Officiële De Sims Facebook: De Sims Vriendenmeter app

De officiële Nederlandse De Sims Facebook heeft een leuke nieuwe app voor iedereen: de Sims Vriendenmeter app. En als je lid wordt maak je nog kans op leuke prijzen ook!

Vandaag kondigen we met gepaste trots De Sims Vriendenmeter aan. Deze app staat op onze officiele Facebook pagina en door mee te doen maak je kans op leuke prijzen. Duik in de geschiedenis van de Sims en kom alles te weten over het ontstaan van deze serie. Van releasedata van alle De Sims games, tot aan leuke weetjes.

De app is te vinden op onze Facebook pagina in het menu bovenaan, of direct op deze link.

EA Benelux

Duik in de wereld van De Sims op onze nieuwe timeline. Hier kom je vanalles te weten over jouw favoriete game. Vanaf het moment dat Maxis werd opgericht, tot aan de releasedatum van de eerste Sims en verschillende leuke weetjes.
En met deze weetjes kun je ook nog eens hele leuke prijzen winnen.

Dus ga bovenaan het menu naar de “Vriendenmeter ” app, nodig al je vrienden uit, duik in onze timeline en beantwoord de vragen. En wie weet ga jij uiteindelijk wel naar huis met één van die leuke Sims prijzen!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *