De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit komt juni 2012 en is groter dan andere SP’s

In de officiële persberichten over het 6e accessoires pakket voor De Sims 3, Katy Perry Pakt Uit, komen we geen exacte officiële release datum tegen; alleen de maand maart wordt genoemd. Maar het gerucht gaat op Twitter dat dat in de eerste week van juni 2012 zal zijn. Waarschijnlijk wordt dat voor de Benelux dus op donderdag 7 juni.

De eerste preorder sites in Amerika hebben het over 5 of 8 juni 2012 dus deze datum zal wel kloppen. Maar we houden een slag om de arm: een officiële release datum is er dus nog niet.

Verder heeft SimGuruJenn op de officiële De Sims 3 Twitter laten weten dat er in De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit meer spullen zullen zitten dan in de accessoires pakketten tot nu toe.

18 reacties

        1. Op de renders staan niet alle meubels. Maar de laatste stuff packs waren mager :P. Ik heb slaap-en badkamer geteld en die hadden er maar 32 zo ongeveer. Alleen al op de renders staan er al 41 :P. Maar als het echt veel meer meubels zijn met 3 lots en veel kleding. Is het in feiten die 30 euro meer waard dan de reguliere accessoires pakket.

  1. Sorry voor dubbelpost. Maar de release data is bevestigt en dat is 7 juni voor europa en 5 juni voor Amerika. (zie de officiële sims site)

  2. hoeveel spullen zijn het meer? 2? 3? OMG als ik alleen al naar de renders kijk. maar dan nog veel meer zal het niet zijn EA overdrijft vaak 😉

  3. Sé gaan ze de sims vr de vrouwe make ofwa pffff kvind ht ma zwak en onorgineel twee maal katy perry achter mekaar komaan é mense!!

  4. Egt é alsof ik een roze toffeee huisje ga make ik vind dt ea flink achter uit gaat ! Alllle in ht gedeelte da dr alleen ng vr meide dinge is vind ik egt spijtig!! 🙁

  5. helemaal niet! Sims is ook voor jongens dus lul niet!
    Katy Parry… Ja, konen ze niet wat leuker bedenken ik ga Katy Parry echt niet kopen TE snoep achtig en lelijk! En wat voegt het nou toe?! ik ga voor de decor in mijn huis geen lolly’s plaatsen hoor! en dadelijk staat de halve catalogus vol met snoep dingen! dat verpest de game! WRM Katy Parry? Dus ik koop hem niet! Sorry… 🙂
    Ik zit meer te wachten op seizoenen maar ik denk dat ik mijn Sims3 al weer kan gaan verkopen want de Sims 4 zit er aan te komen ik voel het! want toch is de Sims 3 nog wel een beetje nep! Vooral de bewegingen of even stil staan voor dat mijn sims de trap op gaan en boven aan de trap weer gaan stil staan! En dat zo bijv. niet door bosjes heen kunnen lopen of om de krant heen! Over de krant moeten ze toch gewoon overheen kunnen stappen en niet ff stil staan bij de trap! of dan duwen ze toch gewoon de bosjes opzij! Dus we zijn nog lang niet bij het einde van de Sims! Misschien gaan we wel tot de Sims 20! Wie weet!

    1. De sims was gemaakt omdat er geen games waren voor vrouwen of amper in de markt destijds. Hun hoofd doelgroep is toch wel tiener meisjes. En geen jongens.

  6. Wa zit gij te zeike kken veel jonges die da doen ma op ne andere manier dn de vrouwe xd ik bouw allleeen huize da is ht dan ook mn zus speelt met de huize !

  7. Markiewong heeft wel gelijk. De Sims is inderdaad gemaakt voor meisjes. Inderdaad omdat er niet echt vrouwen games waren. Dit neemt echter niet weg dat het allang niet meer zo is dat alleen maar meisjes het spelen. Het is een unisex game. Ik speel het ook. Wel moet ik zeggen dat het gay gehalte wel behoorlijk hoog ligt bij jongens die Sims spelen (Ik ook).

    1. gay gehalte?
      ik ben hetro en ik speel ook gewoon de sims ik voel me gewoon niet zo thuis met de schietgames dus jongens kunnen ook gewoon de sims spellen net als vrouwen ook voetbal kunnen speelen.

  8. Juist leuk om te horen dat ook jongens Sims spelen! Dat vind ik eigenlijk wel stoer!;) Voor mij is de Sims toch wel een van de leukste uitgebrachte spellen (vooral voor meiden die niet van schietspelletjes etc. houden:P)! En als je eenmaal wat ouder wordt (19) is er eigenlijk maar 1 spel wat leuk blijft. Sims!

    Dus jongen of meid, jong of oud, Sims is er voor iedereen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *