De Sims 3 Store: nieuwe Simpoint bundel met exclusieve spullen

Er is op De Sims 3 Store een nieuwe Simpoints bindel online gekomen: 24.360 SimPoints voor €112,00. Bij deze bundel zitten een aantal nieuwe, exclusieve spullen; een eetkamer tafel, een eetkamer stoel. een bar, een barkruk en 2 speelautomaten (eenhoorn en zombie).

| Sims 3 Store: Simpoints kopen pagina |

Bron: Simsvip

20 reacties

 1. hebben ze een komma vergeten of zoo?
  wie wil nou zo veel betalen?
  het was nog veel leuker toen ze de simpoints bij elk uitbreidingspakket erbij deden.

 2. Cool die arcade machine heeft een mysims agents zombie poppetje 🙂 Maar ik vind simpoints veel te duur, vraag dan inplaats van een euro er 100 simpoints, 10 of 20 cent per 100 simpoints

 3. Je kunt de tafel, stoel, bar en kruk krijgen bij de kleinere bundels. Ik kreeg de stoel bij de 2040-punten bundel en anderen hebben ook die andere drie items bij de 2040 en 5000 punten gekregen. De ellende is dat het weer zo’n ‘mystery bag’ toestand is, dus dat je net zoveel kans hebt op de zoveelste badge dan op je nieuwe item.
  Overigens stond er vanochtend iemand op het officiele forum die bij haar extra-grote bundel de ‘banquet fan’ lamp kreeg – die nota bene ook gratis in de Store te krijgen is. Stelletje afzetters.

 4. Ik ren gelijk naar de store en bestel twee keer die simpoints Een koopje …….toch !!! (evil laugh )

  @cindy Ik heb die ventilator lamp (die bedoel je toch )ook gratis gehad.In januari 2010. Maar volgens mij werkt die niet goed

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *