Enquête laat meer los over mogelijke De Sims 3 Seizoenen uitbreiding?

Iemand heeft de mogelijkheid gekregen een enquête in te vullen over de mogelijke volgende uitbreiding voor De Sims 3. En nu meld The Sims Wiki met foto’s van de enquête dat het gaat om een uitbreiding in het teken van seizoenen.

Met De Sims 3 Showtime was dit ook het geval een tijd geleden, dus wie weet ligt deze uitbreiding erg dichtbij in de toekomst, en is het mogelijk wel het volgende uitbreidingspakket dat wordt aangekondigd.

Bekijk de boven- en onderstaande (in het ‘meer lezen’ gedeelte)  met alle kenmerken en mogelijkheden in de betreffende uitbreiding. Op de laatste foto’s staat ook nog het een en ander over het volgende accessoirespakket en meer.

Bron: SimsVIP

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

45 reacties

 1. Dit is echt awesome! Ik had altijd al gedacht dat de Aliens wel eens terug zouden kunnen keren in De Sims 3 Seizoenen. Ik ben nu wel overtuigd dat deze uitbreiding ZEKER gaat komen, ik denk dat dit allemaal hints en informatie is wat ze er allemaal in willen stoppen, maar dat ze willen peilen of mensen het leuk genoeg vinden. Ik ben iniedergeval tevreden!

 2. Ook echt supervet, hopelijk komen er ook bliksemflitsen, want die heb ik daar niet voorbij zien komen. En die verschillende soorten steden waar er hopelijk van alles te doen is. Misschien zijn er ook nog roltrappen en dat dan samen met al die weerwolven, feeën etc. Dan heb je pas een goed EP.

 3. Aliens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  maar als ze het wagen om nog een wereld op de store te doen!
  >:(
  ik koop geen simpoints, ik betaal me al scheel aan al die uitbreidingen :s

 4. oh laat die uitbreding er alsjeblieft komen o.o hij zou vrijwel alle dingen bevatten die ik altijd al heb willen doen in TS3 ^o^

 5. OMG! Swimming in the ocean?!
  Romantic dancing?! Surfing?!

  LOVE IT!! <3<3
  Alsjeblieft EA, breng het uit, breng het uit!

 6. Ik ben er nu wel van overtuigd dat we eindelijk seizoenen krijgen! En van wat ik heb gelezen ben ik al super enthoustiast! Ik ben blij dat EA aan de sims spelers vraagt wat zij willen en waarin zij zijn geinteresseerd als het aankomst op merken! Nu maar hopen dat iedereen op de vraag wat zij van de sims seizoenen vinden een dikke im very interested aantikt!

 7. Dit lijkt mij echt een onwijs leuke uitbreiding! 😀 Deze ga ik zeker kopen, of mijn computer het aankan of niet.. Deze moet ik hebben. 🙂

 8. Slow dancing, swimming in the occean, weer 😮
  Zoooooo leuk, ik weet het nu bijna 100% zeker dat ie komt.
  Maar komen al die genoemde werelden dan in 1 EP ?

  BEN ECHT BIJ!!!!!!!!!!!

  (alleen over de aliens ben ik niet zo enthousiast)

 9. Geweldig! Eindelijk lijkt het erop dat EA aan al onze wensen tegemoet komt. Aliens hoeven van mij niet zo nodig. Als ze alle andere dingen die genoemd worden in de vragen ook opnemen in dit EP ben ik dik tevreden! Leuk, ik verhige me erop. (eindelijk even geen Katy Perry meer :-))

 10. Joeppppieee Deee poeeeppppiieeeeee
  (lust jij ook een nieuwe Sims?!!!!!!)

  Jaaaaa!!!!!

  Dit is echt zo goed nieuws voor mij
  Ben echt zo verslavend!!!
  *is super blij*

 11. Ik vraag me af waarom er nu ineens wel aandacht aan gegeven wordt terwijl er onlangs nog gezegd werd dat niet aan alle geruchten aandacht gegeven zou worden.Deze geruchten werden zefs onbetrouwbaar genoemd.Begrijp me niet verkeerd ik vind het een geweldig gerucht en heb ‘m al helemaal gevolgd op Simsvip maar waarom ineens deze verandering van gedachte?

  1. Deze geruchten zijn eerder betrouwbaar. Meerdere games zijn op deze manier uitgelekt. Rayman legends is er daar 1 van.

   1. Ze doelt alleen op wat Hiki onlangs eerder in een nieuwsbericht heeft gezegd over DIT gerucht. Hij zei namelijk dat hij het niet zou melden omdat ze niet teveel geruchten wilden plaatsen.

 12. Het is maar een enquete, dit zegt nog niks over de aankomende EP. Dat seizoenen komt voor sims3 is zeker, want EA wou het al bij middernacht erin doen.
  Dat ze nu pas een enquete beginnen voor seizoenen denk ik dat het weleens voor het laatste EP van de sims3 zou kunnen gaan worden. Volgend jaar misschien of later? En dan flink uitpakken natuurlijk, zodat iedereen sims4 gaat kopen!

  1. Dis te uitgebreid. Tenslotte heeft EA vast alles wat in deze enquete zit al gemaakt. en als mensen het willen kopen brengen ze het uit anders smijten ze het wel in de Store. Trouwens Rayman Legends is op precies dezelfde manier uitgelekt.

 13. Op simVIP, vind je 4 NIEUWE survey’s bovenop deze. Ook heel interessante voorstellen voor nieuwe Exp packs. Ziet er niet naar uit dat EA in de eerste 2 – 3 jaar gaat overschakelen naar Sims 4. Ook heel interessant om deze eens te plaatsen voor anderen hier!

 14. Als EA dit gaat maken, wat ik sterk vermoed, denk ik dat dit de laatste uitbreiding is, een soort van klapper op de vuurpijl.

 15. omg omg OMG!

  Seizoenen, Superheroes, Aliens, zwemen in de oceaan, zwembad glijbaan, en verkleed feestjes!!! echt als dat echt komt ben ik heel blij!!!

 16. 1. alles wat we nog graag in de sims 3 wilde zien staat hier misschien laatste uitbreiding ofzo? (dat kwam ff in me op :P) 2. OMG zo vet als dit waar is! 3. die gast speelt minecraft dat zag ik aan zijn tabbladen die hij open had staan 😛

 17. (ik bedoel dat het vet is dat dit allemaal erin komt niet dat het maybe laatste uitbreiding zal zijn :P)

  1. we hebben de bron vermeld: SimsVip: helaas doen forumleden van SimsPlanet 2 zeer zelden aan bronvermelding. Linken naar / noemen van andere fansites is (voorzover ik weet) nog steeds tegen de SimsPlanet 2 regels 😉

 18. Ik hoop ook dat er dan een Sims 3 University komt.. Dat wil ik echt supergraag. En dan met Seasons erbij ben ik echt megablij!

 19. Hmmm. Ik hoop het niet, want ik wil echt nog heeel graag University en Open for Bussines ofzo! Wil nog niet dat de Sims 3 stop! :O

 20. Ehm, als je het het niet gelooft, zoek dan maar op youtube naar sims 3 seasons trailer, de trailer is gisteren op de site gezet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *