Gratis 100 Simpoints email met goede codes

Jullie kunnen je misschien nog wel herinneren dat EA onlangs een email heeft rondgestuurd voor 100 gratis Simpoints voor De Sims 3 Store met een niet werkende code. Zie ook dit dit bericht op onze site van 28 juni.

Vandaag kregen een aantal teamleden van Sims Nieuws een nieuwe email binnen met daarin een werkende code. Dat is toch wel lekker snel geregeld door EA.

29 reacties

  1. Als je je hebt aangemeld voor de VIP nieuwsbrief krijg je deze 100 Simpoints 😉

   Ik heb ze inmiddels ook verzilverd!

 1. Het ligt vast aan mij, maar ik weet niet hoe ik die code moet verzilveren… Moet je simpoints kopen om zo die extra 100 simpoints te krijgen of kan je ergens die code verzilveren zonder iets te kopen… Ik heb een code maar dat verzilveren lukt dus niet 🙁 help :S

  1. Je moet inloggen op de officiële site dan op De Sims 3 Store klikken > Mijn Account klikken en daar Een code verzilveren

 2. Grapje! Ik heb het gevonden 😀 die link in de mail stuurde mij verkeerd en de uitleg maakte het allemaal maar warrig voor mij 😛

 3. Heei

  ik heb een week gelden Sims 3 gekocht en ik wil graag mijn 1000 simpoints verzilveren maar ik heb die code niet ge had en ik baal daar best wel van kan iemand mijn een code ofzo sturen of iets anders

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *