Advertenties op Sims Nieuws homepage en forum

Het is enkele van onze bezoekers en forumleden al opgevallen dat er nu advertenties staan op onze homepage en op ons forum.

Sims Nieuws bestaat nu 3 jaar en in die tijd hebben we altijd zonder advertenties kunnnen draaien; maar we zijn nu genoodzaakt om toch te proberen wat inkomsten te genereren.

Dit is niet alleen om onze (lage) server kosten te kunnen blijven betalen maar ook om een klein potje te hebben waar bijvoorbeeld reiskosten, prijzen en verzendkosten voor de Sims Nieuws wedstrijden, en nog meer kleine dingen van te kunnen betalen.

We hoeven niks te verdienen aan Sims Nieuws maar we willen wel proberen kostendekkend te gaan draaien. Ik weet zeker dat jullie hier geen echt grote bezwaren tegen hebben want de advertenties vallen eigenlijk nauwelijks op, daar heeft Xelles wel voor gezorgd.

hiki – webmaster Sims Nieuws

12 reacties

 1. Jullie hebben gelijk dat de advertenties nauwelijks opvallen want ze waren mij nog helemaal niet opgevallen en er is niks mis met kostendekkend draaien.

 2. De advertenties komen eind volgende week op onze homepage rechtsboven te staan.

  Voor nu staan de advertenties op onze homepage nog niet op de goede plek dus.

 3. Ze vallen totaal niet op 😀
  Add Block Plus laat ze gewoon überhaupt niet zien 😉

  no change for me muahahaha 😀

 4. Ze vallen niet echt op. Maar ook al zouden ze wel veel opvallen, SN is gewoon een leuke site en ik zal het toch wel blijven bezoeken =D

 5. Even een aanvulling, op de website zullen advertenties in de loop van volgende week volledig ingevoerd worden. Op het forum staat er nu 1 rechtsboven, deze blijft daar voorlopig staan 🙂

 6. Ik zie niks. Maar al zag ik ze wel dan nog zou het me niet uitmaken. Jullie hebben groot gelijk om wat kosten te kunnen dekken.

 7. Wel zie ik regelmatig dat zo’n advertentie door de banner heen zit, op het plaatje van Welkom bij simsnieuws als je op de hoofdpagina bent…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *