Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Sims 3 Supernatural wordt de 7e uitbreiding voor De Sims 3?

Op de Italiaanse Amazon is een preorder pagina voor de 7e uitbreiding voor De Sims 3 verschenen met een release datum van 7 september 2012: De Sims 3 Supernatural.

Er zijn al eerder geruchten opgedoken over een uitbreiding voor De Sims met allerlei magische en bovennatuurlijke dingen erin en dit lijkt een vervolg daarop.

Er zijn nog geen andere preorder sites die ook maar iets over De Sims 3 Supernatural melden dus we moeten het allemaal nog maar even afwachten.

Bronnen: Simprograms en Sim Hrvatsku

37 gedachtes over “De Sims 3 Supernatural wordt de 7e uitbreiding voor De Sims 3?”

 1. Rudy

  Ben heel teleurgesteld eiegenlijk. Ik had echt verwacht dat we nu seizoenen zouden krijgen, maar helaas het lijkt er niet op. Ik hou niet van feeën en elfjes enzo in mijn spel, aangezien ik weet hoe de vampieren en het falende beroemdheids systeem in late night heeft uitgepakt.

  De enige hoop die ik nog heb is dat ze in dit EP ook weer toevoegen. (Super Natural) Supernatural whatever.. Weer is ook iets natuurlijks, dus wie weet.. ze wilden het immers al bij Na middernacht doen.

  We krijgen vast snel een aankondiging.

 2. bernhard

  Beleef een geheel nieuwe magische wereld met De Sims 3: Supernatural! Zoek je innerlijke weerwolf en vind je droom fee als je verkennen van de nieuwe wereld Magica Hills! Ervaring halfslachtige heksen en tovenaars, bij wie de Crystal Ball, voodoo-pop, Magic Cauldron en Spellbook wreed van hen gestolen en in de Store ( die je kunt krijgen voor ongeveer een 15 pond!) Zoek je innerlijke weerwolf … Met Katy Perry

 3. Big Mama

  Ik heb net even gekeken naar de spoilers van deze uitbreiding die te zien zijn op Simsvip,en ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd!Het lijkt mij echt even iets anders en dan vallen de vampieren niet meer zo op met al die andere wezens in je spel en wordt eigenlijk het normale gezinnetje een beetje abnormaal.Lijkt me leuk.

 4. Cindy

  dit is echt zo teleur stellend he
  ik had veel liever weer gezien dan die nep dingen
  past niet eens bij mn spel alles is werkelijkheid
  nee word steeds maar teleur gesteld door ea

  nu maar hopen dat de glijbaan en springplank voor het zwembad komen met een nieuwe gebouw las ik

 5. Dytec

  Ik vind het juist leuk want sims is geen realiteit maar sims is een levens spel, een leven dat je altijd al geleefd willen hebben 😀
  dit lijkt me heel interessant en ik hoop dat ze hier echt werk van gaan maken. 😀

 6. bloos6

  Ik hoop dat dit gerucht voorbij waait en dat seizoenen aan komt waaien.Ik hou wel van fantasie figuren maar die mogen wat mij betreft nog best een jaar in de kast blijven hangen tot de winter in simsland voorbij is 😉

 7. Rudy

  Ik heb ook het internet nog eens rondgezocht en ook meer uitgelekte dingen uit patch 1.33 gevonden, namelijk textures van wolken en ijs en regen etc. Heb het ingestuurd, zie wel of er een bericht van komt. Wel erg interessant..

 8. ansjj2

  Als het echt waar is, dan klopt de release datum al sowieso niet. 7 september is daar op een vrijdag, en meestal 2 dagen later komt het spel hier uit, dus das op een zondag. <- Kan niet op een zondag, we hebben altijd op donderdag.

  En ach we zullen zien. Ik ga niet weer haat zaaien voordat ik afbeeldingen heb gezien!

  1. Nefje

   Als het webwinkels van het UK waren geweest, dan klopte het wel. Amerika = dinsdag, Europa (m.u.v. UK): donderdag en UK: vrijdag. Maar zo te zien zijn het Italiaanse webshops en voor zover ik weet releasen die officieel tegelijk met de rest van Europa. Toch denk ik dat de datum wel in de buurt kan zitten van de werkelijkheid. Ben in ieder geval erg benieuwd. 🙂 Ik vond abracadabra wel leuk en de magie in appartementsleven was ook een leuke verrassing. Ben benieuwd hoe ze dat in De Sims 3 gaan verwerken.

 9. Loungefan

  Ik hoop dat er seizoenen in komen. Ik zou het wel heel jammer vinden als er seizoenen in combinatie met magie komt want daar heb ik geen zin.
  En het maakt mij echt niet uit als er iets met magie komt, dan koop ik hem gewoon niet (ik ook goed voor mijn geld XD). Maar ik wil gewoon een uitbreiding met alleen seizoenen en dan bijvoorbeeld sporten die daarbij horen.
  De naam Supernatural hoeft natuurlijk ook niet per sé te slaan op magie. Er zijn natuurlijk wat dingen uitgelekt in de patch die met magie te maken hebben maar tijdens ambities zat er toch ook een fog emitter (ofzo iets) in waarmee je effecten van regenen en dat soort dingen kreeg. En na ambities kwamen er ook geen seizoenen.
  Ik wacht nog maar even af voordat ik echt weet wat dit pakket inhoud.

 10. Daandanoon

  Neeeeeeeuuuhh… Dat ga je toch niet menen he. Laat die magie dingen lekker in de store, zoals lunair lakes en die premiumspulletjes. Anders staat er weer zo`n stom leeg bolletje in mijn loader. Na Katy Perry pakt uit ook zo`n EP… Gaat niet echt de goede kant uit. Doe nu gewoon een keertje wat seizoenen ofzo, dat is veel leuker dan je simfamilie verpesten met magie.

 11. Daantje1992

  Tjaa, weetje, als dit EP toch uit komt, laat het dan goed zijn! En het maken van drankjes. Drankjes maken (Levensweg) met behulp van natuur-scheikunde station is zo flauw, het duurt lang en het effect van de drankjes is niet de moeite waard. Het zou dan leuk zijn als je ingrediënten moet zoeken/ruilen/kopen/verbouwen. Zoals in Sims 1 Abacadabra, daar kon ik me echt uren mee vermaken, maar met de magie in de Sims 2 viel dat tegen, miste het zoeken naar ingrediënten. Hopelijk komt er een UIT-Knop voor Weervolven, Vampieren en andere magische wezens, ik zit er niet op de wachten.

 12. Frozenland

  Ik wacht rustig af, dan pas oordelen. Maar het lijkt me toch een abracadabra look-a-like te gaan worden. Ik denk dat EA deze week nog met een officiele aankondiging komt. Ben benieuwd!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>