De Sims 3 Store: Inspirerende Wereldcombinatie

Inspirerende Wereldcombinatie

Inspireer je Sims op globale schaal met onze Inspirerende Wereldcombinatie! Haal de Afrikaanse Inspiratie kleding- en kapselcollectie, de Safari Woonkamerset, de Fan van Zen-set, de Keizerlijke Zen Slaapkamer, Provençaalse Keuken- en Eetkamerset, de Japanse Kleding- en Kapselcollectie, de Zinderende Zang Kleding- en Kapselset en de Wereldse Spullen Reisset in huis… en de wereld zal aan de voeten van je Sims liggen.

103 items voor 3400 Simpoints.

Dit zijn niet echt nieuwe spullen maar meer een combinatie set van allerlei oude sets van De Sims 3 Store. Deze Inspirerende Wereldcombinatie zijn we afgelopen donderdag, toen de India Inspiratie Collectie online kwam, helemaal vergeten te melden.

2 reacties

  1. ik hou niet van katy perry echt stom dat ze daar een stuff pakket van maken ik vindt dat er meer spullen moeten komen voor babys en dat je ze aan kan kleden enzo

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *