De Sims 3 Bovennatuurlijk: fansite wallpapers

De Duitse fansites Simfans heeft 3 leuke De Sims 3 Bovennatuurlijk wallpapers online gezet. Ze zijn er in de formaten 16:9 (max. 2560×1440) en 16:10 (max. 2560×1600).

| Simfans: Die Sims 3 Supernatural: Wallpaper |

12 reacties

  1. Hee Joele,

   ik vind het helemaal te gek 🙂 het enige jammere eraan is dat de paketten steeds kaler worden, zoals Aurelyce al zei. Showtime is wel leuk. Maar doe please geen Katy Perry! Ik heb m gekocht en je betaald er veel te veel extra geld voor:) Khooop dat je er iets mee kan 🙂

   x Tessa

   1. Zelf denk ik dat Bovennatuurlijk echt de moeite waard is, maar ik vind niet dat het pakket kaler wordt, ik vind deze screens kaal ^^

   2. Dat van showtime is wel waar, voor die paar extra dingetjes meer geld betalen was wel zonde. Toch lijkt die erwtenschieter me wel handig tegen zombies! 🙂
    Wat bedoel je trouwens met dat het kaler wordt?
    Ik vind juist dat je er heel veel mee kan! Ik wil een dikke man-fee maken met superkleine vleugeltjes XD

    1. inderdaad ontopic anders gaan we posts deleten. We hebben een gezellig forum he voor gebabbel 🙂

 1. Oke, dan zal ik wel iets over de achtergronden schrijven 🙂 Ik vind die met het elfje heel leuk, de heks gaat wel maar ik vind de weerwolf wel kaal (ookal heeft ie veel haar!) misschien een volle maan erbij ofzo 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *