Nieuwe poll: speel jij nog wel eens De Sims 2?

 

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer over De Sims 2. We zijn namelijk benieuwd wie De Sims 2 nog wel eens speelt.

De resultaten van onze ‘Wat is jouw favoriete uitbreiding voor De Sims 3?‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

32 reacties

 1. De Sims 2 staat nog wel op mijn computer maar ik speel er nooit meer mee. Waarschijnlijk ook omdat ik geen bewaarde families heb waar ik meteen mee kan gaan spelen. Als dat wel zo was zou ik misschien sneller De Sims 2 opstarten.

  Al is het alleen al voor De Sims 2 Seizoenen 😛

 2. Yup, ik speel het steeds meer de laatste maanden. Ik heb alles van sims 3, maar om de een of andere rede kan het mij niet lang boeien en start ik toch weer sims 2 op. Gisteren vrijwel de hele dag op Sims 2 gespeeld.

 3. Ik heb ook De Sims 2 nog, maar ik speel hem niet meer omdat ik mij irriteer aan dat eindeloos lang wachten :s

 4. Hiki, vergeet je niet de poll: slechtste uitbreiding/accessoires van de sims 3. Dat zou ik ook wel eens willen weten van iedereen xD

 5. meer dan de sims 3 , sims 3 bestaat alleen uit crashen freezen bugs en error’s , sims 2 tenminste nog uit gameplay 😉

 6. Bijna! Gister de hele collectie van de Sims 2 geinstalleerd!
  Aah!
  Op reis, Seizoenen, gaan het Maken, Studentenleven, Vrije tijd etc. (Geen Katy Perry!) Yeeeyy!:P

 7. bij mij staat die 1 of andere rede er niet meer op?
  ik vroeg of mijn vader het erop wilt zetten 😛
  maar daar heeft ie geen zin in ;(
  omdat ik ook gelijk allemaal erop wil hebben
  en dat zijn er best veel alle sims 2 spele :$
  maar ik ka het natuurlijk ook zelf doen!
  maar ik heb er ook geen zin in haha -_-“

 8. Ik speel het soms wel en soms niet maar ik denk als het volgende pakket saai wordt en snel op uitgespeeld ben dan ga ik weer sims 2 spelen veeel leuker 😛

 9. nee eigenlijk speel ik het niet meer nee.. heel apart want in het begin vond ik sims 2 leuker maar naderhand begon ik sims 3 toch leuker te vinden!:D

 10. Eigenlijk kriebelt het al een tijdje om sims 2 er weer op te zetten. Maar die laadschermen en niet in de buurt kunnen kijken en dat de buurt niet ouder wordt houdt me een beetje tegen. Dat vind ik juist zo leuk bij sims 3.Maar seizoenen en je eigen bedrijf starten zijn toch ook wel heel heel heel leuk om weer eens te spelen. ***Twijfel Twijfel Twijfel****

  1. Gewoon doen: ik heb net voor mijn 365 blog screens gemaakt in Sims 2 en heb besloten weer even Sims 2 te gaan spelen. Alleen al voor de wisseling van de seizoenen elke 5 dagen.

   Oke: het is vreemd spelen maar toch wel erg leuk voor even tussendoor 🙂 En als het eenmaal weer op je computer staat kun je altijd even wisselen tussen Sims 2 en Sims 3.

 11. Af en toe, maar veeeeel meer sims 3.. ik speel ook nog wel eens sims 1,sims middeleeuwen en sims eilandverhalen 😛

 12. De Sims EilandVerhalen vind ik geweldig!!!! Die gaat niet meer van mijn pc af! Maar ik zit nu ook te twijfelen om De Sims 2 weer te gaan spelen. Ik denk dat ik het spel in de zomer weer ga installeren, (dan heb ik wat meer tijd) als De Sims 4 er is, dan zeggen we: Wat was De Sims 3 toch een leuk spel xD

 13. Sims 2 paar dagen geleden nog gespeeld, vooral vanwege alles wat niet mogelijk is in de Sims 3. Sims 1 kan ik alleen spelen als ik mijn oude computer tevoorschijn haal, ga ik over weekje of 2 doen als ik door mijn hertentamens ben.

 14. ik heb het nog,enkel is de cdrom kapot,en konden we het spel niet meer opstarten.dus daarom heeft mijn broer het maar verwijdert

 15. Ik vind het zo leuk om het te spelen, maar het is altijd hetzelfde.
  Ik start hem op, zie het laadscherm, denk aan hoe mooi het laadscherm van sims 3 en ga sims 3 spelen 😡

 16. Op dit moment speel ik eigenlijk alleen nog maar de sims 2. Ik vind het maken van enorme stambomen superleuk en dat lukt met de sims 3 erg slecht.

 17. *officieel* speel ik het niet meer, maar heb het een maand of 2 geleden wel weer op mijn laptop gezet, dus misschien van de week nog een keertje weer kijken. Zullen wel een hoop ‘oja, dat was ook zo!’ momenten zijn :D.. Ik kan dan eigenlijk de poll niet goed invullen, want ja zeggen is een beetje valsspelen haha

 18. Nee,ik speel geen Sims2 om de simpele reden dat ik dat nooit gedaan heb en ook niet in mijn bezit heb.Maar ik lees er regelmatig erg leuke berichten over dus ben best wel nieuwsgierig.

 19. Het leukste is om zo nu en dan alles te spelen: dus ook Sims 1 en De Sims Middeleeuwen. Allemaal leuke games, alleen jammer dat een dag maar 24 uur heeft 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *