SimCity Social Beta (!) nu te spelen op Facebook!

SimCity Social

SimCity Social

SimCity Social is nog niet volledig af, en voor de officiële launch willen ze het spel eerst even testen. Vandaar dat er nu een open beta is, waar iedereen aan kan ‘deelnemen’ om het zo maar te zeggen. Wat vinden jullie van het spel!?

SimCity Social has entered Open Beta – our final stage of testing before official launch! Some parts of the city are still finishing construction…but you can now break ground on the best cities on Facebook!

| Facebook: SimCity Social |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

5 reacties

  1. ik heb het al gespeeld echt leuk maar ik denk dat ik dit niet lang ga volhouden omdat ik de graphics niet mooi vindt en ik hou niet van het systeem hoe het spel in elkaar zit. ik vindt het maar irritant om op enrgie te wachten en ook dat je steeds vrienden moet uitnodigen om weer verder te kunnen in het spel, enzo!! niks voor mij 🙂

    1. Mee eens! Best een teleurstelling. Gewoon een kopie van Sims Social maar dan net een ander concept. Persoonlijk heb ik een hekel aan spelletjes waarbij je voor elk klein dingetje je vrienden moet vragen (lees: lastigvallen) om te helpen om zelf vooruit te komen. Alles is weer time-based (8 uur wachten voordat je treintje arriveert) en uiteraard kan de speciale betaalde content – die steeds voor je neus word gehouden – niet ontbreken. Had gehoopt op een nieuw concept, maar helaas.

      1. het zijn gratis en social games. Ze moeten er winst op maken. Maar het is ondertussen vrij verslavend en heb al een grote stad :P.

  2. 🙂 Ik vind het een heel leuk spel, alleen is het inderdaad erg jammer dat het met energie gaat en dat je dingen van vrienden moet krijgen, verder zouden er nog meer van zulke spelletjes moeten komen. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *