[REMINDER] De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit: live chat is vanavond

Vanavond om 19.00 uur (onze tijd) zal er weer een live chat zijn met producer Jennifer Lane van De Sims 3 Katy Perry Pakt Uit. Tijdens deze 2e videochat over het 6e accessoires pakket voor De Sims 3 worden er via Twitter ook allerlei goodies weggeven en dat is altijd leuk natuurlijk.

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen wij van deze live chat ook weer een verslag maken, dus als je er niet bij kunt zijn hoeft dan geen probleem te zijn.

Sweeten your Sims’ lives!

Come and join us as The Sims 3 Producer, Jennifer Lane gives you a sugar high as you dive into the world of The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats during a special EA.com Live Broadcast on May 24, 2012 at 10:00AM PST! Many of you may have joined us for the previous The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats Live Broadcast located above, but prepare to sink your sweet tooth into our reveal of the Cake Pleasure Dome, a new local hangout packed full of sweet surprises. Jennifer will show off the vast range of décor items, furniture, and, of course, fabulous fashions and hairstyles, all inspired by Katy’s real-life clothing and props as part of the full live demo. Turn your Sims’ home and neighborhood into a vibrant candytopia!

Tweet your comments and questions with #TS3SweetTreats during the event for your chance to be randomly selected for cool giveaways – including posters and t-shirts!

| The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats Preview Part 2 |

Het verslag van de eerste video chat vind je in dit topic op ons forum. En een verslag van onze exclusieve Skype chat over De Sims 3 Katy Parry Pakt Uit vind je in dit forum topic.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *