Gamesutra: “How Do You Put The Sim in SimCity?”

Gamesutra heeft een groot Engelstalig interview online gezet met Ocean Quigley, Creative Director van het nieuwe SimCity. Zeker leuk om te lezen voor de enthousiaste fans van dit spel!

As an artist, Quigley wants the game to visually portray information to the player as much as possible — to instantly represent decisions in the world itself, rather than forcing the player to look at charts, graphs, and menus.

Quigley explains the work he and others at Maxis have done to achieve this, and how the team makes creative decisions that impact not only the simulation, but also bring forth satisfying decisions for players and also accurately reflect the ways in which these systems interact in the real world.

| Gamesutra: Interview over SimCity met Ocean Quigley |

1 reactie

  1. hopelijk zullen ze als het spel uit is het toch mogelijk maken om eigen terreinen te maken, net zoals dat ze het feit dat je in de sims 3 geen eigen kavels kan maken hebben ongedaan gemaakt, of dat je bij sims middeleeuwen niet 360 graden kon draaien

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *