De Sims 3 enquête: nog meer speculaties

Jimmy heeft gisteren al een post gemaakt over een enquête over De Sims 3 waarin een aantal mogelijke nieuwe features, uitbreidingen en accessoires pakketten voorbij kwamen.

Als een deelnemer die enquête net iets anders invult zijn de vervolg vragen ook anders en daaruit blijkt dat er nog veel meer mogelijkheden zijn voor nieuwe features, uitbreidingen en accessoires pakketten.

Bron: Simprograms

Ik wil wel even benadrukken dat zo een enquête helemaal niets zegt over waar The Sims Studio op dit moment aan werkt of over welke nieuwe features, uitbreidingen en accessoires pakketten er nog aankomen. Dus neem dit allemaal met een grote korrel zout: het is en blijft een enquête! Bovendien zie ik nergens vermeld hoelang geleden deze enquête gehouden is en dat zegt ook wel wat.

28 reacties

  1. Ik heb het gezien ja: ik denk dat we er verder niet zoveel over gaan posten. Ik vind het allemaal niet echt interessant om er nog meer aandacht aan te besteden.

   😉

 1. Ik ga het liefst voor die eiland uitbreiding. Waar je hotels kan stichtten of een klein pension enzo. Vulkanen ontdekken, etc. Dus meerdere werelden in één pakket weer. En natuurlijk nog seizoenen, de andere vind ik niet leuk.

 2. Ik betwijfel of dit überhaupt waar is, maar ALS het zo is, hoop ik wel dat ze een aantal van deze dingen verwerken in pakketten! Het klinkt namelijk best wel vet…

 3. Ik hoop dat ze met dat universiteitspakket er voor zorgen dat het beroep dokter alleen toegankelijk word voor sims die op de universiteit hebben gestudeerd

 4. Op simVIP staat anders nog wel de mooiste van allemaal! Sims 3 ‘Boerenleven’. Veel gewassen en daarnaast koeien, schapen, varkens, lama’s, struisvogels en kippen! Ben echt blij dat de makers deze ook overwegen en ik hoop zo hard dat deze ook komt!

   1. Ja, de link van Hiki wel idd. Echter die links van mij behoren niet tot die 1 aprilgrap. Ik had alleen niet in mijn eerste post het woord ‘boerenleven’ moeten gebruiken.. Laten we het dan maar houden bij Sims 3 Farming

 5. Er is ook een ”farming” EP in die survey gevallen. Ik vind het een beetje gaar. Dat kunnen ze ook in seizoenen doen. Seizoenen is de enige uitbreiding waar ik nog echt op zit te wachten, de rest kan me gestolen worden. Hopelijk seizoenen!

 6. Hmm, hoe zeker is het dat dit over de sims 3 gaat? Zou dit misschien al betrekking hebben op een eventuele sims 4???

 7. Dit klinkt namelijk niet echt als Sims 3… En ik geloof dat ik ergens in de enquete wel iets van Sims 3 zag, maar ik vraag het me af of het ook echt over de Sims 3 gaat… Houden ze ons gewoon voor de gek, onder de noemer Sims 3, terwijl ze stiekem al bezig zijn met Sims 4 en graag onze mening willen weten, maar wij niet mogen weten dat het over een Sims 4 zou gaan???

 8. Wat mensen er ook van zeggen of vinden, de gedachtes in de enquête zijn super! 😀 Ik hoop dat ze ooit weer uitkomen, met welke De Sims versie dan ook.

 9. Nou ja, ik denk dat het nog wel mogelijk is om bijna alles in De Sims 3 te plaatsen. Als we nog 8 add-ons (4 uitbreidingspakketten en 4 accessoirespakketten) te gaan hebben, dan kan dat best. Ik hoop vooral op dat er hotels en cruises komen… would be cool :).

  En over De Sims 4: EA heeft het domein al wel geregistreerd; maar het lijkt me echt sterk als je vakanties gaat bijvoegen in een basisspel, want in de voorgaande Sims-games heeft EA dat ook niet gedaan.

  Het is wel fijn om te zien dat EA eindelijk een keer naar de fans luistert, het zijn véél betere meningen dan de meningen over De Sims 3: Katy Perry Pakt Uit.

  En o ja: hopen dat ze nog één van deze pakketten gaan uitbrengen voordat het 21% BTW wordt, dan hebben we ‘m nog goedkoop ;).

  1. Ik hoop dat je gelijk hebt, want ik zie dit liever in de Sims 3! En idd, voor we ons helemaal scheel gaan betalen

   Maar je denk niet dat ze bezig zijn met uitbreidingen voor de Sims 4 al?

   Hoop dat het allemaal waar is!:)

 10. Om eerlijk te zijn vindt ik ze allemaal wel heel leuk klinken!
  Die op een tropisch eiland, eigen winkel, studeren eindelijk een beetje leuke dingen in het spel 😀 hopen dat het komt!
  en natuurlijk Seizoenen!! 😀
  Marrja afwachten hé 😉

  ps. Ik zou het wel heel leuk vinden als die ‘farming’ ook echt komt 🙂

 11. Ik hoop in ieder geval dat ze in oktober met iets goeds op de proppen komen, want in de herfst komt er nog een spel uit dat ik ook wel graag wil hebben…

 12. Loveit, meer heb ik niet te zeggen als ze nou dat alles even in een EP zouden stoppen dat zou helemaal te gek zijn dan kunnen ze gewoon niemand teleurstellen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *