Persbericht EA Benelux: De Sims 3 Diesel is nu verkrijgbaar

DE SIMS 3 DIESEL ACCESSOIRESPAKKET NU VERKRIJGBAAR

Kleed je Sims mooi aan met de nieuwste kleding van Diesel en zet je schrap voor ‘succesful living’!

SCHIPHOL-RIJK, 12 juli 2012- Geef je Sims een stijlvolle upgrade met het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket dat vanaf vandaag in de winkels en online verkrijgbaar is. Dit accessoirepakket bevat de hipste dames- en herenmode van Diesel en het jongere lifestylemerk 55DSL, plus moderne meubels en decoraties uit de Diesel Home-collectie.

Met het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket kun je je Sims aankleden met Dieselkleding rechtstreeks afkomstig van de catwalks en straten van Milaan en kun je de kenmerkende mode en binnenhuisarchitectuur uit de echte wereld in je eigen game gebruiken.

Met het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket zullen Sims harten sneller kloppen met tal van nieuwe outfits uit de lente-/zomercollectie 2012 van Diesel en 55DSL. Geef je Sims de hipste looks met kledingopties voor zowel mannen als vrouwen inclusief coole T-shirts, stoere jassen en kenmerkende denimstukken. Of het nu om werk of vrije tijd gaat, je Sims zullen er sexy en zelfverzekerd uitzien in outfits die bij hun levensstijl passen en hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Maak de trendy stijl van je Sims helemaal af met de industrieelchique decoraties van de vooruitstrevende ontwerpers van Diesel, waarvan vele verkrijgbaar zijn in de winkels van Diesel en Diesel.com. Pas de woonruimten van je Sims aan met stijlvolle, luxe spullen die voor een hippe verfijndheid zorgen.

Update zowel je virtuele als je echte garderobe deze zomer met De Sims T-shirts ontworpen door 55DSL. Deze modieuze collectie bevat een tanktop voor meisjes en twee T-shirts voor jongens met de kenmerkende graphics uit de wereld van De Sims inclusief een fictief logo voor Sunset Valley Gem Hunters, een verwijzing naar de verzamelbare edelstenen in De Sims. De t-shirts zijn vanaf begin augustus verkrijgbaar in de winkels van 55DSL, speciale Diesel-winkels en op Diesel.com. Ga in augustus naar www.facebook.com/FiftyFiveDSL om een gratis downloadbare versie voor je Sims te downloaden.

De Sims 3 Diesel Accessoirespakket heeft een 12+ PEGI rating en is op dit moment beschikbaar voor PC/Mac bij plaatselijke verkooppunten en als digitale download voor de PC op Origin.com.

Met dank aan Selena van EA Benelux.

1 reactie

  1. Ik zou wel eens uitbreiding willen zien dat meer op kinderen & baby’s is gericht, qua kleding, haar en speelgoed.
    En ach, er zijn zoveeeel dingen te bedenken ik kan wel ff doorgaan..
    Heb deze inmiddels in huis en zal zien of het de moeite waard is xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *