SN Mini review: De Koning Krokant Pro Friteuse van De Sims 3 Store

Het Sims Nieuws team krijgt van EA Benelux het nieuwe Premium Materiaal uit De Sims 3 Store om er een mini reviews over te maken. Deze keer is dat van de Koning Krokant Pro Friteuse en de review is gemaakt door Nina.

Algemeen

De Koning Krokant Pro Friteuse is ideaal voor Sims die niet zo goed zijn in koken, maar toch zin hebben in een lekkere hap. Met dit apparaat kun je in korte tijd een goede maaltijd bereiden, terwijl je ondertussen ook nog eens leert koken!

Koning Krokant Pro Friteuse

De Koning Krokant Pro Friteuse is te koop voor 500 Simpoints in De Sims 3 Store. Het apparaat is te gebruiken door tieners, (jong) volwassenen en ouder. Het is erg klein en past gemakkelijk op het aanrecht.

Als je op de frituurpan klikt, kun je kiezen om een enkele maaltijd te ‘frituren en opeten’ of een groepsmaaltijd ‘opdienen’. Er zijn 9 maaltijden te kiezen, met onder andere de gefrituurde kip, gefrituurde kaasstengels en gefrituurde worst op een stokje.

Het is erg leuk dat er zoveel nieuwe gerechten bijgekomen zijn zonder dat je er een recept voor moet leren.

Koning Krokant Pro Friteuse in combinatie met de Vrieshap Pro IJsmachine

De frituurpan is ook te gebruiken in combinatie met de Vrieshap Pro IJsmachine, hierover kan je meer lezen in deze review van Fransor.

Als je beide items op een kavel hebt staan, komen er drie extra opties bij: gefrituurde ijsbeignets, gefrituurd ijs met bacon en stroop en gefrituurd ijs! Deze drie gerechten kun je alleen maar als enkele maaltijd bereiden, dat is wel jammer.

Conclusie

De Koning Krokant Pro Friteuse is een erg handig apparaat voor de werkende Sim die wel van een lekker hapje eten houdt. Toch zal het veel eten van deze vette happen niet erg goed zijn voor je Sims. In combinatie met de Vrieshap Pro IJsmachine is de frituurpan nog leuker, maar het is wel 500 Simpoints extra.

Over het algemeen ben ik wel enthousiast over dit apparaat en ik ga het ook zeker nog vaker gebruiken. Het is makkelijk om te gebruiken en staat zeker niet in de weg. Omdat er 9 verschillende maaltijden beschikbaar zijn raad ik deze frituurpan zeker aan.

Wil je meer mini reviews lezen kijk dan even in ons SN Mini Reviews van De Sims 3 Store premium materiaal forum topic.

11 reacties

 1. bij mij lukt dat allemaal niet ik zie de animaties niet. De sim steekt geen eten in de mand, maar steekt de mand in het vet. Dan stopt de interactie met het voorwerp.

  1. is je spel wel uptodate?

   Denk eraan dat je de GRATIS game-update 1.5.0.015000 uitgevoerd moet hebben om dit materiaal te kunnen gebruiken.

   Anders moet je even het spel spelen zonder Custom Content als je dat hebt?

 2. alles is up to date, en ik merk ook dat ik bij de ijscréme machine hetzelfde voor heb. ik krijg geen ijscréme…

 3. Jammer dat Nina het spel in lage graphics heeft. Verlaagd de kwaliteit van de review en geeft de indruk van slechte graphics voor het ding, ik persoonlijk dacht eerst wat voor een lelijke graphics zijn dat – maar toen ontdekte ik dat de grafische instellingen laag staan.

 4. Hoe kopen jullie eigenlijk Simpoints? Ik weet dat je dat kan via sms en via Paysafe maar gewoon hoe? Heb ook een vraagje over Paysafe. Er staat bij de goedkoopste € 7.00 keuze op de Sims 3 website maar de goedkoopste Paysafe card is € 5.00 en daarna heb je maar € 10.00. Ik snap niet waarom er 7 euro staat als je maar 5 of 10 kunt kopen. Hopelijk kan iemand me helpen.

  1. Dan doe je het toch met je mobiel. 100 voor 1 euro 50 en 505 voor 7 euro 50. En hoe je het doet….gewoon lezen en doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *