SN Mini review: De Vrieshap Pro IJsmachine van De Sims 3 Store

Het Sims Nieuws team krijgt van EA Benelux het nieuwe Premium Materiaal uit De Sims 3 Store om er een mini reviews over te maken. Deze keer is dat van de De Vrieshap Pro IJsmachine en de review is gemaakt door Fransor.

Algemeen

Ook zoveel zin in een zelfgemaakt ijsje met dit warme weer? Dat willen je Sims ook wel. Aangezien het altijd mooi weer is in de Sims wereld, moeten ze ook altijd zin hebben in ijs! Dat kan nu eindelijk ook met de Vrieshap Pro IJsmachine! Deze machine kost 500 Simpoints in de store en geeft, zoals alle premium materialen, nieuwe interacties.

Vrieshap Pro IJsmachine

De Vrieshap Pro IJsmachine is in vier verschillende standaard kleuren beschikbaar: Wit, rood, blauw en groen. De machine kost maar 200 Simoleons en neemt zeer weinig plek in beslag.

De interacties die mogelijk zijn met deze machine zijn erg gelimiteerd. Zoals verwacht kan je ijs maken, je kiest dan een smaak en deze zal samen met een horentje uit de machine komen. Hierna wordt de interactie ‘wat ijs eten’ beschikbaar. Dit bekent dat je Sim een ijsje zal maken van het ijs dat eerder is gemaakt.

Wanneer je alleen de Vrieshap Pro IJsmachine hebt zal je zien dat er een paar opties niet beschikbaar zijn, deze interacties kan je alleen kiezen wanneer je ook Koning Krokant Pro Friteuse nodig, hierover kan je meer lezen in deze review van Nina.

Wat wel opvallend is, is dat je je eigen ijssmaak kan maken! Helaas gaat dit niet veel verder dan dat je een naam moet verzinnen. Je hebt dus geen invloed op de smaak zelf, ik zelf dacht dat je zelf geoogst fruit kon gebruiken maar dit is dus niet zo.

Leuk detail aan dit apparaat is dat het niet alleen door tieners, (jong)volwassenen en ouderen gebruikt kan worden maar ook door kinderen!

Conclusie

Hoewel de Vrieshap Pro IJsmachine een leuk detail is voor je spel, kan ik niet zeggen dat je dit apparaat MOET aanschaffen. Hiervoor zijn de interacties met de machine te beperkt. Wat mij ook erg tegen valt, is dat je de Koning Krokant Pro Friteuse nodig hebt om de helft van de interacties te kunnen kiezen, terwijl deze ook weer 500 Simpoints kost! Maar mocht je Simpoints over hebben, dan kan je je Sims wel trakteren op hun eigen ijsmachine.

Toch blijf ik maar hopen dat deze machine een hint is naar een nieuwe uitbreiding met seizoenen. Wie weet?

Wil je meer mini reviews lezen kijk dan even in ons SN Mini Reviews van De Sims 3 Store premium materiaal forum topic.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *