Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe set op De Sims 3 Store

India Inspiratie Collectie

De tijdloze schoonheid, adembenemende architectuur en fleurige stoffen uit het fantastische India beloven de levens van je Sims een stuk pittiger, exotischer en kleurrijker te maken. Je Sims zullen met een bredere blik naar de wereld gaan kijken en zich thuis heerlijk ontspannen voelen met al die mooie spullen in huis! Met de India Inspiratie Collectie komen al je wensen voor een overdadig luxe huis, prachtige kleding en exotische kapsels in één klap uit!

46 items voor 1700 Simpoints, deze set is meteen in de aanbieding voor 1500 Simpoints. Deze aanbieding geldt tot 20 april 2012.

7 gedachtes over “Nieuwe set op De Sims 3 Store”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>