De Sims 3 Seizoenen: nieuwe hint naar officiële aankondiging

Op de officiële Tsjechische Sims 3 Facebook pagina heeft net deze screen gestaan. Inmiddels is de post weggehaald maar het is weer een bewijs dat een aankondiging van De Sims 3 Seizoenen nu echt snel online komt.

Bron: Isims

54 reacties

  1. Misschien weer taart bakken wedstrijden :D!?

   Nu dat snowboard ding uit de Sims 1 weer terug komt, hoop ik dat dat foute bondje bij de openhaard ook weer terug komt xD!

  1. ook wel uit de sims 1, maar ik vind die dingen die zijn gekopieerd wel erg leuk, ik kan nu al niet wachten tot ie uitkomt 😀

  2. hiki wat je zegt klopt niet ik heb alle dingen vn de sims 3 jaargetijden en de sim 2 en de sims 1 allemaal vergeleken en by de sims 3 is er zoveel meer bekijk de trailer is goed en je zult zien dat dit echt wel DE BESTE UITBREIDING is vn ze allemaal mijn lievelings uitrbeidingen vn de sims zijn levensweg pets en seizoenen nu heb ik alle uitbreidingen nu alleen ng maar de seizoenen en voila 😀

 1. Daar heb je misschien wel gelijk in Hiki, maar misschien moeten we het juist goed vinden.. Stel je voor dat als ze het geheel anders hadden gemaakt dat het een flop geweest zou zijn. XD (niet dat het zou zo zijn misschien, zuiver hypothetisch!!) Trouwens.. Rechts bovenin… Is dat nou zwemmen in de zee!? o_o

 2. En die markt doet me erg denken aan die Winter Markt die Simfans altijd maakte voor De Sims 2. Zo een knusse gezellige markt.

  Ik heb er nu al zin in: kom maar op met de aankondiging 😀

 3. Ziet er leuk uit. Maar potjandorie wat zitten ze te klooien bij EA zeg met al die ongelukjes van het posten van te vroege info.

 4. Zo he he EINDELIJK!!!! Vroeg me al af of er wel seizoenen kwam…. Nou ben blij dat er ie er toch nog aankomt!!!! Echt super vet!!!! Kan nou al niet meer wachten!!!!

 5. Laat hem a.u.b. snel gereleased worden:) in oktober ofzo?:) Dan kunnen we meteen over op seizoenen als bovennatuurlijk al op en top gespeeld is:) Dan moet je je zombie een warme muts opzetten, anders vat hij kou…:) En een weerwolf met een sjaal, en feeënvleugelwarmers enzo:) Haha sorry:) Kreeg opeens een melige bui(A Zie het al helemaal voor me haha!
  Status: HAPPY!:D

 6. WOEEHH! ik speel nu niet zoveel sims meer maar en ik vind bovennatuurlijk niet zo maar als deze uitkomt ga ik er zeker weer uren insteken zo leuk, *gaatgelijkvoorbeterecomputersparen* want nu valt de sims altijd uit 🙁 daarom speel ik het niet veel meerr..

 7. weet je wat ik wel vreemd vind.
  Dat ze het weer seizoenen noemen. Normaal verzinnen ze altijd een iets andere titel zoals: Sims 2 Beestenboel en Sims 3 Beestenbende.

  1. Het is helemaal niet zeker dat het Seizoenen gaat heten: vanuit EA NL is er nog niks uitgelekt. 😉 Wij noemen het al een poosje zo omdat we het iets moeten noemen.

 8. de box van The Sims 3 Seasons staat toch op de Origin site… dus het zal wel De Sims 3 Seizoenen noemen in het NL. 😉

  1. Sorry maar Sims Wiki is nou niet echt betrouwbaar en sommige geruchten klopten inderdaad niet omdat er eerder valse meldingen zijn geweest van releases.

   🙂

 9. Sims 3 seizoenen komt volgens mij snel uit, maar dat is idd een taartenwedstijd 🙂 ik ga hem als hij uit is meteen aan sinterklaas 😉 vragen
  x

  1. de sims 3 jaargetijden komt 3 november uit maar het lijkt me verstandeger om hem te vragen met kerstmis ofzo dn weet je zeker dat hij er nog is want als je hem direct wil kopen wnr hy uitkomt dan is hy uitverkocht of je moet hem bestellen 😀

  1. @Sientjeueh, volgens mij komt hij in België ook gewoon op 15 november uit. Maarach, voor mij maakt het toch niet uit, ik krijg hem pas voor sinterklaas, xD

   Ontopic: IK WIL HEM NUUUUU!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *