13 reacties

   1. Dat is niet zo. Meer mensen hebben Android.

    Vanochtend ging hij opeens een update op m’n androidtelefoon installeren, ik heb nog niet gespeeld dus ik weet nog niet of het dezelfde update is.

    1. Dat weet je niet voor hoelang. De markt verandert de laatste tijd de hele tijd. Tenslotte gaan ervaren ontwikelaars liever ontwikkelen voor Ios dan voor Android heeft te maken met onderandere de programeer taal.

 1. Ik heb dit spel gehad maar ik heb hem verwijderd omdat ik totaal geen Engels kan lezen 🙁 en daarom snap ik helemaal niks van het spel. Misschien is het een idee om bij de volgende update wat nieuwe talen erbij toe te voegen want als hij in het Nederlands is dan zet ik hem weer op mijn iPhone

  1. Hoezo ben ik een fanboy? Het is gewoon dat veel devolopers liever IOS kiezen. Ik ben toch niet die ontwikelaar.
   Zowel Ios als Android hebben hun voordelen. Het ligt er aan wat voor persoon jij bent? Ios is gewoon wat meer “exclusiever” Minder apparaten gebruiken het en oorspronkelijk waren het vooral de zakelijke mensen die het gebruiken. Ios is gewoon een goed OS net als OSX het is alleen voor een veel kleiner publiek…

 2. De markt verandert de laatste tijd inderdaad heel veel, maar dan wel in het voordeel van Android. iOS-apparaten zijn vaak nogal duur en bieden weinig keus, terwijl er talloze apparaten met Android zijn (van verschillende merken) die erg veel doelgroepen aanspreken. De prijs is ook vaak lager en op goede Android-apparaten is de techniek vaak vooruitstrevender dan op iPhones/iPads.

  1. Je hebt helemaal gelijk. Ook mensen die minder geld hebben of niet veel willen betalen kunnen Android kopen en dat kun je niet van ios zeggen.

   1. Der is maar 1 mobiel die op Ios loopt en das de iphone xD. Google geeft android gratis weg aan mobiel makers. Vind je het logisch dat er meer keuze is. In grootendeels werkt Ios alleen gewoon lekkerder das geen fanboy talk das een mening.

 3. Ik las net in een van de reacties dat iemand de update had gekregen voor android, dus ik dacht mijn sims FreePlay ook maar eens up te daten.
  Blijkt het niet mogelijk te zijn, omdat mijn tablet ineens niet meer compatible is met het spel :(. Dit vind ik wel heel jammer. Ik heb overigens een Asus TF101.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *