Persbericht EA Benelux over De Sims 3 Bovennatuurlijk

BELEEF EEN BOVENNATUURLIJK LEVEN IN EA’S DE SIMS 3 BOVENNATUURLIJK

SCHIPHOL-RIJK – 13 juni 2012 – Leid een bovennatuurlijk leventje in een wereld vol magie, mysterie en maffe dingen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het Uitbreidingspakket*** De Sims™ 3 Bovennatuurlijk voor PC/Mac op dit moment in ontwikkeling is en vanaf september 2012 wereldwijd in de winkels zal liggen. In de nieuwste game van The Sims Studio kunnen spelers de levens van simuleren van bovennatuurlijke Sims zoals weerwolven, heksen, vampiers en feeën. Betover of beheks het leven van je Sims met krachtige toverspreuken, gevaarlijke elixirs en magische vaardigheden in een wereld vol vreemde gebeurtenissen, spookachtige verrassingen en hier en daar een zombieaanval.

“Met tal van mysterieuze bovennatuurlijke levensstijlen om uit te kiezen, kunnen spelers in De Sims 3 Bovennatuurlijk een krachtige nieuwe gameplay induiken die een duistere kant laat zien van De Sims,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van De Sims Studio. “Dit pakket biedt een nieuw perspectief terwijl tegelijkertijd de kenmerkende speelsheid, humor en vernieuwingen van onze studio niet uit het oog worden verloren. Met De Sims 3 Bovennatuurlijk voegen we tal van creatieve mogelijkheden, verrassend nieuw materiaal en intrigerende verhaallijnen toe aan de wereld van De Sims 3.”

De Sims 3 Bovennatuurlijk geeft spelers de nieuwe mogelijkheid om direct in ‘Sim creëren’ weerwolven, feeën en verontrustende vampiers te creëren. Je kunt alles aanpassen, van de behaardheid van je weerwolf tot de vorm van de vleugels van je feeën. Tijdens het spelen als bovennatuurlijke Sims zullen spelers bovendien nieuwe vaardigheden, karaktereigenschappen en interacties ontdekken die de gameplay verbeteren. Het vertraagde verouderingsproces bijvoorbeeld voor feeën en vampiers, de aangeboren magieverplaatsing voor heksen en het vermogen van Sims om in weerwolven te veranderen en omgekeerd op voorwaarde dat ze hun dierlijke instincten onder controle kunnen houden.

In De Sims 3 Bovennatuurlijk hebben spelers tevens de mogelijkheid om magische kunsten te leren door spreuken te gebruik en elixirs te brouwen waarmee ze de levens van hun Sims kunnen betoveren of beheksen. Deze krachtige brouwsels hebben verschillende effecten variërend van een carrièreboost tot gewichtsverlies en zelfs als zombiemiddel. Het zombiemiddel verandert nietsvermoedende Sims in op brein beluste monsters die de boel op zijn kop zetten in de stad. Spelers kunnen deze brouwsels delen met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen.

Als spelers de wereld van het bovennatuurlijke induiken en de enge nieuwe stad Moonlight Falls verkennen, zullen ze tal van betoverende voorwerpen en gotische decoraties ontdekken, inclusief een geheime boekenkast die een verborgen kamer aan het oog onttrekt en een spiegel met magische interacties. Spelers kunnen ook een nieuwe carrière kiezen als geheimzinnig waarzegger of hun vaardigheden uitbreiden om een meesterlijke alchemist te worden. Ondertussen zal de geheimzinnige maancyclus tal van vreemde onthullingen, geheimen en mysteries onthullen die de hele stad opschudden.

Als onderdeel van de integratie tussen De Sims en PopCap’s Plants vs. Zombies™, ontvangen spelers die De Sims 3 Bovennatuurlijk reserveren een speciale gelimiteerde versie** met exclusief materiaal uit Plants vs. Zombies™. Spelers met deze speciale editie kunnen aanvallende zombies afweren met de beroemde Erwtenschieter (Peashooter) uit Plants vs. Zombies en hun Sims aankleden met zombieachtige kleding voor de ultieme enge look.

22 reacties

 1. Tof =)

  Kan niet wachten tot september 🙂

  Eindelijk terug (deftige?) magie in het spel,.. Want dat van de store trok op niet veel :s

 2. Is het al bijna september?! *Hoop, hoop*
  Vind dit echt geweldig, vliegen met bezems, zombies, feeën?! Luv it! <3

 3. er staat dat je de monsters al in sim creëren kan maken, dat is leuk maar kan je dan later nog wel weerwolf worden?

 4. haha ik vind dit echt vet stoer
  want ik vind Plants Vs Zombies altijd al leuk!
  En ik speelde het vroeger altijd met mijn Vader figuur(VADER)
  en Im In love With the Sims 3!

  dus dit is echt voor mij:

  Plants Vs Zombies + Sims 3 = Geweldigheid!!!

 5. Dit zal denk ik de beste uitbreiding zijn. Want i LOVE magie en de sims 3. En wat krijg je als je die twee combineert? een VERSLAVING!!!!!! sims 3 + magie= <3
  LOVE IT

 6. ik koop hem zeekeker lijkt me SUPPERLEUK. LOL
  waneer komd hij in de winkel

  welke monsters zijn er
  mumie
  weerwolf
  zombie
  tovenaar
  fee
  dat was het toch
  ……………………………………….

  1. De monsters zijn:
   geest
   mummie
   simbot
   vampier
   denkbeeldige vriend
   wensgeest
   weerwolf
   heks/tovenaar
   zombie
   fee
   en dan misschien nog bonehilda maar waarschijnlijk is dat een npc

 7. er is bekendgemaakt dat ELKE leeftijd een monster kan worden! zie het al voor me, kleine peuter weerwolven en elfjes ;P

 8. Weerwolf peuters vertonen beestachtig gedrag, zoals een peuter die naar de maan huild. Dat heb ik ergens gelezen. 😀

 9. ik hoop dat als je een fee bent en je hebt een fee kleuter je de interactie hebt: leren vliegen! net zoals je hem/haar kan leren lopen en praten XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *