Je kunt gewoon niet zonder!

The Sims Freeplay: trouwen en baby’s trailer

Onlangs is er voor The Sims Freeplay een patch online gekomen (2.0); het is nu mogelijk om te trouwen en ook baby’s te krijgen. EA heeft deze leuke trailer ervoor online gezet.

465 gedachtes over “The Sims Freeplay: trouwen en baby’s trailer”

   1. eline

    Je moet eerst zorgen dat ze partners worden dat doe je door veel romantische acties uittevoeren, daarna als ze partners zijn staat er trouwen daar klik je op dan moet je de duurste ring kiezen want dan zegt die gene nee ik wil niet , dus als je dat hebt gedaan moet je wieg kopen en dan op ’t wieg klikken en je hebt een baby!

 1. Emie

  Ik heb nu twee samenwonende stellen. Toen kocht ik een wiegje, en toen ik een kindje wilde toevoegen kwam er te staan:
  ”Babies need a family to care for them! A married couple needs to live here to have a baby.”
  Maar ik heb echt geen idee hoe ik ze moet laten trouwen.
  Want in dat filmpje staat iets van Propose to Marry, maar dat komt er bij mij helemaal niet te staan. :S

 2. Demi

  Ik heb ook helemaal geen propose to marry .. Ik heb een stel en een wiegje maar ik heb geen idee hoe ik dan moet trouwen en een baby krijgen ? ;(
  Kan iemand ff zeggen hoe het moet???

  1. mendy

   Je moet ze laten trouwen door eerst ggoede vrienden te worden en dan met paarse dingetjes. Als je dan o jaa kan doen staat er op een gegeven moment ook trouwen als je daar op klikt kan je een ring kopen. Hoe duurder de ring hoe sneller ze ja zeggen.

 3. Jaimy

  Ik heb een stel dat samen woont een wiegje…….
  Maar geen baby je moet ze laten teouwen door een ring te kopen….. Maar waar? Help me AUB ik weet het echt niet! Verder is het een supper spel!
  XD

  1. melissa

   je moet heel veel be romantic doen enz…. op slot kan je kiezen als je op de andere sims klikt staat er links boven iets dat je ze kan laten trouwen ! 🙂

 4. Kim

  Ik zit nu echt vast in het spel ik heb nu de opdracht om een verloofd stel samen te laten worden als ze zich dan verloven hun dan gaat mijn geld of lifestyle punten eraf van maar ze zijn niet verloofd en dit is nu meerdere malen gebeurd dus begin er nu wel van te balen! Hebben meerdere mensen daar last van?

 5. Angelina

  Ik zit ook met de zelfde vraag.. ik heb ze als stel.. en samen woonend.. en een wiegje gekocht.. maar dr komt geen zin bij van trouwen.. alleen Whoohoo :S..
  Iemand die het al heeft uit gevonden??
  Laat het ff weten!
  groetjes en bedankt alvast

 6. Angelina

  Je moet in level 20 zitten om een baby en krijgen..
  je moet zowieso eerst een koppel hebben die samen wonen gaat.. en dan een wiegje kopen..
  daarna kan je sim tenhuwlijk vragen… en in level 20 kan je op het wiegje klikken dan kan je voor 15 gele muntjes een baby kopen(nemen)..

  (hoe ik de sims moet laten trouwen weet ik nog niet)

 7. jetta

  Nou ik zal even voor iedereen die niet is getrouwd uitleggen hoe het moet. Eerst doe je heel vaak be romantic doen. daarna moet je ze verloofd laten raken. dan trouwen als je gaat trouwen komt er een schermpje met ringen op het beeld. je neemt een ring en je trouwd. als je dan op het bedje klikt dan kan je een baby krijgen. Zo simpel is het. maar ik moet nu kijken hoe ik de baby goed verzorg. Maar daar kom ik nog wel achter.

  1. Angelina

   hey..

   ik heb 2 sims bij elkaar in wonen..
   als ik die 2 met elkaar wil laten praten staat er married boven in beeld.. maar hoe laat ik ze dan trouwen??
   een baby kost 15 gele muntjes ??

 8. cosmos

  Je moet wel eerst aan al je goals hebben voldaan, dus als je bijv je rc bootje nog moet laten varen kun je dat trouwen wel ff vergeten. verder errug uitkijken met wat voor ring je koopt, je aanstaande kan ook nee zeggen als de ring te goedkoop is.

 9. Lara

  Hoe krijg ik zoon ring.
  Ik heb zes Sims en dus drie paartjes.
  Ik heb me al gek gezocht naar een ring en ik heb een wegje geregeld
  Wie kan mu helpen?

 10. bart

  heel simpel . gwn goals blijven doen totdat er staat propose sim. dan kun je trouwen . dan moet je zeg maar nog veel woohoo en romantic doen als het is gelukt want je bent verloofd . niet getrouwt. en als je trouwt dan staat er automatisch dat je ring kan kopen. het kost rond de 5 tot 20lp dus veel sparen. je hdb zo ie zo kans met een ring van 10 lp en 20 lp .anders wijst ze je af en ben je je lp kwijt

 11. wendy

  Als ik eenmaal de wieg heb staan, geeft die aan dat het huis te vol is en ik de sim moet verwijderen. Een sim verwijderen lukt vervolgens niet. Wie kan mij helpen?

 12. Bea

  Ik zit vast in het spel. Zit in level 18. Heb 3 getrouwde stellen due bij elkaar wonen. 2 hebben een baby. Maar hoe vaak ik ze ook laat romantic, Nice, whoo whoo, dance en zelfs rude complain doe, er veranderd niets aan hun status. Ze blijven op het begin van getrouwd. Is er wel een vordering in het getrouwd zijn of gebeurt dat pas in een hoger level dan 18

 13. Yvon

  Je moet zorgen dat ze nog niet samen wonen. Als je dan de opdracht krijgt om te verloven zorg je dat hun relatie top is en kun je ze laten verloven. Daarna krijg je de opdracht om samen te wonen. De volgende opdracht is trouwen. Zorg dat je verloving top is, dan kun je de ander ten huwlijk vragen. Na het trouwen krijg je de opdracht voor een baby. Kribje kopen en sim toevoegen, moet je wel plaats hebben voor een sim.

  Nu heb ik een probleem, baby is vies en moet plassen, hoe doe ik dat?

  1. alexie

   baby in broek laten plassen, dan is dat streepje weer groen, en dan pas luier verschonen.

   maar iemand enig idee wat max level nu is, ben pas 32 en ben benieuwd hoever ik nog kan 😀

 14. nena

  (samsung galaxy s2) ik ben nu op level 20 heb wel de optie om te laten verloven maar de enige keuze die ik dan krijg is een ring voor lp de rest van de vakjes zijn grijs gekleurd iemand een oplossing?

 15. lisa

  hallo allenmaal,
  ik heb 2 koppels ik zou ze graag laten trouwen bij mij staad er ookk al tenhuwlijk vragen maar als ik daar op druk moet ik eerst alllen opdrachten hebben gedaan maar ik snap mijn opdracht niet :”why not warm op with a quick show before the big event. als je desen opdracht al hebt gedaan of je snapt hem laat het dan ff weten dan mag 4 lp hebben van mie

 16. Joke

  Ik ben mijn punten kwijt, omdat ik een ring heb gekocht, maar er gebeurd verder niks en een baby komt niet, omdat ze geen stel zijn. Hoemverdien ik vlug punten?

 17. Eva

  Ik heb ook een vraag; ik heb nu een baby en nu moet ik een Children’s store bouwen in de town map. Maar die kan ik nergens vinden! Hoe kan dit? Moet ik dan eerst nog meer baby’s hebben?

  1. Charlaine

   Als je bijnaalle opdrachten hept ge Daan dan zie je een zwat rontje met een wit huisje en een plusje en dat moet je aan tikken

 18. Denize

  Wie kan mij helpen aub!!!
  Ä°k heb een stel samen wonen en ben bij level 21,
  Ä°k heb ook al een wiegje gekocht, maar kan nog geen baby krijgen omdat de stel eerst moeten gaan trouwen, lukt maar niettt !!! Hoe krijg ik een ring , er staat wel propose mariage, maar ik kan er niet opklikken helpppp aub

 19. Sharon

  Help!
  Ik heb al een man en een vrouw samenwonen en als ik op ‘propose marriage’ klik dan zegt hij: “Hold up there, your Sims would like to spend a little more time together before getting married! Continue trough the goals until you reach ‘Get Engaged'”.
  Wat moet ik nu doen??

 20. S.j.

  Sharon, je moet in leven 16 of 17 zitten om te trouwen. Dan krijg je vanzelf een opdracht om te trouwen. Je hebt wel 20 van die punten nodig voor de ring.

 21. Wia

  Ik heb 5 samenwonende stellen en 2 wiegjes gekocht. Als ik daarop klik zegt ie dat een baby verzorgt moet worden door een getrouwd stel. Als ik een stel wat met elkaar wil laten doen staat er wel Propose Marriage maar dan zegt ie dat ze eerst moeten verloven en dat ik de goals moet volgen tot ik Get Engaged krijg. Maar dit laatste lukt me dus niet. Hoe krijg ik ze verloofd? Ik heb al heel vaak Woohoo, Dance, Be romance, Be nice en zo gedaan maar ik krijg maar geen optie verloven. Ik ben bij level 18 en de goal is Grow a baby into a Toddler maar het is zo onmogelijk baby te kopen. Hellep!

  1. Kim

   Ik kon na heel vaak woohoo , dance en be romantic al een level 7 trouwen iedereen zegt dat je pas heel laatkan trouwen( dacht ik eerst ook) maar het kan dus ook vroeg

 22. alicia

  bij mij staat er’verloven’maar als ik er op klik staat er dat ze elkaar beter moeten leren kennen hoe kan je daar voor zorgen?

 23. Noush

  Help pleaseeeee !
  Lieve mensen. Ik zit op niv 18 en al een paar dagen terug heb ik een sim toegevoegd(gekocht) en het huisje-tekentje knippert steeds en dit betekent dat t af is, maaaar als ik erop klik dan word ik uit t spel gegooid en wordt het spel afgesloten !!!!! Ik word er gewoon gek van !!! Help me alsjeblieft. Alvast bedankt .

  1. Renate

   He Fleur, ik heb precies hetzelfde probleem, kan ook geen sim meer toevoegen en wordt dan uit het spel gegooid. Iemand die weet hoe je dit kan verhelpen?
   Thanks!

 24. Fleur

  Hoe kan je ze laten trouwen ?
  : Je moet eerst een opdracht krijgen voor dat je kan gaan trouwen.
  Als je die opdracht hebt, dan kan je op de poppetjes klikken waar je een stel van wilt maken. En dan klik je op Propose marriage dan kan je een ring kopen.

  Opdracht = marry two sims

 25. Wia

  Inmiddels zijn ze getrouwd en er is een baby. Nu krijg ik de opdracht Practice Painting. Daarvoor moet ik artikelen in de hobbyshop kopen. Ik heb alleen geen hobbyshop en kan deze ook niet meer bouwen…. Deze komt gewoon niet meer voor in mn stad. Nadat ik een of andere update had waarbij ik een partyboat kreeg is dit allemaal weg. Heeeelp!

 26. Joeri

  Ik hep 2 Sims samen wonen ze zijn bijna over “parthner” heen maar ze gaan maar niet veder en er staat bij mij ook:aanzoek doen
  Als ik erop klik staat er:Deze sim wil je eerst nog wat beter leren kennen voor dat hij met je in het houwlijks bootje springt
  Weet iemand hoe dit zit?
  En hoe krijg je kinderen?

 27. Nim

  Ik wil ook mijn Sims laten trouwen maar als ik op wees romantisch klik en ze zijn al parners dan gaat de roze balk weer weg en komt hij daarna weer terug hoe kan dat.
  Verder kan je ook een lesbisch stel laten trouwen en kunnen die ook een kind krijgen”? X

 28. Chiara

  Ik heb ook propose marrieage maar dat willen ze niet? Ik ben nog maar in level 10! Ik heb 4 Sims alleen toen ik in level 10kwam stond er dat er een nieuwe Sims mocht komen alleen nu staat die er niet meer ? Help please!

 29. Ikke

  Ik heb drie meiden in een huis wonen en eentje heeft een relatie. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze samen met haar vriend gaat samenwonen in een ander huis?

  Heluup

 30. sims-mike

  Eerst ervoor zorgen dat ze heel goed met elkaar bevriend geraken en totdat je de melding krijgt “vragen om samen te wonen”.
  Indien de vriend een huis heeft krijg je de keuze waar je wilt samen gaan wonen. Zo niet gaan ze automatisch samen wonen in het huis waar de drie meiden wonen. Achteraf kun je nog altijd verhuizen naar een ander huis.

 31. MarlouMalik

  Ik had ze al samenwonen toen het nog niet moest. Nu heb ik 3mannen bij elkaar. En 3vrouwen bij elkaar. Komt er dan ook nog te staan dat ze moeten samenwonen? Ze hebben allemaal al een relatie!

  1. Slimme meid

   OM EEN BABY TE KRIJGEN: -moet je eerst trouwen (vervul alle doelen tot er ga trouwen komen en je kan meteen trouwen-
   -dan kun je je baby krijgen

   en die ring kan je gewoon op dat moment kopen

 32. Slimme meid

  OM EEN BABY TE KRIJGEN: -moet je eerst trouwen (vervul alle doelen tot er ga trouwen komen en je kan meteen trouwen-
  -dan kun je je baby krijgen
  EASY GUYS

 33. Sanne

  Ik heb ook een probleem: ik heb een getrouwd stelletje en ze hebben ook al een wiegje. Maar als ik op de wieg klik krijg ik de melding dat ik ‘eerst op mijn nieuwe sim moet wachten voor ik een nieuwe sim kan toevoegen’. Ik snap er helemaal niks van!

  1. Kim

   Als je je sim met een andere sim laat praten. Staat er ergens be funny dan kun je scheten laten en stroomstoten geven als het de eerste keer niet lukt moet je het nog een of twee keer proberen.

 34. kim

  Ik heb net een baby en hij blijft maar op rood staan, ik weet niet hoe ik het wctje gevuld krijg. Als ik op verschonen klikt gaat het rijtje niet naar groen

  . Wie kan me helpen?

 35. Lieke

  3 sims op de bank zetten en dan “speculeren” aanklikken!

  Ik heb ook peuters die maar niet opgroeien, iemand een idee hoe? Werkt die verjaardagstaart wel daarvoor? Of alleen voor baby’s?

  Over de baby’s.. je moet ze laten gaan tot ze hun luier volplassen en daarna pas de luier verschonen!

 36. Hesley

  Ik heb hetzelfde probleem met het speculeren als ik 3 sims op een bank heb.
  Zou ik alsnog niet weten waar ik speculeren moet aanklikken..
  Heeft iemand iets betere uitleg?

 37. Lieke

  Je kan het aanklikken bij een woonkamer stoel (feauteil, of hoe je t ook schrijft!) Heb toen 3 van die stoelen gekocht en dan kan je speculeren aanklikken. Zou wel screenshot willen sturen, maar kan niet hier. Werkt bij mij dus niet op bank maar alleen op die stoelen!

 38. Animati

  Beste
  Ik heb kwenie hoeveel keer op doe romantisch gedrukt maar de lijn waar partner staat gaat niet eens vooruit en me stel wil niet trouwen (( vertel me HOE

 39. Sabrina

  Ik speel al een tijdje THE Sims freeplay op de iPhone. Nu heb ik als doel verschoon de luier van de baby. Iemand enig idee hoe je dit moet doen? Ik heb al van alles geprobeerd maar ik kom er niet uit. Help!

 40. demien

  Bij mij weigeren de Sims dubbel shot koffie te makrn hoe kan dat ? Het hoort bij een opdracht.
  Hoe kan ik dit veranderen ? Dat ze wel gaan maken
  Snell reactie terug aub !!

  1. guppie

   Die vraag is hierboven meermaals gesteld. Heeft het zin om deze vraag nog eens te stellen? Kijk asjeblieft voordat je een vraag steld of die niet al gesteld is.

 41. Angelina

  Heb inmiddels een kind op school. Als opdracht moet hij huiswerk maken, maar hoe doe ik dit? In de kast is dit niet te vinden en ook niet op het bureau. Wie weet dit?

  1. Roebi

   Als je een baby hebt kun je gewoon zijn/haar luier verschonen. Ik denk dat jij al een peuter hebt. Dan moet je leefstijlpunten sparen en een nieuwe baby maken.

 42. Roebi

  Hallo dames en heren.

  Ik lees veel dubbele vragen, dus ik hoop dat de mijne niet dubbel is. Ik heb een baby gekregen, maar voordat ik het wist had ik al op ‘verjaardag vieren’ geklikt en was het een peuter. Bij mijn doel staat nu nog: Verschoon de luier van de baby’. Maar dat kan bij een peuter dus niet? Wie weet wat ik mort doen? Een nieuwe baby kan ik niet maken want daar moet je leefstijlpunten hoor hebben en die heb ik niet, want daar moet ik doelen voor halen. Wie kan me helpen?

  X

 43. simslover

  je moet eerst 13 sims hebben of meer dan kan je een sport school bouwen enzo en daar kan je dan een hobby kiezen. Hij moet wel gewoon naar school.

 44. simslover

  En om een sims te laten trouwen moet je wel een mooie ring kopen bij de goedkoopste zeggen ze nee. Dan ben je verloofd en dan weer heelveel romantische doen dan ben je opeens getrouwd. Om een sims toe te voegen moet je op een bepaald level zijn dus dan ook bij een baby. De baby kan je gewoon in zijn broek laten plassen en dan luier verschonen. Peuter kan alleen in bad niet douche als er een volwassen vrij is.

 45. Simverslaafde

  Hoi allemaal,

  Ik heb een doel en die luidt: ga verstoppertje spelen.
  Maar mijn kind is al een tiener en daar kan ik geen verstoppertje mee spele
  Ik kom 1 levensstijl punt tekort om het doel over te slaan.

  Wat nu?

  1. Roebi

   Nu moet je wachten tot je hond een leefstijlpunt opgraaft of je een leefstijlpunt bij de partyboot als cadeau krijgt. Anders lukt het niet. Je kunt ook veel geld sparen en een nieuw gebouw bouwen. Dan krijg je soms ook een leefstijlpunt. Of je laat je sims veel acties uitvoeren waar je veel XP vor krijgt. Na een tijdjw kom je een level verder en bij ieder level krijg je ook een leefstijlpunt.

 46. Anne

  Ik heb ze al een ring laten de duurste geven en Zijn klaar voor trouwen deuk ik op trouwen en dan staat er niks en gaat het niet verder omhoog als E o jaa doen wat is er mis

  1. Simsalabim

   Eerst die roze balk maximaal vullen met aardig doen, en oooohh ja, etc. Goed douchen wil ook helpen 😉 en dan pas trouwen. Wel goed opletten, want het duurt maar 6 seconden……

 47. heej_Nikki

  hey mensen ik zit nu bij een lastig doel er staat altijd’verschoon de luier vande baby’ als ik op de baby klik en dan op ‘luier verschonen’ dan komt er boven de volwassene sim een tekstballonetje met daarin 2voetjes dus ik kan de luier van de baby niet verschonen.
  weet iemand wat die 2 voetjes zijn of hoe ik de luier moet verschonen??
  Bedankt voor het antwoord .

 48. Floor

  Bij 2 voetjes kan je sim jou opdrachten niet doen, omdat iets verkeerd om staat of omdat iemand anders het al doet.

  Ik heb een sportcentrum gekocht. Ik weet alleen niet hoe je Sims een sport laat doen. Weet iemand hoe ?

 49. Anoniem

  Hoi,
  Ik heb sims freeplay op de ipad en heb ook al een baby,
  Maar de baby moet heel nodig naar het toilet.
  Hoe doe je dat?

  Groetjes
  Hoop dat iemand snel antwoord

 50. Robin

  Ik kom nie verder met mijn nieuwe doel?
  Het heet: Laat 2 sims o jaa bedrijven
  Hoe laat ik 2 sims bedrijven?
  Ik loop het vast kan iemand me helpen?

 51. Vicky

  Ik heb een vraagje…

  Hoe krijg ik mijn sim in een slaapstand? Heb al overwinteren en lange slaap geprobeerd…

  Hopelijk kan iemand me helpen!

  En Robin als je wilt dat je sims dat doen moeten ze een relatie met elkaar hebben

  1. Pleun

   Werk krijg je meer geld, em diepngen planten.
   Van de gebouwen krijg je meer ep.
   Je moet een taart bakken om de verjaardag te vieren van je baby en dan klik je op de baby “verjaardag vieren”
   Dan word je kind groter

  1. Louise

   Je moet je sims naar het zwembad laten gaan en dan kan je zwemmen
   Als je tieners naar het sportcentrumbrengt kunnen ze daar aan ballet en karate doen

 52. Andrea

  Hallo.. Ik moet voor mijn hond een bot kopen maar heb in de woonwinkel nog geen icoontje van huisdieren. Moet ik eerst in een hoger level voordat ik die optie heb? Alvast bedankt

  1. Marloes

   Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

   1. Marloes

    Dat gaat toch niet als je dit spel om je ipad speelt… ik wil heel de kamer verwijderen en dan sla ik mijn meubels op in mijn invetaris. MAAAR HOEE DOEE IKK DATT??

    1. Anja

     Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

  1. Marloes

   Heeii danniii,
   Je drukt dubbel op de kamer en dan op het rode dollar icoontje. Dan wordt er gevragen wilt u deze kamer verwijderen en de meubels plaatsen in je inventaris en dan klik je op oke.

  1. Dannii

   Dan moet je de luiere verschonen, je baby kan niet in de douche of bad, peuters kunnen alleeen in bad met hulp van een volwassene ook zij kunnen niet in de douche. Kinderen of tieners kunnen wel in de douche. X

 53. amber

  heey

  ik heb een probleem ik heb op sims 3 spullen gedownload
  die je bij de uitbreiding bij kreeg maar nu kan ik het niet
  meer terug vinden kan iemand me helpen !!! x

  1. Melanie

   Hallo

   ik zag dat je en vraag stelde over de scheten
   weet je inmiddels al hoe het moet?
   ik ben zelf ook het zoeken
   ik wil het ook graag weten haha

   groetjes Melanie

  1. Isa

   Je moet op de woonwinkel klikken (dat icoontje meet een stoeltje , geloof ik) dan aan de linkerkant op het huisje en dan kan je ; buitenmuren,behang,vergroten en verkleinen, deuren etc. & voor een feestje geven heb je een radio nodig, je laat een aantel sims er op dansen en dan heb je een feestje 🙂

 54. Annakin goossens

  LUISTER!!!! ALS WILT TROUWEN MOET JE GEEN RING KOPEN JE MOET GEWOON HEEL DE TIJD ROMANTICHE DINGEN UITVOEREN MET JE MAN OF VROUW EN DAN VERKERING VRAGEN DAN STAAT ER AANZOEK DOEN? DAAR KLIK JE OP. ALS DAT IS GELUKT DAN KAN JE KLIKKEN OP BESLOTEN HUWELIJK. EN DAN ZIJN ZE GETROUWD. ALS JE EEN KIND WIL MOET JE DE GETROUWDE MENSEN ALLEBEI LATEN ‘RELEXEN’ OP EEN 2 PERSOONSBED EN ALS ZE DAAR ALLEBEI LIGGEN DAN KAN JE OP ‘KINDJE BROBEREN MAKEN’ KLIKKEN DOE DAT EN PAAR KEER WANT SOMS BIJ DE EERSTE KEER KRIJG JE GEEN KINDJE.

 55. Geertje

  Ik zit ondertussen in level 30 en heb 23 sims.
  Waarvan 8 tieners die nog steeds niet volwassen worden.
  Ik krijg de melding dat ik er geen sims meer bij kan krijgen.
  Het aantal is bereikt. Heeft iemand een idee tot welk level het gaat?

 56. Sjimmie

  Ik moet een sim in de slaapstand zetten. Heb ze allemaal al geprobeerd, zonder succes. Cupcake gebruiken lukt ook niet. Heeft iemand voor mij de oplossing pleaease.

 57. Isaa--x

  Is egt een heel leuk spel maar opslaan kan soms 2 uur duren en soms kan ie niet opslaan.. 🙁 Ik heb beestenboel en jaargetijden erbij en ze zijn allebei egt heel leukk!!

 58. gabber

  Hallo kan iemand me aub helpen hoe je je huis moe inwijden er sta geef een feestje maar hoE moet dat ik hoop dat iemand het weet. Groetjes john???

 59. Jade

  Oh, laat maar, is al gelukt (tafeltje met knuffel kopen).
  Maar mijn Sim heeft zich zomaar omgekleed (ineens Hawaii bloesje, ribbroek en hoedje van papier) en als ik hem omkleed met de kledingkast en het opsla, blijft hij hetzelfde dragen. Help?

 60. Jade

  Even een antwoord waterval 😉
  @Robin: Koop wen item in de winkel waar een spookje bij staat (decoratie vaak) en plaats dat in de kamer en klik daarop.

  @Lien: Of je zet een nieuwe sim in een leegstaand huis, of je laat een baby komen.

  @Nikki: Dat doen ze ‘zelf’ ;). Je moet alleen de luier verschonen als ze nodig moesten ;).

 61. Jade

  – Voor iedereen die niet weet hoe je moet TROUWEN, ga door met romantisch doen enz. tot ze partner zijn, klik dan op ‘aanzoek doen’. Met een duurdere ring zegt een sim eerder ‘ja’. Als je niet genoeg LP hebt, kun je wachten tot het doel om te trouwen voorbij komt. (Gratis dure ring). Was het antwoord ‘nee’? Ga dan verder met romantisch doen en vraag het nog eens (nieuwe ring :(). Zijn ze nu verloofd, ga dan verder met romantisch doen enz. tot er een knopje met ‘trouwen’ bij komt. Dan trouw je.

  -Als je een BABY wilt moet je een getrouwd stel hebben en een wiegje in hun huis zetten (en dan op + klikken en wat LP betalen). Dat kan op alle levels.

 62. Joelle#

  hoi allemaal…
  ik wil toch nog iets zeggen
  iedereen zegt dat je de mooiste ring moet hebben,
  maar een vriendin van mij die had de lelijke dinosaurus ring
  gekocht en toen zijn ze alsnog getrouwt,en hebben een kind

  maar ik weet het niet meer
  ik heb al zo vaak geprobeerd te trouwen maar het lukt
  me toch echt niet xx
  kan iemand me alsjeblieft zeggen hoe je trouwt
  en wat voorn ring je nou precies kopen moet

  doeii alvast bedank xxxx

  1. Jade

   Ik ging eerst steeds romantisch doen, dan een aanzoek. Met die duurdere ring klopt wel, hoe duurder de ring, hoe groter de kans dat de sim ‘ja’ zegt. En anders gewoon opnieuw proberen. Als ervaarbaar dat ze verloofd zijn, moet je gewoon verder gaan met romantisch doen tot er een trouw-knopje bij komt.

 63. Vicky

  Wie speelt er eigenlijk via de iPad? Als je wilt kan je me dan als vriend toevoegen -rico-86. (Het is via mijn vriend zijn naam..) zo krijg ik mijn doel tenminste voltooid! 🙂

 64. Fauve&jerome

  Hoi,
  Wij hebben 5 Sims en zijn bij level 10 (bijna level 11). We hebben 2 getrouwde “stelletjes” die met zijn alle in een huis wonen (er woont dus 1 sim alleen).We hebben nu de opdracht krijg/neem een baby,
  dus hebben we een wiegje gekocht en een babykamer gemaakt. Alleen als je op het wiegje klikt krijg je een melding waarin staat: “baby’s hebben familie nodig die voor hen kan zorgen! Hier moet een getrouwd stel
  wonen, om een baby in huis te kunnen halen.” wij snappen het niet want er wonen zelfs 2 getrouwde stellen in het huis…dus kan iemand ons helpen?

 65. patricia

  is er iemand die weet hoe een tiener volwassen wordt? ben hier nu 2 weken mee bezig erg vervelend
  een taart bakken helpt ook niet Alvast bedankt!

 66. linda lievaart

  Hoi ik speel sims free, nu is me blokje van de baby met het toilet erin zowat leeg, al doe ik luier verschonen of verschoond worden. Dat toilet blokje vult zich niet. Weet iemand raad??? Doeii

 67. Robin

  Haha Vicky ik heb ook hayday je moet subway surfers eens proberen

  Voor 4 sims atleten te maken met ik sport hal toch kopen en dan voer sims dat als hobb laten maken

  1. Vicky

   Heey Robin, ik zag het en ik ga hem straks een proberen 🙂 en je moet dan het stadium kopen…. En dan 4 sims het daar laten werken dan worden ze atleten

  1. Vicky

   Klopt…. Alles is duur en het duurt echt super lang…. Ik doe nu voordat ik naar bed ga me sims in de tuin laten werken…. + als je elke dag sims speelt krijg je ook dag bonussen..l die worden steeds meer en meer

 68. Lisa

  Haii, ik heb sims freeplay en een kind maar bijvoorbeeld ik wil die kind knuffelen dan lukt het niet dat komen van die druppeltjes op die hoofd van de ouders ? Dat is echt raar help me aub .. En hoe moet ik haar een peuter maken ?? Alvast bedankt gr lisa

  1. Pleun

   Lien, je moet op het doel klikken en dan links op zoon pijltje. Dan staat er: wilt u dit doel over slaan voor 5 diamanten dan klik je op ja.

  1. Vicky

   Dat gaat helaas nog niet…. Foutje in het spel en je moet dan eerst het park bouwen als je dat heb klikje op het fluit icoontje op je sim en dan komt die na het park..

 69. Robin

  Ja Vicky

  @ Tammy je moet zorgen dat je sims goede vrienden zijn en dan moet je als je opnemen van die twee sims klikt dan druk je je op samenwonen? En dan gaan ze samenwonen

 70. Merel

  Ik heb mijn sims eerst laten verloven en toen wilde ik ze laten trouwen en kocht ik een ring maar nu zijn ze weer gewoon partners?! Hoe kan ik ze wel goed laten trouwen?? En wanneer kun je een baby krijgen?

 71. Merel

  Mijn doel is: koop een stereo van 2 sterren, alleen daar heb ik niet genoeg geld voor! Ik krijg geen geld, als ik geen doelen kan uitvoeren. Hoe moet ik verder?

  1. Vicky

   Bij mij staat ook gewoon partners maar me sims zijn wel getrouwd je moet even kijken als ze de zelfde achternaam hebben… Voor een baby moet je een getrouwd stel hebben en moet je een babybedje kopen dan verschijnt daar een teken dat je sim toe kan voegen.. Dit kost je wel ep punten! En als je niet genoeg geld hebt moet je oogsten daar verdien je makkelijk geld mee.

   1. Vicky

    Hebben ze trouwens niet de zelfde achternaam moet je de duurste ring kopen dan lukt het wel… ( zorg wel ervoor dat ze een relatie hebben!)

 72. Amber

  Hoe wordt mijn puber een volwassene? Heb al meerdere malen een verjaardagstaarte gebakken, maar dit helpt niet.. Wie o wie kan mij helpen????????????????????????

  Alvast dank!!!!

Reacties zijn gesloten.