Gerucht: Diesel accessoires pakket voor De Sims 3

Enkele maanden geleden heeft EA een uitgebreide enquete online gehad over welk accessoires pakket voor De Sims 3 de fans graag zouden willen zien. 2 van de opties waaruit gekozen kon worden waren Katy Perry en Diesel, het bekende mode merk.

Een accessoires pakket van Katy Perry is inmiddels officieel aangekondigd en via de officiële De Sims 3 sites is nu ook de naam van Diesel opgedoken. Meer dan een gerucht is het voor nu niet, maar wie weet wordt het 7e accessoires pakket dus wel een Diezel kleding pakket.

We houden jullie op de hoogte!

Bronnen: Rincón del Simmer en Simsvip

35 reacties

 1. Eerlijk gezegd vind ik de aanwijzing die op De Sims 3 site gevonden is wel erg vaag. Maar ja …

  … een goed kleding pakket is iets waar iedereen wel op zit te wachten? Ik in ieder geval wel, het is ook wel ‘stoere’ kleding die Diesel kleding.

    1. Thanks voor de herhaling dat ik voor beide So grammatica en spelling een onvoldoende had haha

 2. Ik ‘verheugde’ me al zo erg op Katy Perry en dan krijgen we misschien nu dit nog. Doe mij maar een uitbreiding zoals slaap- en badkamer, daar was ik tenminste zeer positief over.

  1. We melden de meeste enquetees wel maar ik ben echt te lui om bij de maand november 2011 te gaan zoeken.

   Ik kan me wel herinneren dat ik die enquette zelf wel heb ingevuld.

 3. Ik vind het wel leuk! Diesel is echt wel een tof merk. 😛 Ach, mensen moeten altijd wat te zeuren hebben, I guess. ^^;;

 4. Misschien kun je weer modeshows organiseren, net als bij het H&M pakket uit sims2 🙂 met weer echte catwalk enzo.

 5. Leuk stoere kleding voor sims. Diesel heb ik ook liever dan katy perry accessoires eerlijk gezegd. Al was Zara of H&M ook leuk geweest Ik heb al katy perry in showtime, waar het beter bij past. Is ook voor de wat oudere sims 3 fans onder ons interessant.

 6. Diesel is OK. Toch een breder publiek dan Katy Perry. En over dat commerciële gedoe wat sommigen vinden? In sims 2 waren er ook al IKEA en H&M Stuffpacks vertegenwoordigd. Dus de bekende merken gaan gewoon door in sims 3.

   1. Koop jij Katy Perry ”pakt uit” (met zoete koekjes) dan niet?! Mij begint dit commerciële gedoe behoorlijk de strot uit te hangen als je het mij vraagt..

 7. Ik denk niet dat het waar is eigenlijk.. Katy Perry Sweet Treats is nog niet eens uit, er moet nog een uitbreiding komen welke nog onbekend is, en dan pas zou die stuffpack aan de orde zijn. Ik kan me niet herinneren dat er ooit informatie naar buiten is gekomen die zover in de toekomst keek. EA is altijd wel strikt met zijn info. Kan natuurlijk een foutje zijn…

  Als het waar is kan het wel leuk zijn.. Al zou ik liever een pack willen die zich meer focussed op peuters, kinderen en tieners, en misschien zelfs ouderen. Voor volwassenen is er al meer dan genoeg naar mijn mening.

  1. Als er iemand slecht is in info geheim bewaren is EA dat. Sims 3 pets en generations waren zo ongeveer tegelijk uitgelekt in feb en maart. En pets kreeg toen zelfs al de goeie datum mee van 28 oktober… dat is 7 maanden lol

  1. die lijken mij ook geweldig o.o
   als EA nou gewoon wat meer spullen in die paketten zou stoppen… er zijn nog zoveel dingen die nog zo leuk zouden zijn voor in het spel…

 8. Simsvip meldt al dat het pakket op een site is verschenen dus het is eigenlijk al bijna waar. Hopelijk komt er veel kleding voor alle leeftijden, met een Diesel kledingwinkel, en leuke accessoires (pashokjes, etc.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *