De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit: tijdelijk voor €17.50 tot €17.99

We melden op onze homepage nooit aanbiedingen (behalve Origin en De Sims 3 Store aanbiedingen) maar deze aanbieding  moeten we gewoon even melden want de adviesprijs voor dit accessoires pakket is €29,99.

Bij de Wehkamp kun je De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit (het 6e accessoires pakket voor De Sims 3) nu bestellen voor €17.99. Dat is een tijdelijke aanbieding dus wees er wel snel bij!

| Wehkamp: Sims 3 – Katy Perry pakt uit |

[UPDATE] Bij de Freerecord Shop is De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit er voor €17,50. Ik weet niet of dit ook een tijdelijke aanbieding is:

| Freerecord Shop: Sims 3 – Katy Perry pakt uit |

25 reacties

  1. Meteen besteld: 18 euro vind ik redelijk voor een accessoires pakket.
    PS: ik zie net dat ik maar 16,19 betaal en daar komt dan 1,95 porto bij en dat maakt 18,14

  2. Nou als ik hem NU bestel bij Wehkamp kom ik toch uit op €17,99 + verzendkosten €1,95 is een totaal van €19,94.
    Dus jij had mazzel Hiki 😉 (maar zo veel tijdsverschil zit er toch niet tussen onze bestellingen ???)

  3. Bij eci is hij ook 17.99 dus dat zal de vaste prijs wel worden. Bijna 30 euro was ook wel ontzettend duur voor een accessoires pakket

    1. Misschien heeft EA de prijs al verlaagd in hun communicaties met winkels maar nog niet doorgevoerd op hun eigen sites?

      20 euro is de normale prijs voor een accessoires pakket.

  4. Al is freerecord goedkoper, heb toch gekozen voor wehkamp. Daar ben ik tenminste mee bekend. Maar dat van freerecord shop had ik 2 dagen geleden al gemeld op het forum, toen stond er nog niks op Wehkamp dus hiki was er inderdaad als de kippen bij 😀

    Ik ben ook vaste klant bij Wehkamp en ik moest overigens ook 17.99 betalen, dus geloof dat het gewoon mazzel was 🙂

    En wat alexie zegt, voor deze prijs wil ik nog wel een stuffpack kopen. Die 30 euro was voor mij echt een reden om hem te laten liggen. Nu kan ik echt niet wachten 😀

  5. Ik wil sowieso mijn collectie compleet, en bij free record shop zijn sims spellen volgens mij vaker heel goedkoop, daar koop ik ze namelijk altijd. Ik hoop dat hij zo ‘goedkoop’ blijft.

  6. Ik koop hem niet. Dit beschouw ik niet als iets dat bij De Sims collectie hoort, dus het komt er bij mij ook niet in. Ik heb ook de ‘normale’ editie van Showtime gekocht omdat ik de Katy Perry hoes etc niet bij Sims vind passen. Buiten dat heb ik totaal niets met dit thema. Ik ben geen 9 jarig meisje die een candy wonderland wil.

  7. er zijn wel geruchten dat de echte sp in juli kom
    en dat dit gewoon iets extra is
    laten we het hopen
    het heeft inderdaad ook niet echt een stuff packet uiterlijk

  8. Zo te zien blijft dit accessoires pakket bij de preorder sites zo goedkoop. Stukken lager dus dan de adviesprijs van EA.

    De adviesprijs (€29,99) zal trouwens op Origin ook niet veranderen heeft EA Benelux ons enkele dagen geleden laten weten. Wat preorder sites vragen voor dit accessoires pakket bepalen de (online) winkels zelf.

    1. De prijs is inmiddels omhoog gegaan. Er staat bij Wehkamp “van €27,99 naar €24,99” , en bij de Freerecord nu ineens €27,50. Terwijl ik hem nog bij Wehkamp voor €17,50 besteld had.

      Toen stond ook nergens dat het een tijdelijke aanbieding was, dus het riekt een beetje naar afzetterij 😛

      1. Ligt maar net aan welke acties hun hebben op games 😉 Als jij hem voor 17,50 hebt besteld betaal je ook 17,50

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *