Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Bovennatuurlijk: Nederlandse aankondigings trailer

De uitgelekte (Russische) versie kenden we al, maar de Nederlandse trailer voor het 7e uitbreidings pakket voor De Sims 3 is er nu ook.

Met dank aan Jordy van EA Benelux.

29 gedachtes over “De Sims 3 Bovennatuurlijk: Nederlandse aankondigings trailer”

 1. Hardcore sims games

  Ik ga het echt kopen een gevaarlijke maar gewone familie of toch niet het wordt een familie met tovenaars de familie Russo strijd tegen het kwade en bevrijdt de vampiers van de weerwolven ik kijk er echt zo hard naar uit showtime was heel fijn dus dan wordt dit het zeker.

 2. Dytec

  volgens mij is showtime wel op tijd maar juist bovennatuurlijk eerder want vorig jaar en het jaar daarvoor hadden we het wel dat we pas in oktober de volgende uitbreiding kwam. en nu in september ๐Ÿ˜€

 3. Jeroentje

  Fijn nu gaat mijn Sim-dorpje naast Vampiers ook over spoelt worden met Feeรซn, weerwolven, heksen/Tovenaars (dit is best wel vet) en zombies. ik hoop dat je kan instellen dat je die rariteiten zich niet vermeerderen. in mijn game zitten voor mijn gevoel al teveel Vampiers als daar nog meer van dit soort vreemde wezens bij komen zijn er volgens mij geen gewone Sims meer over.

  Maar magie is altijd cool

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>