De Sims 3 Bovennatuurlijk: desktop icoon

De Braziliaanse fansite osimsbr heeft ergens op de officiële De Sims 3 site de desktop icoon voor De Sims 3 Bovennatuurlijk gevonden.

Ik vind hem wel mooi, en jullie?

18 reacties

 1. Ik zie er een beetje een maan in: in De sims 3 Bovennatuurlijk kun je instellen wat voor maan je in de nacht hebt en hoelang die duurt. BV volle maan, rijzende maan, halve maan etc.

 2. Mooi dat blauwgroen 🙂 Met die streepjes op de achtergrond en een beetje fantasie doet het me denken aan een kattenoog lol

 3. hey hiki, op simvip heb je nieuwe info op bovennatuurlijk (feeën en zombies dit keer) en de datum en tijd voor de live-chat (3 Augustus om 19:00 uur voor ons, zoals gewoonlijk)

 4. Hoi,
  Is sims 3 bovennatuurlijk leuk voor een meisje?
  En wat kan je er allemaal mee.
  kan je ook gewoon een normaale sims persoon spelen?
  wil iemand hier even op reageeren?
  alvast bedankt!!!
  Nog 1 vraagje is sims 2 appartementsleven nog te koop in de winkel?

  Groetjes Joele

  1. Sims 3 Bovennatuurlijk is unisex, wat betekent dat het voor iedereen is. Kijk anders de trailer en de oude videochat om te zien wat je allemaal kan! En je kan Sims 2 Appartementsleven heus nog wel ergens kopen, waarschijnlijk online. En als je het goedkoper wilt, op marktplaats.

  2. Hoezo zou het niet leuk zijn voor een meisje? Sims 3 is voor iedereen! Ik ben ook een meisje en ik heb nog nooit zo graag een uitbreidingspakket gewild =DDD
   Over Sims 2: Ik loop heel vaak de game Mania binnen en meestal hebben ze het nog wel. ^ Marktplaats zal het idd ook wel hebben, al ben ik daar zelf nooit een voorstander van, je hebt kans dat het beschadigd is of dat het boekje er niet meer bij zit of zo..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *