De Sims 3 Bovennatuurlijk: officiële informatie pagina

EA Benelux heeft nu ook de officiële informatie pagina voor Bovennatuurlijk – het 7e uitbreidingspakket voor De Sims 3 – online gezet.

Daar vind je iets meer informatie dan dat we al gemeld hebben, maar deze informatie gaat deels ook over de Origin versies die van De Sims 3 Bovennatuurlijk te koop zullen zijn.

De adviesprijs is waarschijnlijk € 34,99 (€ 39,99 voor de limited editie), maar een release datum zie ik nog nergens staan; in de uitgelekte trailer was dat september 2012.

| De Sims 3 Bovennatuurlijk |

6 reacties

  1. De adviesprijs voor de Limited edition is € 39,99. Ik neem dus aan dat de adviesprijs voor de gewone editie zoals normaal € 34,99 is.

  2. Volgens mij gaat dit wel een groote uitbreiding zijn want als je op zo een elk soort karakter verschillende dingens kunt doen enzo.. Je hebt zombie, weerwolf, fee, heks/tovenaar en nog wat. Als dat maar goed afloopt met de gewoone sims :O

  3. Ik weet nu al wat ik ga doen : een heel schattig mooi huisje, met een boekenkast deur en als je daar doorgaat kom je in een heel ondergronds heksending.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *