De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On: alles op een rijtje

Op dinsdag 10 juli 2012 heeft EA Benelux een aantal Nederlandse De Sims fansites uitgenodigd om op hun kantoor De Sims 3 Bovennatuurlijk te spelen.

Uiteraard was Sims Nieuws daarbij en AnSjJ2 en I_mJimmy hebben niet alleen het spel kunnen spelen maar ook veel screens kunnen maken en een aantal vragen van onze forumleden kunnen beantwoorden.

Omdat we te maken hebben met een aantal embargo’s kunnen we niet alles tegelijk online zetten. Vandaar dat we deze overzicht pagina voor jullie gemaakt hebben zodat jullie niks hoeven te missen.

Wij zijn in ieder geval nu al erg enthousiast over deze nieuwe uitbreiding.

| De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On deel 1 |

| De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On deel 2 (nog niet online) |

| De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On: vragen en Antwoorden |

| De Sims 3 Bovennatuurlijk Hands-On: de screens |

Verder willen we EA Benelux en dan met name Jordy bedanken voor uitnodiging en de gezellige middag op het EA Benelux kantoor.

31 reacties

 1. Het ziet er allemaal heel leuk uit! Ook leuk dat er dingen van de sims 1 abracadabra weer terugkeren. Dat was toch wel mijn favo uitbreidingspakket. 😀 Maar ik mis een screen van de nieuwe kapsels voor mannen? Of kijk ik gewoon niet goed?
  Verder een zeer goed verslag. Mijn complimenten 😉

 2. Ik kan er ook veel over zeggen maar ik wil alleen kwijt dat mijn mond meteen openviel bij de kleding screens. En dat gebeurt niet vaak! 🙂

 3. Ik ben nog niet zo enthousiast over deze uitbreiding. Misschien komt dat wel goed bij de heksen. De kledingstukken in dit pakket zijn wel prachtig, vooral bij de mannen. Moonlight Falls lijkt me niet zo’n leuke plek. (Kwestie van smaak, ik hou van grote steden) Ik ben trouwens erg benieuwd naar de elixers. (Mijn fav. ding in sims abracadabra)

 4. Over Moonlight Falls ben ik iets minder enthousiast geworden, net als over de waarzeggers carriëre. Maar verder ziet het er erg mooi uit! De spullen uit de koop/bouwmodus zien er ook wel aantrekkelijk uit ^^

 5. 17 augustus gaat Fransor naar de gamescom 2012 in Duitsland voor De Sims 3 Bovennatuurlijk; kijken of ze daarna wat meer kan vertellen over Moonlight Falls?

 6. Ik ben echt helemaal weg van de schommelstoel en de bijen,hele kleine dingen,maar dat is het eerste wat ik in mijn spel zet.

 7. ^ Maar jij bent altijd wel negatief. 😛

  Anyways, Ik vind het een geweldig pakket! Ik kan niet wachten om met me heksje of feetje te spelen en Moonlight Falls (nog) onveiliger te maken! Word leuk.

 8. nou ik ben niet altijd negatief hoor maar deze pakket trekt me niet zo weer weinig spullen in een pakket en wat ik tot nu toe zie ben ik er geen fan van
  kijk meer uit naar de weersuitbreiding

 9. Lol de foto van het gemeentehuis doet me denken aan Back to The future xD Verder word ik super enthousiast over de vele pics!

 10. Ik was eerst ook niet héél enthousiast, want persoonlijk vind ik alleen de elven, vampiers en heksen leuk, de rest had niet gehoeven. Maar nu al die mooie plaatjes gezien te hebben die me allemaal sterk aan de efteling en twilight doen denken is het misschien wel een leuk geheel zo met elkaar 🙂

  En trouwens, het viel me op dat een paar kledingstukken bij de vrouwen erg zeemeermin-achtig waren, of ligt dat nou aan mij 😛

 11. Ik vind de kapsels juist wel erg leuk,goed de 1 meer dan de ander maar ik vind bloemen en tierelantijntjes wel leuk.
  En die heks die over de weg vliegt,kunnen we dan als je een bezem hebt gewoon over de weg vliegen?Dat lijkt me wel heel erg leuk.

 12. Overigens, bij de hands-on van pinguintech lees ik dat je toch per save kan instellen of er wel of bovennatuurlijke sims worden gemaakt.
  Hoe zit dat nou precies? Want in zo’n artikel van een tijdje geleden stond volgens mij niet dat je het per save kon instellen, maar in het algemeen voor alle saves. Of heb ik het nou fout?

  1. Het laatste wat ik gehoord heb is dat de instellingen voor de hele game gelden en niet voor aparte saves, Maar misschien is dat inmiddels veranderd?

  2. Nee, het is een algemene instelling. De zin in de conclusie kan wellicht verwarrend overkomen, maar er staat niet dat het per save is: “Gelukkig heeft EA ook aan een optie gedacht dat je ze eventueel kan uitschakelen, zodat je alleen in bepaalde savegames bovennatuurlijke Sims kan hebben.” Als je immers een nieuwe save start en dan alles uitzet, dan heb in die save geen bovennatuurlijke Sims. Staat op andere plaatsen op de site wat duidelijker, maar ik wilde niet al te langdradig zijn in de conclusie. 😉

 13. Ik had er al zin in en na het bekijken van de plaatjes krijg ik er nog meer zin in. Mijn vraag is ook beantwoord en dat maakt me nog blijer (eindelijk verlost van die beroemdheden in mijn buurt ) Gelukkig duurt het niet meer zolang tot hij uit komt 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *