Donderdag 12 april: video chat over De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit

Zoals altijd met nieuwe uitbreidingen en accessoires pakketten komt er ook voor het 6e uitbreidings pakket – De Sims 3: Katy Perry Pakt Uit – weer een video chat. Dit keer met De  Sims 3 Producer Jennifer Lane.

Op donderdag 12 april 2012 om 19.00 uur (onze tijd) zal deze video chat plaatsvinden op de onderstaande link.

Join The Sims 3 Producer Jennifer Lane as she introduces The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats on April 12, 2012. This is your chance to take a sneak peak at the vast range of décor items, furniture, and, of course, fabulous fashions and hairstyles, all inspired by Katy’s real-life clothing and props, plus a look at one of the three new spectacular venues.

| The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats Preview Event |

Net als bij de andere video chats zullen wij een verslag maken. Dus als je er niet bij kunt zijn kun je alles later gewoon even rustig terug lezen.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *