De Sims 3 Bovennatuurlijk: Nederlandse aankondigings trailer

De uitgelekte (Russische) versie kenden we al, maar de Nederlandse trailer voor het 7e uitbreidings pakket voor De Sims 3 is er nu ook.

Met dank aan Jordy van EA Benelux.

29 reacties

 1. Ik ga het echt kopen een gevaarlijke maar gewone familie of toch niet het wordt een familie met tovenaars de familie Russo strijd tegen het kwade en bevrijdt de vampiers van de weerwolven ik kijk er echt zo hard naar uit showtime was heel fijn dus dan wordt dit het zeker.

 2. super cool ik weet nu al wat ik ga doen !
  twilight echt waar dit word echt de coolste ooit
  sims 3 i love you kan niet wachten tot september

 3. Mm, dit is niet echt het uitbreidingspakket voor mij volgensmij.. Ach, hopen dat de volgende seizoenen wordt. 🙂

 4. OH, ik vind dit echt helemaal geweldig. Jammer van die seizoenen, maar zo te zien gebeurt er hier ook iets met de lucht als ’t nacht wordt?

 5. Supergave trailer, deze ga ik zeker kopen! Maar er komen nu 2 stuffpacks achter elkaar, wil dat dan ook betekenen dat er na Bovennatuurlijk ook een uitbreidingspakket komt?

 6. volgens mij is showtime wel op tijd maar juist bovennatuurlijk eerder want vorig jaar en het jaar daarvoor hadden we het wel dat we pas in oktober de volgende uitbreiding kwam. en nu in september 😀

 7. weetje wel hoeveel mesen Twilight enzo gaan namaken, nu ze ook taylor lautner als weerwolf kunnen maken?!?!!?!? cool1!!

 8. Fijn nu gaat mijn Sim-dorpje naast Vampiers ook over spoelt worden met Feeën, weerwolven, heksen/Tovenaars (dit is best wel vet) en zombies. ik hoop dat je kan instellen dat je die rariteiten zich niet vermeerderen. in mijn game zitten voor mijn gevoel al teveel Vampiers als daar nog meer van dit soort vreemde wezens bij komen zijn er volgens mij geen gewone Sims meer over.

  Maar magie is altijd cool

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *