SN review: De Sims 3 Showtime

Dames en heren, jongens en meisjes. Mag ik een hartelijk applaus voor de zesde uitbreiding in De Sims 3 reeks?

Eigenlijk zaten we er helemaal niet te wachten op wat dit pakket ons te bieden heeft en is het absoluut niet wat wij hadden gevraagd. Komt dit wellicht doordat we er nooit aan hebben gedacht of hebben we deze content gewoon echt niet nodig?

In deze review kom jij erachter of De Sims 3 Showtime niet veel verder komt dan een slechte cover van De Sims 3 Na Middernacht of dat deze uitbreiding een game legende wordt!

| SN review: De Sims 3 Showtime |

6 reacties

  1. Goed review, ik geef een 10.
    Maar dat is misschien omdat ik onder aan de review sta met me mening.

    Nee, zonder gekkigheid ik vind het een topreview en het spel krijgt van mij part een 9.

  2. Ik vind het ook een goede review, objectief en toch eerlijk over wat je er goed of slecht aan vind. Persoonlijk ben ik teleurgesteld in deze uitbreiding, als ik hem vergelijken moet met het enthousiasme-gehalte van voorgaande uitbreidingen zou hij niet hoger komen dan een 5 of 6.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *