Eerste officiële informatie over De Sims 3 Bovennatuurlijk (Limited Edition)

De Sims 3 Bovennatuurlijk – Limited Edition

Verken de mysterieuze stad Moonlight Falls. Hier gebeuren er vreemde dingen wanneer de maan hoog aan de hemel staat. Creëer bovennatuurlijke wezens, van wilde weerwolven tot hatelijke heksen en van fantastische feeën tot verontrustende vampiers. Leef je uit in de nacht, gebruik je toverstaf om spreuken te gebruiken, zet je klauwen in je meubilair en meer. Je kunt talloze elixers mengen, waarmee je Sims om kunt toveren tot zombies of gouden wezens. Deel je toverdranken met andere vrienden die ook De Sims 3 spelen! Er liggen allerlei enge verrassingen op de loer in de wereld van De Sims 3 Bovennatuurlijk!

· Speel als bovennatuurlijke Sims: creëer heksen, tovenaars, weerwolven, enge vampiers en feeën met elk hun eigen magische capaciteiten, karaktereigenschappen en interacties.

· Verken de stad die Moonlight Falls heet: ontdek de geheimen en mogelijkheden die worden onthuld in het schijnsel van de volle maan. Zullen jouw Sims gek worden van angst, of transformeren tot krachtigere wezens?

· Gebruik je tovertalent en deel je betoveringen: leer hoe je spreuken kunt gebruiken en ga op zoek naar zeldzame ingrediënten, zodat je elixers kunt brouwen en je Sims kunt betoveren of beheksen. Stuur je magische elixers naar de game van je vrienden die ook De Sims 3 spelen. Je Sims kunnen hun bovennatuurlijke vaardigheden gebruiken om carrière te maken als geheimzinnige waarzegger.

· Ontdek bovennatuurlijke voorwerpen: zoef op je bezem over de bezembaan heen, breng een bezoekje aan de zigeunerkaravaan of maak jezelf extra mooi achter je toverspiegel. Je kunt zelfs het klassieke personage Bonehilde weer tot leven wekken, het maffe geraamte dat van poetsen houdt. Wat is er allemaal mogelijk met al die nieuwe toverspullen?

· Richt je huis op duistere wijze in: voeg een geheime ruimte toe met de Geheime Boekenkastdeur en zet allerlei enge nieuwe meubels in huis.

· Zombiemiddel: mix een speciaal elixer om zelf monsters te creëren die vooruit schuiven en trek hebben in hersens. Laat hen op andere Sims kauwen om dit virus te verspreiden en chaos te veroorzaken. Maak je geen zorgen, want je kunt altijd een drankje brouwen om je Sims weer terug te transformeren.

Moonlight Falls krijgt te maken met exclusief materiaal uit de wereld van Plants vs. Zombies in De Sims 3 Bovennatuurlijk Limited Edition!

Trek je Sim een klassiek zombiekloffie aan voor een wilde avond vol chaos, of zet een unieke plant neer in je tuin om ongewenste gasten buiten te houden.

Met de Limited Edition heb je de volgende mogelijkheden:

· Je kunt stevige erwtenschutters planten en je huis zo beveiligen tegen duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

· Schaf ultieme enge hippe kleding aan, zoals kegelvormige mutsen, voddenpakken en andere grappige grafkleding uit Plants vs. Zombies.

24 reacties

  1. dat zal wel erg zijn als dat zo is?
   eerst als matriaal in de store plaatsen
   en nu als nieuwe content in een uitbreidng?
   niet leuk voor de mensen die het uit de store kopen
   heb je straks minder nieuwe content in je uitbreiding
   zo voel ik ook aan dat van die waarzegster leuk beroep maar de spukken kon je al kopen in de store

 1. Die unieke plant schiet net zoals de plant in plants vs zombies ‘erwtjes’ richting zombies. Ben erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien in De Sims 3. xD

 2. Bij de eerste geruchten had ik zo iets van…. nee laat maar. Maar nu ik deze tekst lees wordt het in een keer een stuk leuker, dus ja deze ga ik kopen!

 3. Aaaaah! Zo Cool! Ik houd echt van Plants Vs. ZOmbies dat spel is geniaal, en nu wordt het dus gecombineerd met de Sims 3!! 😀 Alleen wat doen ze met vampiers? Want met Na Middernacht kon je ook al vampier worden… Krijgen we dan twee soorten vampiers?

  1. De weerwolven, heksen, elven en feeën + zombies zijn toch gewoon monsters xD

   Yeah leuke uitbreiding, zat al naar een fantasyuitbreiding uit te kijken 🙂 En volgende keer seizoenen dan maar!

 4. ik vind persoonlijk die Plants vs zombies niet echt een extra aanlokker ofzo, persoonlijk vind ik het doosje lelijker met dat logo, maar ik zeurde ook niet bij de showtime CE en die is écht lelijk! XD

  1. trouwens bij ambities kwam ook al een soort zwerver outfit die op zombie kleren lijkt dus dat maakt niet uit
   PS: sorry for PP

 5. Het klink echt gaaf! Maar waarom moet er nu alweer een LE komen? Ze hebben tegenwoordig bij elke uitbreiding een LE.

 6. Kun je alleen maar s’nachts met feeën, heksen enz spelen? Weerwolven snap ik dan nog wel, maar de rest?!
  Verder echt super! =D
  Ga sowieso kopen!

 7. Ik vind dat Plants VS Zombies logo op het boxje écht lelijk. Ik denk dat ik gewoon de normale versie koop, hangt er vanaf…

 8. Wow! Gave uitbreiding. Maar ik weet niet of ik er wel op zit te wachten. Jammer dat vampiers hier ook in zitten. Dat maakt Na Middernacht minder uniek. Ook zou ik het niet willen om elke avond mijn huishouden te beschermen tegen zombies. Vampiers zijn ook in overvloed als na middernacht geïnstalleerd is dus zou ik niet willen dat de helft van mijn stad ook zombies zijn. Maar ik ga hem zeker wel kopen! Ook dat “Plants vs. Zombies” vind ik een leuke toevoeging 😀

 9. Het lijkt mij namelijk ook erg irri als je steeds zou worden anngevallen door zombies, het zou leuker zijn als je kon kiezen of er zombies waren of niet, opzich is het wel cool, alleen het doet me een beetje denken aan het 18+ zombiespel op de PS3 XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *