De Sims 3 Store gerucht: binnenkort een duikplank en glijbaan

De officiële The Sims 3 Facebook promoot op dit moment een oude set op De Sims 3 Store: Zon, surf & zand (Zwemmen + Slapen).

Opvallend in de promotie tekst op Facebook is een zin waar gehint wordt op een erg speciaal item dat binnenkort op De Sims 3 Store te koop zal zijn:

A little birdy also may have mentioned that it something to do with a very special item coming to the Sims 3 Store soon!

Deze zin, in combinatie met de gepromote set, kan er op wijzen dat er binnenkort misschien eindelijk eens een duikplank of zwembad glijbaan komt? We houden jullie op de hoogte.

Bron: Simsvip

30 reacties

  1. Er zullen wel nieuwe interacties bij zitten dus wordt het Premium materiaal. Mijn gok: 300 Simpoints per item.

   De ijsmachine en frituurpan en tablet waren per item 500 Simpoints dus 300 voor deze is meer dan genoeg!

   🙂

 1. Nou,’t maakt mij niet uit waar ik die items kan krijgen.
  Lijkt me enorm leuk en helemaal wachten tot seizoenen uitkomt is veel te lang.
  Mijn Sims willen nu graag van de glijbaan of duikplank af het zwembad in!

 2. ik koop NOOIT simpoints dus als het op de store komt terwijl het eigenlijk in een EP hoort te zitten zoals seizoenen kan ik daar heel kwaad om worden 😉 ik bedoel geen ruzie maar gewoon boos 😛

 3. Dit is toch belachelijk als er een glijbaan en duikplank komt in de store?! dit hoort in een seizoenen uitbreiding thuis. Dit is gewoon stom.

  1. Nee, maar ik zie EA er wel voor aan hoor. Als dat zo gaat gebeuren vind ik het weer een typische uitmelkerij. Dit hoort in seizoenen. Niet in de store. Zo kunnen ze elke uitbreiding maar half maken zodat je alles aan moet vullen met store items.. beetje erg niet de bedoeling!

 4. Gaan we nu bij ELKE Store update horen dat het gratis had moeten wezen, het in een EP had moeten zitten, en dat iedereen de Store maar niks vind? – zucht. Ben het met iedereen eens hoor, maar als we elke keer dat er Store content online komt (maandelijks) weer een bitchfit moeten aanhoren, kan je maar beter een bloeddrukmeter kopen 😛

  1. Nee, daar gaat het dus niet om. Het gaat erom dat EA de laatste tijd half afgewerkte uitbreidingen aflevert met weinig diepgang etc. Ze doen veel spullen die eigenlijk in de uitbreidingen hadden moeten zitten nu in de store, zodat je daar je exclusieve content maar vandaan moet kopen. Je koopt een uitbreiding ook om een beetje volledige gameplay te hebben rondom een thema, niet om vervolgens nog eens essentiële dingen apart bij te moeten kopen via de Store.

   Ik mis echt de tijd van De Sims 2, daar waren uitbreidingen wel uitgebreid en werd er wél over nagedacht. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik de EA marketing strategie en dat gezeik met die store helemaal niets vindt, en dat ik het pure uitmelkerij vind. Ik koop daar dan dus ook niets, maar dit mag mij als trouwe sims speler ook niet beperken in mijn gameplay, als ze allemaal dingen weglaten in uitbreidingen zodat je eigenlijk ‘het mes op je keel’ gedrukt krijgt om die dingen maar lekker apart in de store te kopen.

   Uitbreidingen horen gewoon compleet te zijn, niet half af en half in de store.

   Maar we wachten af. Misschien is het wel weer iets anders exclusief.

 5. Ik heb het gevoel dat de store steeds belangrijker gaat worden voor EA.Kijk maar naar de laatste sets meubels die(vind ik)wel erg mooi waren en de premium spulletjes en de werelden.Er komt steeds meer in de store en als er een SP uitkomt dan lees ik vaak dat de inhoud tegenvalt.Het zou mij niks verbazen dat we over een x aantal tijd alles uit de store moeten halen.Of seizoenen wordt zo uitgebreid dat niet alles erin past.

 6. Nee! Dit moet gewoon in seizoenen komen niet op die *** store. Als dit op de store komt vind ik personelijk de kans kleiner dat seizoenen komt….

 7. Ik vind ook dat dit thuishoort in Seizoenen. Dit is iets wat iedereen wil en al sje problemen hebt met de store(wat ik heel lang had) is dat niet fijn. Aan de andere kant: Ik download alles uit de store dus dat is lekker gratis ^__^

 8. Ik zou het nergens op vinden slaan als dit een store item wordt. Het hoort bij seizoenen en als het store content wordt krijg ik een gevoel van verplichting om het te kopen (zeker als er ooit nog seizoenen komt). Het spel zal niet compleet voelen als er geen duikplank, or whatsoever, in seizoenen komt.

 9. Ik denk dat dit sowieso in Seizoenen zal komen (mocht die komen) Maar gewoon net als het stapelbed, die staat in de store en ook gewoon in Levensweg =)
  Komt we lgoed =D!

 10. Ik ben wel heel blij dat dit komt, dit waren wel twee voorwerpen die ik echt miste in de sims 3, al ben ik het wel met jullie eens dat dit eigenlijk in een ep hoort 🙂

 11. Oeps, iets te snel op enter gedrukt xD
  Ah, ik neem aan dat als er nog een ep komt voor seizoenen, en ze zetten nu een duikplank en glijbaan op de store, dat hij ook wel in die EP komt. 🙂

   1. Het is ook maar een computerspel he? The Sims op zich is al duur genoeg, om van de uitbreidingspakketten nog maar te zwijgen; en dan ‘verplichten’ ze ons als fan bijna om op die Store voor leuke spullen véél te véél geld te betalen!

 12. Het is maar een gerugt he? En ik koop sommige premium materiaal wel, zoals die friteuse en ijsmachine, want dat hoort er gewoon in. En het kan best zijn dat er ook een zwembadglijbaan en duikplank ook nog in een EP komt. Als er een komt, want het is best apart dat er twee AP’s achter elkaar werd aangekondigd en geen enkele EP

  Bovendien, je hoeft het niet te kopen als je niet wil. 😉

 13. tzou eens een keertje tijd worden voor een duikplank en glijbaan 😐 met dit warme weer wilt iedereen toch zwemmen?? XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *