Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

De Sims 3 Showtime review van De Telegraaf

Lekker ter variatie

Met De Sims 3: Showtime is een uitbreiding verschenen die eens niet draait om een brave baan, familie of dieren, maar om het nastreven van dromen. De carrières van zanger, illusionist en acrobaat zijn leuk gekozen en bieden de nodige variatie. Fans zullen weer uren zoet zijn met alles wat dit uitbreidingspakket te bieden heeft.

| De Telegraaf: Review: De Sims 3: Showtime (pc) |

Wil je weten wat wij van De Sims 3 Showtime vinden? Lees dan onze review van deze uitbreiding.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>