Zijn jouw Sims al klaar voor het EK voetballen 2012?

Over 2 weken begint het EK voetballen; ik ben geen voetbalfan maar misschien jouw Sims wel?

Op De Sims 3 Store kun je een gratis set met voetbal kleding downloaden, deze set is al bijna 2 jaar oud maar je kunt je Sim nog steeds een leuke oranje sport outfit geven.

Vier dat de voetbaltitanen het tegen elkaar opnemen om voor de eeuwige roem te strijden.

| De Sims 3 Store: Goal! |

7 reacties

    1. Ik hou ook niet van voetbal hoor 🙂 Trouwens … ik speel nu erg veel De Sims 2 en daar heb je die outfits ook, geen idee of deze nog ergens te downloaden zijn. Het zijn ook officiële outfits en geen Custom Content 😕

        1. eerlijk gezegd geen idee: ik heb het nog wel in mijn Sims 2 staan.

  1. Hopelijk gaan ze in een Sport EP allemaal Fifa mogelijkheden toevoegen aan het spel, het zou leuk zijn als EA sports een beetje zou helpen, je kan geloof ik Rugby en Voetbal in het stadium dacht ik. In starlight shores kun je in het stadium tijdens een optreden 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *