je buren 😉

 87. Mijn sims trouwen niet, ik heb al 3x een huwelijksaanzoek gedaan maar iedere keer zeggen ze nee… hoe kan dit?? Want ze moeten trouwen!!

 88. Hoe kun je tiener sims volwassen laten worden?
  Ik heb een taartgebakken maar dat werkt niet!
  Kan iemand me helpen?

  1. Eerst verjaardagstaart bakken. Dan op de taart klikken. Dan op het kind klikken en verjaardag vieren klikken.

  1. Klik op je doel, dan op het oranje knipperende icoontje links in beeld, dan staat er: doel overslaan voor 5 levensstijl punten

   1. Ik zie nergens een oranje knipperend icoontje aan de linkerkant, mijn doel is verloof twee sims alleen mijn sims zijn al getrouwd..

 89. Hoi
  Ik heb nu een doel “zet een sim in de slaapstand”. Maar ik weet niet hoe je dat moet doen……..

  Wie kan me helpen???????
  Please???

  1. Je moet op een bed klikken en dan de optie diep slapen kiezen. Dan slapen ze 6,7 of 8 uur

 90. Hallo.. Ik moet voor mijn hond een bot kopen maar heb in de woonwinkel nog geen icoontje van huisdieren. Moet ik eerst in een hoger level voordat ik die optie heb? Alvast bedankt

  1. Je moet een schildersezel kopen in de dumpstore. Die in een huis zetten en dan kan je een sim eraan laten oefenen.

 91. Andrea, je moet een dierenwinkel kopen. Is de dierenwinkel klaar dan komt er een icoontje bij voor de dieren.

  1. Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

 92. hoe ziet het huis van 10ep eruit zijn dat losse kamers het heet het heiligdom. En hoe ziet het duistergeheim huis eruit???

   1. Dat gaat toch niet als je dit spel om je ipad speelt… ik wil heel de kamer verwijderen en dan sla ik mijn meubels op in mijn invetaris. MAAAR HOEE DOEE IKK DATT??

    1. Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

  1. Heeii danniii,
   Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

  1. Dan moet je de luiere verschonen, je baby kan niet in de douche of bad, peuters kunnen alleeen in bad met hulp van een volwassene ook zij kunnen niet in de douche. Kinderen of tieners kunnen wel in de douche. X

 93. kan iemand mij vertellen hoe een tiener volwassen wordt? aub een taart bakken helpt niet!!!

  1. ik weet het!!
   ik hoop dat het bij je lukt!!
   je gaat naar opties en dan kan
   je iezen he oud je sims moet zijn
   succses er mee!!
   xx#

   1. nou helaas niet nog steeds 2 tieners, kan het ook niet veranderen bij opties?
    erg vreemd toch bedankt

 94. heey

  ik heb een probleem ik heb op sims 3 spullen gedownload
  die je bij de uitbreiding bij kreeg maar nu kan ik het niet
  meer terug vinden kan iemand me helpen !!! x

 95. Hey kan iemand me helpen ik heb een opdracht gekregen koop een hondenhok maar waar kan ik hem vonden? Help me pleasss ?

  1. Dat hoeft niet in dat doel, je hoeft alleen vrienden te maken dus een aantal keer de groene knopjes bij een sim gebruiken.

  2. Hallo

   ik zag dat je en vraag stelde over de scheten
   weet je inmiddels al hoe het moet?
   ik ben zelf ook het zoeken
   ik wil het ook graag weten haha

   groetjes Melanie

 96. Hallo kan iemand me aub helpen hoe je je huis moe inwijden er sta geef een feestje maar hoE moet dat ik hoop dat iemand het weet. Groetjes john

  1. Je moet op de woonwinkel klikken (dat icoontje meet een stoeltje , geloof ik) dan aan de linkerkant op het huisje en dan kan je ; buitenmuren,behang,vergroten en verkleinen, deuren etc. & voor een feestje geven heb je een radio nodig, je laat een aantel sims er op dansen en dan heb je een feestje 🙂

 97. LUISTER!!!! ALS WILT TROUWEN MOET JE GEEN RING KOPEN JE MOET GEWOON HEEL DE TIJD ROMANTICHE DINGEN UITVOEREN MET JE MAN OF VROUW EN DAN VERKERING VRAGEN DAN STAAT ER AANZOEK DOEN? DAAR KLIK JE OP. ALS DAT IS GELUKT DAN KAN JE KLIKKEN OP BESLOTEN HUWELIJK. EN DAN ZIJN ZE GETROUWD. ALS JE EEN KIND WIL MOET JE DE GETROUWDE MENSEN ALLEBEI LATEN ‘RELEXEN’ OP EEN 2 PERSOONSBED EN ALS ZE DAAR ALLEBEI LIGGEN DAN KAN JE OP ‘KINDJE BROBEREN MAKEN’ KLIKKEN DOE DAT EN PAAR KEER WANT SOMS BIJ DE EERSTE KEER KRIJG JE GEEN KINDJE.

 98. Ik zit ondertussen in level 30 en heb 23 sims.
  Waarvan 8 tieners die nog steeds niet volwassen worden.
  Ik krijg de melding dat ik er geen sims meer bij kan krijgen.
  Het aantal is bereikt. Heeft iemand een idee tot welk level het gaat?

 99. Ik moet een sim in de slaapstand zetten. Heb ze allemaal al geprobeerd, zonder succes. Cupcake gebruiken lukt ook niet. Heeft iemand voor mij de oplossing pleaease.

   1. Wat is winterslaap? Bij mij staat er alleen maar diepslapen, verwikkeld dutje, hazenslaapje. Xx

 100. Is egt een heel leuk spel maar opslaan kan soms 2 uur duren en soms kan ie niet opslaan.. 🙁 Ik heb beestenboel en jaargetijden erbij en ze zijn allebei egt heel leukk!!

 101. Hallo kan iemand me aub helpen hoe je je huis moe inwijden er sta geef een feestje maar hoE moet dat ik hoop dat iemand het weet. Groetjes john???

  1. ja,ik weet ook echt niet hoe je dat doel haalt,huis inwijden??
   en een feestje geven?? reageer alsjeblieft snel,en alvast bedankt xx

   1. Je moest daar toch een aantal Sims in een huis laten zijn? War staar er als titel van het doel?

    1. Er staat laat 2 sims van elkaar worden en dan sta er huis inwijden en ook laat je sims ininteractieve dingen doen

 102. Oh, laat maar, is al gelukt (tafeltje met knuffel kopen).
  Maar mijn Sim heeft zich zomaar omgekleed (ineens Hawaii bloesje, ribbroek en hoedje van papier) en als ik hem omkleed met de kledingkast en het opsla, blijft hij hetzelfde dragen. Help?

 103. Hoi allemaal,
  ik moer een foto van mijn peuter maken en delen met mijn vrienden.
  Hoe doe ik dat??
  Alvast bedankt!

 104. Even een antwoord waterval 😉
  @Robin: Koop wen item in de winkel waar een spookje bij staat (decoratie vaak) en plaats dat in de kamer en klik daarop.

  @Lien: Of je zet een nieuwe sim in een leegstaand huis, of je laat een baby komen.

  @Nikki: Dat doen ze ‘zelf’ ;). Je moet alleen de luier verschonen als ze nodig moesten ;).

 105. – Voor iedereen die niet weet hoe je moet TROUWEN, ga door met romantisch doen enz. tot ze partner zijn, klik dan op ‘aanzoek doen’. Met een duurdere ring zegt een sim eerder ‘ja’. Als je niet genoeg LP hebt, kun je wachten tot het doel om te trouwen voorbij komt. (Gratis dure ring). Was het antwoord ‘nee’? Ga dan verder met romantisch doen en vraag het nog eens (nieuwe ring :(). Zijn ze nu verloofd, ga dan verder met romantisch doen enz. tot er een knopje met ’trouwen’ bij komt. Dan trouw je.

  -Als je een BABY wilt moet je een getrouwd stel hebben en een wiegje in hun huis zetten (en dan op + klikken en wat LP betalen). Dat kan op alle levels.

 106. @Astrid: Klik op het cameraatje rechts aan de zijkant. Eeen foto maken is genoeg, delen hoeft niet eens om dat doel te halen.

 107. @jade dankjewel! Ik had al zoveel dingen geprobeert alleen had over dat tekentje heen gekeken. (wat dom van me! Haha)

  1. Je moet zo’n klein tafeltje kopen in de kinderwinkel, met rode stoeltjes en een knuffel erop.

 108. hoi allemaal…
  ik wil toch nog iets zeggen
  iedereen zegt dat je de mooiste ring moet hebben,
  maar een vriendin van mij die had de lelijke dinosaurus ring
  gekocht en toen zijn ze alsnog getrouwt,en hebben een kind

  maar ik weet het niet meer
  ik heb al zo vaak geprobeerd te trouwen maar het lukt
  me toch echt niet xx
  kan iemand me alsjeblieft zeggen hoe je trouwt
  en wat voorn ring je nou precies kopen moet

  doeii alvast bedank xxxx

  1. Ik ging eerst steeds romantisch doen, dan een aanzoek. Met die duurdere ring klopt wel, hoe duurder de ring, hoe groter de kans dat de sim ‘ja’ zegt. En anders gewoon opnieuw proberen. Als ervaarbaar dat ze verloofd zijn, moet je gewoon verder gaan met romantisch doen tot er een trouw-knopje bij komt.

 109. Wie speelt er eigenlijk via de iPad? Als je wilt kan je me dan als vriend toevoegen -rico-86. (Het is via mijn vriend zijn naam..) zo krijg ik mijn doel tenminste voltooid! 🙂

 110. Hoi,
  Wij hebben 5 Sims en zijn bij level 10 (bijna level 11). We hebben 2 getrouwde “stelletjes” die met zijn alle in een huis wonen (er woont dus 1 sim alleen).We hebben nu de opdracht krijg/neem een baby,
  dus hebben we een wiegje gekocht en een babykamer gemaakt. Alleen als je op het wiegje klikt krijg je een melding waarin staat: “baby’s hebben familie nodig die voor hen kan zorgen! Hier moet een getrouwd stel
  wonen, om een baby in huis te kunnen halen.” wij snappen het niet want er wonen zelfs 2 getrouwde stellen in het huis…dus kan iemand ons helpen?

 111. Hoe kan ik mijn Sims naast elkaar laten slapen die zijn al getrouwd en al

  En hoe kan ik bedrijven bouwen

  1. Door een 2pers bed te kopen en door in de stad op het gebouw te klikken en dan moet je voldoen aan de eisen wat er staat

 112. Een twee persoons bed heb ik al maar ze kunnen
  Daar ni me 2 op slapen als ik daar op druk gaat het ni

 113. Ja waarschijnlijk omdat het bed dan tegen de muur of iets anders staat.
  Zorg dat beide kanten van he bed vrij is voor loopruimte

 114. is er iemand die weet hoe een tiener volwassen wordt? ben hier nu 2 weken mee bezig erg vervelend
  een taart bakken helpt ook niet Alvast bedankt!

 115. Hoi ik speel sims free, nu is me blokje van de baby met het toilet erin zowat leeg, al doe ik luier verschonen of verschoond worden. Dat toilet blokje vult zich niet. Weet iemand raad??? Doeii

  1. ik wil dat wel dat kan alleen met facbook bij mij
   andrea pronker is het

 116. Er staat bij mij met servies spelen. En grote letters PEUTERS ik snap niet wat ik hiermee moet doen. Iemand raad ?
  Veel liefs

  1. Moet je bij speelgoed voor peuters kijken en dan staat er een stoeltje en een tafeltje dat is het service

 117. Zijn er ook cheats voor sims freeplay? Ik heb er al veel opgezocht maar die werken bij mij niet.

  1. dat wil ik wel maar kan alleen met facbook andrea pronker is mij naam

 118. Ik heb een vraag.
  Ik heb al een baby.
  Maar nu staat er’met theeservies spelen’
  Waar kun je theeservies kopen?
  Help aub

  1. Zoals hier boven ook al staat in de speelgoed winkel staat een tafeltje met een stoel dat is het service

  1. Je moet meubels kopen met een rooie spook eronder dan er op klikken en na spoken zoeken

 119. Hoe verzorg je die baby als ik er op druk en op voeden druk dan doet hij het niet

 120. Ik snap niet hoe die baby groot word weet iemand hoe lang dat duurt voor dat het een peuter is

 121. Die taart moet een hele dag worden gebakken saai maar ik moet zoon stereo kopen maar hoe zie je dat die maar dan 2sterren waart moet zijn ??

 122. Ik heb zoon stereo instaltie gedaan maar nu moet ik een gebouw plaatsen hoe kom je snel aan geld

 123. Word gek van dat baby’tje ik wil dat het een verjaardag krijgt maar ik heb maar 2EP

 124. Mijn doel is ” plaats iets om simbook tussen 19:00-21:00 ” maar hoe doe ik dat??? Xx

 125. hoe komen twee sims bij elkaar dat heb ik dus niet wie help mij dank je

  1. Door in bad te doen… Er moet dan wel een volwassene sim vrij zijn

 126. Haha Vicky ik heb ook hayday je moet subway surfers eens proberen

  Voor 4 sims atleten te maken met ik sport hal toch kopen en dan voer sims dat als hobb laten maken

  1. Heey Robin, ik zag het en ik ga hem straks een proberen 🙂 en je moet dan het stadium kopen…. En dan 4 sims het daar laten werken dan worden ze atleten

 127. Het is stom dat alles zo duur is ik moet nu tot 35.000 euro sparen om alles te kopen wat ik nu ECHT heel ERG nodig heb

  1. Klopt…. Alles is duur en het duurt echt super lang…. Ik doe nu voordat ik naar bed ga me sims in de tuin laten werken…. + als je elke dag sims speelt krijg je ook dag bonussen..l die worden steeds meer en meer

 128. Hoe laat ik mijn sims iets op simbook plaatsen?? Ik zit in level 19 x

 129. Nee sorry ik kan een picknicktafel echt nergens vinden
  Hoe ziet tie eruit?

 130. Haii, ik heb sims freeplay en een kind maar bijvoorbeeld ik wil die kind knuffelen dan lukt het niet dat komen van die druppeltjes op die hoofd van de ouders ? Dat is echt raar help me aub .. En hoe moet ik haar een peuter maken ?? Alvast bedankt gr lisa

 131. Hallo wil iemand buren worden met mij ?
  Ik heet tricepepley
  Raare naam !:)

 132. Hoe ziet een salon tafel er uit ik snap het niet ik heb al 2EP uitgegeven voor een stom voorlijkst dingetje help my XX amy

  1. Lien, je moet op het doel klikken en dan links op zoon pijltje. Dan staat er: wilt u dit doel over slaan voor 5 diamanten dan klik je op ja.

 133. Wat zijn de bouwblokken. Zijn die 4500 of zijn het andere?
  Help aub

 134. Hoe maak ik een tienersim volwassen? Hoe neem ik een sim mee naar het park?

  1. Dat gaat helaas nog niet…. Foutje in het spel en je moet dan eerst het park bouwen als je dat heb klikje op het fluit icoontje op je sim en dan komt die na het park..

 135. Thanks! Parlement was inmiddels gelukt…wordt die tiener ooit nog volwassen??

 136. Ik heb het verwijdert en weer terug gedaan maar kan iemand nog is iets terug sturen hallo hoe moet je de sims laten inspireren

 137. ik heb het zelfde probleem als pleun.
  waar vind je bouwblokken voor een peuter?
  help aub

 138. Claudia en Pleun kijk eens n de kinderwinkel daar vind je een mat met blokken erop dat zijn de blokken

 139. Yes!! Er komt weer een nieuwe update! 🙂 hopen dat onze tiener sims dan ook volwassen kunnen worden! 🙂

 140. Ja ik heb op Facebook de sims freeplay geliked en daar Kreeg ik bericht over

 141. Vicky jij bent echt goedingelicht spel je rang en stadswaarde is hoog haha

 142. Haha dankje 🙂 en als ik eerlijk ben en ik speel best veel… En voordat ga slapen laat ik me sims oogsten 🙂

 143. Ja Vicky

  @ Tammy je moet zorgen dat je sims goede vrienden zijn en dan moet je als je opnemen van die twee sims klikt dan druk je je op samenwonen? En dan gaan ze samenwonen

 144. Ik heb mijn sims eerst laten verloven en toen wilde ik ze laten trouwen en kocht ik een ring maar nu zijn ze weer gewoon partners?! Hoe kan ik ze wel goed laten trouwen?? En wanneer kun je een baby krijgen?

 145. Mijn doel is: koop een stereo van 2 sterren, alleen daar heb ik niet genoeg geld voor! Ik krijg geen geld, als ik geen doelen kan uitvoeren. Hoe moet ik verder?

  1. Bij mij staat ook gewoon partners maar me sims zijn wel getrouwd je moet even kijken als ze de zelfde achternaam hebben… Voor een baby moet je een getrouwd stel hebben en moet je een babybedje kopen dan verschijnt daar een teken dat je sim toe kan voegen.. Dit kost je wel ep punten! En als je niet genoeg geld hebt moet je oogsten daar verdien je makkelijk geld mee.

   1. Hebben ze trouwens niet de zelfde achternaam moet je de duurste ring kopen dan lukt het wel… ( zorg wel ervoor dat ze een relatie hebben!)

 146. Ida dat klinkt net of je vriendeloos bent xD (niet da dat zo is hoor ;))

 147. Hoe laat je een jonge sim met sparapop stoeien?
  Ik heb al dat gebouw gebouwt maar er kan niemandt heen.

 148. Haaiiixx ik heb een vraag ik moet in een encyclopedie lezen maar ik heb geen idee oe dat moet kan iemand mij helpen???

 149. Wie wil er vrienden worden via facebook huvo hondenopvang heb meer burennodig . Speel veel spoken jagen dan heb je snel geld en ep:-)

 150. Hoe werkt spokenjp jagen want ik weet niet hoe dat moet?! Heb het ook nodig voor een doel

  1. Moet je een pompoen in je kamer zetten en dan klikken op spoken jagen

 151. Ik moet als doel een roddelblad lezen, iemand enig idee hoe dat moet?

 152. Lien je moet met je sim op een andere sim drukken en dan op wees grappig drukken

 153. Mijn sims kunnen het huis niet meer uit, er komt zo een symbool met 2 voetstappen?weet iemand er iets van

 154. Hoe wordt mijn puber een volwassene? Heb al meerdere malen een verjaardagstaarte gebakken, maar dit helpt niet.. Wie o wie kan mij helpen????????????????????????

  Alvast dank!!!!

Reacties zijn gesloten.