20 reacties

 1. Ze zegt iets van: ‘Als je nu denkt dat het alleen maar om snoep gaat, heb je geen idee.’

  Dusseh misschien veel meer spulletjes met iets neutraler thema? =D

  1. Ze zegt juist “Als je denkt dat je snoep kent, dan heb je geen idee wat er komen gaat. Het gaat zoveel meer en zoveel beter worden” Oftewel; het hele snoepthema wordt toegpast op (bijna) elk nieuw meubelstuk/kledingstuk/enz.

   1. Nou Katy Perry heeft ook een reputatie dat ze niet al te goed live kan zingen, maar ik moet zeggen dat ik het niet supervals vind klinken hoor.

    1. Niet live zingen? O_O. Ze is 1 van de betere die live kan zingen. Luister maar eerst naar kesha dan hoor je wat niet zingen is.

 2. @Markiewong
  Achja meningen verschillen 😉
  En ja, ik heb weleens een kesha live horen zingen en ik ben niet van plan om dat nog eens te luisteren xd

  Nu vraag ik me wel af of er nog meer liedjes van Katy Perry in de sims komen.

   1. Kesha kan idd nog slechter live zingen maar zoals ik al zei, Katy Perry is niet de enige die slecht live zingt.
    Haar nummers vind ik soms wel leuk

    1. Trouwens in dat filmpje is ze nog niet eens zo slecht. Ik kan genoeg artiesten opnoemen die slecht zingen. Zowel lady gaga als Katy perry kunnen nog vrij goed zingen in vergelijking met de rest. Tenslotte heeft Adele gewoon een prachtige stem 😛

 3. Ik kan ook heel helder klinken met zingen maar niet zo hoog, ik kan wel hoger zingen dan normaal maar meestal zing ik covers, waar dus de mannen stem de kop stem gebruikt.
  maar dat ter zijde, waarom wil ik dit pakket zit ik me af te vragen?? ben benieuwd naar het startscherm!, ik denk dat ik dan spontaan kiespijn krijg 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *