SN Column: De Sims 3 (Bovennatuurlijk) Community Event op het hoofdkantoor van EA in Amerika

Gisteravond sijpelde via Twitter een opmerkelijk nieuwtje uit: er komt een groot community event op het EA hoofdkantoor in Amerika rondom De Sims 3 Bovennatuurlijk. Er zijn een aantal internationale De Sims-fansites uitgenodigd maar op dit moment is het lastig te achterhalen welke fansites dat zijn.

Of er ook een Nederlandstalige fansite uitgenodigd is, is ons in ieder geval niet bekend. Ook over de datum wordt erg geheimzinnig gedaan maar dat is vast in augustus: De Sims 3 Bovennatuurlijk komt namelijk in de eerste week van september al in de winkels.

Van woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus is er in Duitsland de Gamescom 2012 en daar zullen veel producers van The Sims Studio en SimGuru’s aanwezig zijn. Dus of het community event is in de 1e of 2e week van augustus of in de 4e of 5e week.

Sims Nieuws is twee keer naar Amerika geweest: voor De Sims 3 Wereldavonturen (oktober 2009) en voor Darkspore (augustus 2010). Bij de presentatie van Darkspore bleek er opeens ook een heel andere game gepresenteerd te worden die bijna nog niemand toen had gezien: De Sims Middeleeuwen.

Voor zover ik weet is het Darkspore / De Sims Middeleeuwen-event ook het laatste grote event geweest rondom De Sims op het hoofdkantoor van EA. Dat er dus zo een event in Amerika wordt georganiseerd gebeurt niet vaak en niet zomaar!

Nu hoor ik jullie denken goh … waar gaat dit nu eigenlijk over en voor ik verder typ wil ik even kwijt dat het volgende compleet speculeren is van mijn kant en niet gebaseerd op feiten of uitgelekte details.

Mijn vermoeden is dat er nog iets speciaals op het programma staat want EA vliegt niet zomaar een aantal fansites over naar Amerika, alleen maar voor De Sims 3 Bovennatuurlijk. Ik denk dat jullie al weten waar ik het over heb: De Sims 3 Seizoenen / The Sims 3 Seasons.

Dat De Sims 3 Seizoenen / The Sims 3 Seasons er komt is zeker en waarschijnlijk komt deze uitbreiding er deze herfst. Dus dit community event zou wel eens het nieuws kunnen gaan brengen waar veel De Sims 3-fans al lang op zitten te wachten.

Misschien dat SimCity ook nog gepresenteerd wordt, van De Sims Middeleeuwen zullen we waarschijnlijk niet veel meer horen en voor al die De Sims voor de social media vlieg je niet een groep mensen over.

Enfin: we gaan in ieder geval een spannende tijd tegemoet want de Gamescom 2012 komt er dus ook aan en we gaan jullie zo goed als dat mogelijk is op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom De Sims!

25 reacties

  1. Er zijn de laatste tijd al heel veel listings geweest van seizoenen allemaal in november, op De Sims facebook doen ze ook een beetje geheimzinnig, zoals: ‘Na regen komt…’ of ‘Het lijkt eindelijk zomer te worden, neem een duik in het zwembad’. En tot slot is het De Sims Middeleeuwen, ipv sims 3 middeleeuwen. :PP

  2. Ben benieuwd! Mijn jaar is in ieder geval al helemaal goed aangezien Seizoenen in november sowieso komt! Ik heb niet echt veel met supernatural, maar voor mensen die dat leuk vinden is het ook leuk. Ik had me er al op ingesteld dat we tot maart 2013 moesten wachten op Seizoenen, maar hij komt lekker vlot!

  3. Kans dat Seizoenen dit jaar nog komt is heel klein. Het valt niet binnen EA zijn strategie die ze al 10 jaar hanteren.

    1. Nee al die sites die hem hebben gelisted zijn allemaal fout? Denk het niet. Seizoenen komt in november. Mark my words. Patronen zijn er om doorbroken te worden. EA heeft ook katy perry en diesel dicht op elkaar gereleased. Dat zegt dus niks. Ik snap niet waarom mensen nog steeds denken dat hij niet komt in november. Die websites zijn in het verleden ook NOOIT fout geweest met niks, dus het is betrouwbaar genoeg… het gaat ook niet om 1 site, het gaat er om veel meer.

      1. Ik zie het gewoon niet gebeuren. Maar ze noemde Katy perry als tussen pakket. Uitzonderingen zijn er. Al zou de reden kunnen zijn dat dit pakket naar November is verplaatst zodat begin 2013 plaats maakt voor Simcity.

        1. Maakt ook niet uit eigenlijk. Zolang hij er maar komt. LOL. Ik weet nu zeker dat hij in November komt, zal veel mensen straks verbazen denk ik. Ook al is het heel duidelijk. Maar ik had me ook op maart 2013 ingesteld. Beter dat hij eerder komt! scheelt weer maanden wachten 😛

        2. Ik had ook maart verwacht. Maar toen kwam ik er op dat Simcity in feb komt. Dat zou dus voor grote concurentie zorgen lol. Maar seizoenen in november…Tussen al dat game geweld heen? EA durft hoor xD.

        3. Haha. Agh EA weet dat Seizoenen een veel gevraagde uitbreiding is dus durven ze dat risico wel te nemen denk ik 😛

        1. Stond ooit op Simsvip, komt ook doordat er al een accessoirespakket was uitlekt seaside stuff, ook voor dit jaar. 😛

      1. EA medewerkers zijn erop getraind om zich ”dom” te houden over alle dingen zolang ze het niet mogen vertellen haha. Lijkt me best wel lastig hoor. Ook al staat iets op 1000 sites, zolang ze het niet mogen vertellen, weten ze van niks. Agh. Gewoon even afwachten.

        1. Ze worden er niet op getraind, als jouw baas zegt dat je niks mag zeggen moet je gewoon je mond houden en dom spelen xDD

        2. Jup, maar je moet het wel kunnen. Kan me voorstellen dat je vaak geneigd bent om je familie ook inside info te geven en dat is ook niet toegestaan. Is moeilijk hoor. Probeer je mond maar eens te houden over dingen tegen je vrienden en familie. Ze mogen niks zeggen. En bij ”ze worden getraind” bedoelde ik het niet letterlijk.

        3. Natuurlijk niet. Het is je baan. Zo moeilijk is het nou toch niet om een geheimpje te houden? Als je roddelt vertel je het toch ook niet direct door lol.

  4. EA Duitsland heeft zojuist op hun Facebook pagina een poll gezet: ‘Welk seizoen houden jou Sims het meest van?’. Nu is het wel héél erg zeker dat deze uitbreiding gaat komen in November!

    1. Al ongeveer 8 uur staat dat er op 😛 En we zullen wanneer die komt. Ga er alleen niet te veel op rekenen… Dadelijk is het heel iets anders!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *