De Sims 3 Seizoenen duikt op officiële De Sims Site

Op TheSims.com heeft gisternacht voor zeer korte tijd The Sims 3 Seasons / De Sims 3 Seizoenen gestaan. Waarschijnlijk is dit een foutje geweest en is snel gecorrigeerd.

Maar we kunnen nu wel snel een officiële aankondiging verwachten, waarschijnlijk vanavond al tijdens de EA Summer Showcase.

Bron: Simsvip

(Uitvergrote boxart en eerste screen)

Zelf had ik al zo een voorgevoel, zie ook de column die ik een week geleden geschreven heb. Ik hoop echt dat er snel een einde komt aan het wachten op een officiële aankondiging van deze uitbreiding.

54 reacties

  1. Waat? Nu al een aankondiging terwijl bovennatuurlijk nog niet eens in de winkel ligt. Als dat zo is moet EA ergens niet sporen (hoewel het natuurlijk wel leuk nieuws is. Misschien willen ze de sims 3 snel klaar hebben omdat ze meer mensen nodig hebben om aan de sims 4 te werken omdat die anders de datum niet haalt?

    Ik zie overigens voetbal, halloween, van die ligbedden op water, en natuurlijk ook regen! Het is duidelijk; het word een uitbreiding met naast het weer ook sporten en feestdagen JOEPIE!!!

  2. Maar wat is dat kussende stelletje bij een kraam? Verkoop van eigen groente en fruit ofzo? Ik kan niet zo goed zien wat dat symbool op de kraam is.

  3. Jeej, Gilmomentje! Ja, nu komt hij zeker! Als er een boxart op de officiele site is verschenen, dan is het zo goed als zeker! Dat is nog eens leuk nieuws pop zo’n regenachtige dag!:) Hopelijk weten we vanavond meer! Kan niet wachten:)

  4. Jeeh ik ben heel erg blij nu!
    Omg snowboard!!
    en die lucht bedden!
    en wtf halloween feest dag komt er ook bij?
    d8 ik door die pompoenen met gezichten er in!

  5. O M G

    Ik heb hier ZOOO lang opgewacht. Wij allemaal trouwens. Maar toen ik dit las gaf ik even een gilletje, en dat hoorde mn oma en toen moest ik het gaan uitleggen, dat is wel dan weer jammer. =P

  6. Snowboarden? Pompoenen uithollen? Paraplu’s? Are you kidding me? Laten we Supernatural gewoon overslaan en gelijk met deze verder gaan! Maar ik hoop wel dat er na deze teminste nog 1 nieuwe komt die we niet eerder hebben gehad in 1 en 2.

  7. Sommige spullen die je er ziet staan zullen er niet zijn…..dat is zoals de sims luxe toen zag je de cover en dacht je van WOOOOW…maar uiteindelijk had je niet zoveel

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *